Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ibn Khallikan

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első és a második rész után egy harmadik gyűjteményre való is összegyűlt az ingatlanszakmából származó anekdotákból. Lássuk a friss termést az általatok küldött kommentekből, sztorikból, aranyköpésekből, linkekből!   Velem is kizárólagos szerződést akart…..
Subba Eközben a Köky Terminálon 2011.10.17 11:27:00
Bravó bazmeg, bravó!! Egy ugyanekkora szarrakás az egész ország, kezdjétek ti is ezzel a gondolattal a hetet!   Kyki, mi? VIA..
  Szombaton az Erzsébet téren a volt buszpályaudvar széthugyozott maradványai és a gördeszkapálya között lezajlott a világforradalom, s ezt az eseményt természetesen mi sem hagyhattuk ki.    Mint ismeretes, a Békés VilágForradalom a Valódi Demokráciáért! mozgalom…..
Varánusz Ki fizesse a Dörnert? 2011.10.17 05:30:00
Örömmel konstatáltam a hétvégén, hogy ismét beljebb vagyunk egy problémamegoldással. Most, hogy Tarlós gyakorlatilag koncepció nélkül odaadta az Új Színházat Dörneréknek, kormányunk - lehet akaratán kívül - utánuk dobta a financiális mentőövet is.L. Simon László…..
Hadd kezdjem egy igazán sokkoló adattal, amit az origo.hu-n olvashattunk: 2012. január 1. után Magyarországon 55 különböző jogcímen szedhetnek be adót, miközben a Fidesz kormányra kerülésekor még csak 52 adó volt. És azt ígérték, hogy csökkentik ezt a számot... "A…..
Ez az! Megcsináltuk! Csak így tovább! Nem szabad félúton megállni, nyomulni kell tovább: Helló harmadikosok, helló másodikosok, helló elsősök, szervusztok nagycsoportosok! Meghoztuk a friss, ropogós preambulumot! Nem elég, nagyon nem elég csak a negyedikesek felvilágosítása.…..
Remek kis videót találtam az imént a médialepedőnkben (tudják, ez az a videósáv alul, tele csupa jó kis filmecskével). Tessék, megosztom, aztán már csak két mondat lesz. Egy Cadillac-reklám. Igen, az Escalade megverte a C300-as Mercedest. Utóbbiban egy 228 lóerős, 300 newtonmétert…..