Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esthajnal

9 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sikeres adó, oktatási és egészségügyi reform után a kormány a vallási költségvetés megreformálására készül. Ebben az a vicc, hogy egyáltalán nem lenne szabad, hogy csak az legyen. (igazi álhír) Az MSZP szombat délutáni elnökségi ülésén sokan bírálták a vallásoknak…..
Dekupázsgiccs:   ..
Karácsonyi előzetes: üvegmécses befőttes üvegbőlshowmehow.imEttől a cégtől DVD-ket lehet rendelni különféle technikákról.Ők megmutatják, hogyan kell csinálni, ötleteket és kész sablonokat adva. ..
Itt egy hobbiművész honlap. A tartalmával semmi bajom nem lenne, de a neve megtévesztő!http://www.hobbymuvesz.hu/No, ettől a kifejezéstől mászok falra!!!Hobbi=amatőrködés valamilyen területen. Ez lehet a jó értelemben vett szabadidős elfoglaltság, de lehet dilettantizmus…..
http://www.nemez.hu/m1.htmSaját készítésű telefontartóim: ..
Rajzolás Érdekesség #1 2007.10.08 12:14:00
Egy kis csemege Bár valószínűleg elő volt rajzolva, nagyszerű munka! Az előrajzolás nem csalás, hanem nagy segítség, sokkal profibb végereményt tesz lehetővé!..
Ugye emlékeztek a Spektrum nagysikerű kreatív hobby sorozatára (a címét már sajnos nem tudom), úgy 10 évvel ezelőttről?A sorozat hatására az embereket - főleg háziasszonyokat - elfogta a szépítési-alkotási láz. Olyannyira, hogy az igények kielégítésére egymás után nyíltak…..
A mai naptól rendszeresen értékelni fogok különféle kreatív-hobbi honlapokat.A startlapon van egy elég jól felépített linkgyűjtemény, a kreativ.lap.hu,onnan fogok először honlapokat bemutatni.Az első választásom egy magyar honlapra jutott, ez a Kreatív Világ.Első benyomásom a…..
Külső környezet:településtelepülés része (pl. kerület, városrész)utcaa ház körüli részek (kert, park, játszótér)maga a ház (külső falai, homlokzata, bejárata)Belső környezet: a lakás, ház belső terei, ahol élünka munkahely, iskola belső terei, ahol dolgozunk,…..
Kreatív hobby - másképp! 2007.10.05 11:34:42
Vágjunk bele! Amilyen az ember, olyan a környezete...de fordítva is igaz: a környezet erős hatással van az ember testi-lelki állapotára.Mit értünk környezeten?van szűkebb környezetünk, ilyen a lakhelyünk (házunk, lakásunk belső terei)van…..