Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZöldfülűUtazó

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A korábbi rendszerben külön menüpontban találtátok a fájlkezelőt, az új adminfelületen nem külön menüpontban találjátok, hanem ott, ahol a használatára szükség van: posztszerkesztés, HTML oldaldoboz szerkesztése és sablon szerkesztés. A fájlkezelő és a képkezelő működése teljesen azonos, csak…..
ZöldfülűUtazó 2017.08.24 19:28:10
Zöldfülű utazó Bécs 2017.08.02 09:48:20
Az utunk első (fél)napjának célállomása Bécs városa volt. Budapestről vonattal nagyjából 2-2,5 óra alatt megérkeztünk, és 4-5 órát töltöttünk a városban. Ez a nap inkább a beugró szerepét töltötte be, amolyan 0. állomás volt Firenze előtt. Ettől függetlenül igyekeztük felfedezni a városnak azokat a…..
Sajnos nincs annyi pénzem, hogy ne számítson a repülőjegy ára. Emiatt fontos, hogy a lehető legolcsóbb jegyeket találjam meg és ebben van nagy segítségemre ez az oldal. Pláne akkor hasznos, ha nincsen még pontos célunk, ha mindegy, hogy melyik társasággal és hova utazunk. Ha ügyesek vagyunk…..
Zöldfülű utazó Európai Utazás 2017.08.01 12:22:23
Az első (és bízom benne, hogy nem utolsó) nagy utam, idén, július legelején volt, stílusosan az érettségi bizonyítvány kiosztását követő nap. Őszintén, nem ilyen utazást képzeltem el magamnak, de örülök, hogy így alakult, azt hiszem, sokkal jobb, gazdagabb volt ez, mint az eredeti terv.  Sok…..
2016. április elején iskolai közvetítéssel, egy buszos utazásokat szervező társaság szervezésében Lengyelországba látogathattam a barátnőmmel. Eljuthattunk az Auschwitz-i koncentrációs tábor helyén létesült múzeumba és Krakkóba ahol városnézéssel, vásárlásokkal és egy vacsorával színesített…..
Ki vagyok én? Egy 19 éves srác, aki szeretné kitolni a határait, szeretné megismerni a világot és szeretne új élményeket, tapasztalatokat szerezni. Ez nem volt mindig így. Alapvetően zárkózott típus vagyok, nem szeretek kilépni a komfortzónámból, nem igazán kedvelem a változást, ráadásul gyakran…..