Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hokfigyelo

20 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pistának jó lesz Ment-e a bölcsészet által a világ elébb, ha az ELTE BTK ilyen suttyógyerekeket termelt ki vezetőként? ..
HÖK Figyelő Jobbiknevelde 2013.02.20 23:22:31
Tiszta víz a pohárba ..
Többen a rendőrséghez fordulnak az ELTE BTK HÖK által készített listán szereplő diákok közül - mondták el az érintettek lapunknak. Egyesek szerint csak a HÖK, mások szerint politikai pártok is szemezgethettek abból a táblázatból, amelyen a HÖK vezetése az egyetemi…..
Az elmúlt napok eseményei után úgy döntöttünk, újraindul a HÖK Figyelőt. Ohh yeah.. Ugye nem lepődött meg senki a náci ELTE BTK HÖK listáin? Mi szóltunk! A restart előtt a vádirat kedvéért összegyűjtenénk mi is történt az elmúlt napokban. Címszavakban: Éveken át…..
A Hosszúlépés blog legfrissebb bejegyzésének szerzője, akár a fenti címet is adhatta volna legfrissebb postjának, de a balliberális utánpótlás mindig is sokkal töketlenebb kulturáltabb volt, mint a szart fröcsögő jobber blogger közösség... Pedig Nagy Dávid nem érdemel…..
hokfigyelo 2012.10.23 08:24:41
@keszon: de azért abban megegyezhetünk, hogy az u az hosszú :)
Ezt a nem is túl vicces videót ma kaptuk. Összefonódások a náci Jobbik és az ELTE BTK hallgatói önkormányzata között. ..
De tényleg... Régen jelentkeztünk már, az utolsó bejegyzésünk óta lett tandíj, és jelentősen csökkentették a hallgatói keretlétszámokat. Két vérszegény tiltakozó akciót láthattunk, az egyiket a HÖOK szervezete - leadminisztrálandó az érdek-képviseleti…..
Levelet kaptunk, egyenesen az NYME-HÖK elnöke kéri a Hökfigyelő blogot korrekt tájékoztatásra. Levelüket változtatás nélkül hozzuk le, azonban sajnálattal jelezzük, hogy nagyon kerestük a levélben a magyarázatot erre e bejegyzésre - de nem találtuk...Arra felhívnánk a…..
A fenti címmel érkezett hozzánk újra Szombathelyről egy levél. A levél írója egy érdekes összefonódást talált egy cég és a helyi HÖK képviselői között. Tudjuk, hogy ilyet nem csak a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központjában lehet találni, úgyhogy…..
Egy újabb olvasói levél Szombathelyről. Tegnap a debreceni botrány kapcsán is jelentkezett egy hallgató újabb részletekkel, még kértünk tőle információt, ha megérkezik, közöljük az Ő levelét is.  Várjuk továbbra is az információkat! Tisztelt Hökfigyelő! A SEK-es…..
Választási csalást sugalló levelet kapott szerkesztőségünk, amiben felteszi szerzője a kérdést, hogy kerülhet be a hallgatói önkormányzatba olyan tag, aki 7 éve végzi az egyetemet.Október 3. és 7. között zajlott a Debreceni Egyetem Közgazdaság- és Gazdaságtudományi Karán…..
Az egyedüli jelölt Kiss Dávid lett a Corvinus EHÖK elnöke. A hallgatók úgy tűnik nem veszik be a magyarázkodást ;)..
HÖK Figyelő Korábban írták VI. 2011.10.04 13:17:00
..Ígértem, hogy visszatérünk még a HÖK-re, azaz a hallgatói önkormányzatra. Nos, lássuk mit mondanak a diákok. "A hatalommal abszolút visszaélnek. Elsősként még naiv voltam, de az évek során világossá vált, hogy mi a helyzet. Jelentkeztem a HÖK-be, és a bekerülésem után nem…..
HÖK Figyelő Korábban írták V. 2011.10.04 13:14:00
Az ehök örök...A szervezők Hetesi Erzsébet dékán hozzájárulásával tartottak egy sajtótájékoztatót a GTK aulájában, de nem tudták röviden és pontosan elmagyarázni, mi a bajuk a hallgatói önkormányzat eddigi működésével. A választások bonyolult rendszere, a pénzhez és a…..
HÖK Figyelő Korábban írták IV. 2011.10.04 13:09:54
HÖK, avagy a politikai élet iskolája A legtöbb felsőoktatási intézményben külön kaszt a hallgatói érdekképviseletek tagjaié: annak gyakorlati iskolája, hogyan kell a pénzzel és a hatalommal bánni. Van olyan város, amelyet az egykori jogi kari hök irányít, szinte…..
Az alábbi írás a Véleményvezér blogon jelent meg: ...Elsőre jogosabbnak tűnnek azok a kritikák, miszerint súlyosan sértheti a hallgatókat, ha ezentúl alig lesz beleszólásuk az egyetem ügyeibe – a valóság ezzel szemben az, hogy a hallgatóknak eddig gyakorlatilag semmilyen…..
HÖK Figyelő Korábban írták II. 2011.10.04 12:54:00
Hova jutottak a HÖOK vezetői? Az Igenhír magazin 2008-as gyűjtése.   Kattints a nagyobb képért..
HÖK Figyelő Korábban írták I. 2011.10.04 12:45:25
Az alábbi cikk a Figyelőben jelent meg, 2006-ban:  Ma a felsőoktatási intézmények nagy részében a szociális támogatások, az ösztöndíjak elosztásáért a hallgatói önkormányzatok (hök) felelnek. Az elosztási rendszer átláthatatlan, ellenőrizhetetlen, néhány hökben a…..
HÖK Figyelő Beköszöntő 2011.10.04 11:39:00
Azt figyeltem meg, hogy a többségnek összerándul a gyomra, ha a Hallgatói Önkormányzatok (HÖK) neve elhangzik egy beszélgetésben. Mindenkinek van egy története. Akik bekerültek és tagjai lettek a rendszerváltás óta épülő kasztnak, amely egy időben a nagypolitika…..