Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TerryLee

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg mélységesen el vagyunk keseredve. Soha nem lesz vége, soha nem fog kipusztulni a magyar könnyűzenéből ez a kimondhatatlanul sötét és visszamaradott réteg, amelyik képes napról-napra ilyen sajtóközleményekkel bombázni a postaládáinkat: (Mellesleg a luxusprostituáltak…..
Kutyaharapást szőrével, kétszer ad, aki gyorsan ad, jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok, ha péntek, iwiw-válogatás. Csak gyorsan a klikkeléssel, mert ezek a linkek bizony elég forróak! - Egyedülálló Stella baby - Szerelmemmel - Alku Pisti - Laza - Krisztike - Együtt a…..
Egyik, nemrég apukává lett kollégánk hívta fel a figyelmünket a gyárban, a hazai pedofilok kedvenc legális weboldalára, ami nem más mint a tárponthu képmogosztó oldala. Sanyi (nevezzük így a balladai homály kedvéért) éles szemmel rámutatott, hogy - főként hétvégén -…..
Azt gondolná az ember, hogy kiapad a válogatás, de nem adja könnyen magát. Lapozzátok át a kirívó esetek listáját. - Hajrá Vác - Lendületember  - Szcientológus társkereső - Volt egy 1 éves kapcsolatom és félre léptem benne anyám élettársának fiával Józsival és…..
Subba Subba szív iwiw: köptél? 2007.10.12 15:03:00
Péééééééééééntek! Gyerünk, kapcsolódjatok ki egy picit, a lakosság gondoskodik a kellemes pillanatokról. - A porszívóval - Köptél? - Próba - A Blikkes ember - Punci - Humor Apu - Orgazmust elősegítő ill. maszturbációs meditációk kidolgozása - Magyar nyelvkönyv -…..
TerryLee 2007.10.13 19:30:18
www.mydate.hu/Versace/

En ezektol a iszonyat trendi napszemcsiktol orulok be:) Nezzetek azt a kepet ,ahol az ove + a dollar van:)Nagyon vagany:)
TerryLee 2007.10.13 19:54:05
www.mydate.hu/TibeeKee/
A videojat is nezzetek meg:D:D:D:D
A mai kínzó kérdés: vajon mi lett volna ennek a történetnek a vége Debrecenben?Börtön helyett 120 óra (15 nap) közmunkára ítélték a skót eksztázisdílert, aki a T in the Park fesztiválon két egymás utáni nap is összetalálkozott a rendőrséggel. A 27 éves Ryan Wiseman…..
Subba Terézanya, csapjad! 2007.10.10 16:30:00
Akinek nem tetszik ez a zseniális videó, az vegye úgy, hogy így csapunk vissza arra a rengetegszer beküldött gagyi finn-magyar rokonságos bénaságra. Térdre rogyunk, majomkutya egy esernyővel tartom vissza!     Ha valakit érdekelne az eredetije, itt találja...
TerryLee 2007.10.11 04:51:28
www.wiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=9789828
Nezzetek meg csak a .....100%.... kepet!
Most akkor kivette neki ezt az autot az asszony?:)
Subba Szopatás a Mekiben 2007.10.08 19:48:00
Hogy mennyire nem vicces gyorsétteremben diákmunkásnak lenni, azt kiválóan érzékelteti az alábbi történet: Kentucky egyik McDonaldsában történt az eset még még 2004-ben, hogy egy álrendőrségi magát rendőrnek kiadó személy telefonhívása nyomán egy ropogós, 18 éves…..
TerryLee 2007.10.09 00:08:46
 - Ne gyere túl közel- Levél Ledneczki Istvánnak - Annyira 2005- Utolsó napjaim a Szinyei Merse utcában- Hízelgő, csábító asszonyaim- Diával és Zalánnal, ez az örök barátság- Márk imádója- Kerimami és Loborj..
Magasröptű verbális armageddon van kialakulóban a Nevaran Jeans farmerszépségversenyének oldalán, gondoltuk szólunk, hátha valaki beszállna. A "biztonsági cégben érdekelt" webmester egyre lendületesebben osztja az oldalára beszabadult "bunkókat",…..