Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tódor géza sámuel

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
tódor géza sámuel 2009.09.24 16:47:33
@penge™: Nem, ez nem erről szól. Ezt olvastam én is.
azt szeretném, hogy egy általam készített html fájl jelenjen meg, a beszerkesztett linkekkel - minden blikkfang nélkül, valahogy úgy mint a csávónak itt magyaropera.blog.hu/
a kezdolap.hu. Nem az kellene, de jellegében ilyesmi a sok kis ablakocska helyett.
tódor géza sámuel 2009.09.24 17:10:35
@penge™: Bocsi, csak másik nickkel vagyok benn. ;)
Harmadik kör Zoli online jegyvásárlásos szotrijában (előzmények itt és itt), reményei szerint az utolsó. A MÁV Start leszögezi hogy a rendszer nem tesztrendszer, angol nyelvű visszaigazolás pedig azoknak jár, akiknek nem .hu végződésű az e-mail címe. Logikus. Tisztelt Utasunk!…..
A menyasszony műveletlen tuskó, ez van, nem az eszéért szereti, aki szereti. De a Szent István-bazilikában szolgáló plébános úr felvilágosithatta volna Sarka Katát, hogy a csöcsvillantás nem a templomba való. Nem, még esküvő esetén sem. A templomban tiszteletből a vallás és a…..
Vastagbőr Kéregetők Pesten... 2008.08.19 15:07:00
Nuh van 5 percem úgyhogy gyorsban egy vasárnapi témáról. Papp Gergely a TV2 amúgy valamiért kurvára nem szimpatikus "pimasz riportere" készített egy tisztességes, korrekt, tényfeltáró riportot a pesti kéregetőkről a Naplóba. Nem is annyira riport volt ez mintsem egy nem…..