Regisztráció Blogot indítok
Adatok
somfaiagi

4 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budafok Belvárosban az elmúlt húsz évben nem sok kézzelfogható dolog történt, igazi „balkáni” hangulat uralkodik itt. Sajnos ez az időszak arra sem volt elég, hogy a kerület vezetői közmegegyezést alakítsanak ki a belváros fejlesztésének irányairól. Most jövőkép nélkül,…..
Elérkezett a nagy nap, a mai naptól lehet beadni az idei utolsó nagyszabású európai uniós oktatási pályázatokat a TÁMOP 3.1.4. Innovatív iskolák fejlesztése kiírásra. A nagy érdeklődés miatt az is elképzelhető, hogy már ma lezárják a pályázatokat. A XXII. kerületi…..
Pár napja az alábbi szemetes állapotokra lettem figyelmes a Budafoki Piac mellett, a volt Budafok Mozi épülete mögött. Az ingatlan tulajdonosa Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület önkormányzata. Mindehhez annyi észrevétel, hogy Budapesten a Fidesz fő jelszava a REND volt és…..
A hír már néhány napos, de mindenképpen érdemes megemlíteni. Előkerült a budapesti városháza legrégebbi ábrázolása. Ez már önmagában is érdekes, ám ami még szebb: a főváros meg is kaparintotta magának, így a Budapest Történeti Múzeumba kerülhetett. Ami pedig a legszebb,…..
A képviselőtestület április 19-i ülésén a budafoki piac és környezetének rendezésesére pályázatot írt ki, amelynek a beadási határideje május 16. Izgalommal vártam ezt a kiírást, alaposan áttanulmányoztam, hiszen Budafok belvárosában az elmúlt húsz évben nem sok minden…..