Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerr a harcos

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A második játékülés előtt felhívott egy olyan szerepjátékos ismerősünk, aki nem játszott már vagy egy évtizede, hogy lesz délután néhány órája, és ha megoldható, beugrana kicsit játszani. Felvázolta az alkalmi karakter koncepcióját is, amely érdekes játékot ígért.…..
Gőzerővel készülünk az első játékra. Már a játék időpontja is kitűzésre került: december 22.  Mint az új fejlécből látszik, már megvannak az új karakterek - legalábbis kép alapján - illetve az elgondolások, hogy ki, mivel is szeretne játszani. A képen látható…..
  Igen, végjáték. Bár a játéknak egészen az utolsó harmadáig úgy tűnt, hogy a bejegyzésnek Kalandok a Vadűrben - 36. rész lesz a címe, azonban az körülmények szerencsétlen összjátéka és a karakterek döntései következtében az események olyan – számomra mindenképpen…..
  Egy héttel ezelőtt, szombaton játszottunk. A múlt héten sajnos nem volt időm megírni a beszámolót, de most pótolom. A kaland ott folytatódott, ahol legutóbb abbamaradt. Vagyis, hogy a robbanás után lassan elülő porból és füstből előbukkanó fekete sárkány rájuk emeli …..
Elmúlt hétvégén folytatódott a csapat kalandozása a TSR által kreált világok (Forgotten Realms, Dragonlance, Greyhawk) alkotta Spelljammer világegyetemben, azonban egy kis kikacsintással, kitekintéssel a Planescape kampány, valamint a síkok és világok alkotta…..
Következzék a legutóbbi játékülés leírása. Annak érdekében, hogy a játékosok "tiszta lappal" tudják majd folytatni kalandozásaikat az Ismert Szférákban, lassan elkezdtük lezárni a már 27 játék óta zajló kaland fő- és mellékszálait, illetve a történetbe általam be nem…..
kerr a harcos 2012.01.02 09:12:32
@Tefrit kapitány:

Hali, és BUÉK így is:)

Nem az anyagi veszteség zavar, az nem érdekel. Nem is a karakteremnek fáj, hiszen nem tud róla.
Csak ez a cinizmus...