Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bell a Donna

0 bejegyzést írt és 222 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Jött ide egy népcsoport valahonnan a fenetudjahonnából. Megérkeztek, lecuccoltak, jól átbaszták a már itt élőket (fehér ló, Szvatopluk), aztán kajánul vigyorogva még picit próbálták végigrabolni a már-már civilizált városokat, csak aztán levágták a fülüket és hazazavarták őket. Nem sokkal…..
Próbálnánk fanyalogni, de nem könnyű. Mondhatnánk, hogy egy szót sem ejtett erről, vagy arról, de az az igazság, Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde alapvetően rendben volt. Megvolt a kemény orbánozás, de igyekezett kormányzóképes alternatívát is mutatni.  Úgy tűnik, a DK elnöke komolyan veszi a…..
Meghatározó emlékképek. Mert azért alapszinten mindenkivel előfordulhatott olyan 5-10 évesen, hogy egyelőre nem a szőrös hónaljú, sminkelt, tűsarkú cipős, tupírfrizurás, vörös körmű felnőtt nők (C. C. Catch), hanem inkább a vele egykorúak fogják meg. Persze akkor is voltak…..
Bell a Donna 2015.04.14 10:47:30
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..
Két óra is eltelt, Carlitónak pedig egyre kellemetlenebbül feszült a hólyagja. Vagy hazamegy és megkockáztatja, hogy a kék óra másé legyen (esetleg a Bé jöjjön vissza érte azokkal a jellegzetes, imbolygó lépteivel) vagy most cselekszik. Az apja mindig azt mondta, hogy sok…..
Kimegyünk a hegyoldalba, és egy farmeres-Ramones-pólós Gólemet találunk ott, akinek kibaszottul fogalma sincs arról, milyen zenekar neve van a mellére írva, de nem is azért tartja a TV2, hogy rocklexikont írjon. Mélyvíz gyön ma, kinyílik Pandora katonaládája, és kijön belőle a…..
A természetellenes hangsúlyozás és a környezetből való kilógás nem hivatalos világbajnoka, Gólem, a hegyoldalban fenyeget mindenkit a kezében tartott édenhoteles súgókártyákkal, majd elspoilerezi a mai epizódot úgy, ahogy van, kurvaélet. Barátság lesz tesztelve, mondja, majd a…..
Magyarországon is nagy sikerrel futnak a szereplők szivatására kiélezett tévés valóságshow-k, gondoljunk csak a Celeb vagyok, ments ki innenre, vagy a pár éve futott Rettegés fokára. ha az undorító dolgokat evő celebeket nézve arra gondolt, hogy ez azért elég durva - hát, azt nem…..
Bell a Donna 2015.02.04 12:18:53
@ColT: Erre már Törökzsóóti rápacsált.
(cím forrása: mondta a költő) Tegnap este a barátaim egy része kocsmázni ment. Én azonban nem; tudtam, hogy máshol van a helyem. Értékeltem a jelenlegi keserű helyzetet, a jövőmre is gondoltam, és pillanatok alatt döntöttem: mivel nem éreztem jól magam, hazamentem…..
Bell a Donna 2014.12.17 20:57:54
@martineden: Meg a Juhászpetiről, ugye?
A legtöbb háztartásban mától már elérhető az AMC, az egyik legfontosabb amerikai kábelcsatorna, ami a The Walking Dead, a Mad Men és a Breaking Bad mellett olyan sorozatokat tett le az asztalra, mit a The Killing, a Low Winter Sun, a Turn, a Hell on Wheels vagy a Rubicon, de ezek közül…..
Bell a Donna 2014.11.07 08:25:02
@speedy gonzales:
"A legtöbb háztartásban mától már elérhető az AMC, az egyik legfontosabb amerikai kábelcsatorna, ami a The Walking Dead, a Mad Men és a Breaking Bad mellett..."
A talány megfejtése az idézetben.
Te kis hamis.
Nem kell meglepődni: a többéves uszítás, akasztani akarás, Operaház előtti őrjöngés, HaHa, székházra mászás, provokációk után ez csak egy újabb lépés volt. És a rendőrség még mindig nem lépett közbe, hagyta tombolni a szedett-vedett, bántóan tarka társaságot. 2006-ban…..
Disclaimer: e sorok írója - bár a Fideszre szavazott -, mára mélységesen megbánta, és mostanra teljes szívéből elítéli korábbi önmagát és Orbán Viktor putyinista önkényuralmát, a fékek és ellensúlyok cinikus felszámolását, a demokratikus értékek semmibevételét. A poszt…..
21:54 sixx, géza, szabóZ: búcsúzik a villa, meg mi is, kösz a figyelmet, isteni volt itt 120 napon át. Jövünk a VV7-tel. Jóccakát.  21:53 géza: Debil megkapta a lakáskulcsot, ami jó szokáshoz hűen még tutira nincs meg. 21:52 sixx: az RTL nem bíz semmit a véletlenre, odaadja a…..
Nu, ez is eljött, a 120., egyben utolsó hogyvót. Nem semmi menet volt, Géza kartáccs nevében is köszönöm a megtisztelő és kitüntető figyelmet, az irdatlan mennyiségű kommentet (posztonként átlagosan 400 körül járunk), és remélem, hogy nemcsak a VV, hanem a hogyvolt többi…..
Annyira a végén vagyunk már, hogy szinte látszik a nyállal, szarral bekent célszalag, amit majd valaki átszakít, és boldogan üvölt a stúdióban, hogy Artúró (tényleg azt csak én nem tudom, mi a faszért üvölti ezt Debil állandóan?) mert szerintem ő fogja nyerni a VV6-ot, ha csak…..
A vendégek rájöttek, hogy turkáltak a bőröndjükben, vagyis csak Attila meg Sehi. Előbbi rendre megszívatja Debilt, hogy neki hozott ajándékot, de ezzel most eljátszotta a bizalmát, úgyhogy már nem is a csicskása, bármennyire is szeretné. És ezek után még Debil könyörgi vissza…..
WOW! Számomra is meglepő mód rapid kis összefoglaló volt a tegnapi. Kicsit több kakaót vártam, bár az is igaz, hogy ilyen másfél napnyi nyersanyagból ennél többet nem lehetett kihozni. És végre megtörtént a legjobb dolog a VV6-tal, hogy bement VV5 Attila és jól megkavarta a…..
Felemelő érzés volt öt napig mentesíteni magam a vv-től. Erre most a mennyből a pokolba effektusnak hála itt vagyok. Szokás szerint a Before és After Párbaj pillanatok jönnek, amik megszokott módon semmilyenek. Még a kurva kutya miatt is sikerül összeveszniük, azaz lehordani…..
Bell a Donna 2014.05.06 10:04:56
@Costanza: Mi lesz itt, ha szombaton elcsúszik egy paraszthajszálon Kokkizabella, és kiesik...
Bell a Donna 2014.05.06 12:44:33
@XO: Ugyanmár. Engem nem zavar(tok), inkább derűsen szemlélődök.
Szórakoztató.
Be ne flegmulj má'.
Párbaj van, így Lilu és Bencus ketten a színpadon, 46-54 százalékon áll a fantomképek csatája. Üvöltést várunk, a stúdióba beterelt közönség és az egykori vellalakók is erre hangoltak. A villában Debil és Traktoros egymást kurvaanyázza a szokásos megmondás-feladatban,…..
Az élteti a hogyvoltírót, hogy már csak tíz nap oszt vége ennek az őrületnek, amit nem tudom, Hajnal kartácsnő hogy a picsába bírt egyedül írni két évadon keresztül, amikor mi itt ketten rokkanunk bele a melóba és fele olyan viccesek nem bírunk lenni. Mindegy, nem sír többet a…..
Bell a Donna 2014.05.01 11:49:35
@sixx: "KokkIza meg erre úgy érzi, mint akit egy nagyon-nagyon vastag fasszal vágtak szájba lendületből, és elbőgi magát."
:)
Károly vagy, dikk.
Bell a Donna 2014.05.01 11:58:27
@Nagy Endre: Nem a ló dobta le őket, hanem ők hajítottak el maguktól minden realitásérzék-félét.
Mondjuk ki: no pasarán! Ne törjenek át, de sehova. Mert az az áttörés képletes áttörés is lesz: behatolás a mi életünkbe, a mi Szabadságunkba. Meddig tűrjük még? Meddig tűrjük, hogy egy erőszakos kisebbség tomboljon egyik legszebb terünkön? Mikor kaphatja végre vissza a…..
Bell a Donna 2014.04.26 10:35:49
Nem ez volt a legmozgalmasabb epizód evör, na. Bencus nyit, piros pulcsiban, ami nem áll neki túl jól. Nekem sem, de én is leszarom, Liverpool-mezben fognak temetni. A 100. napi bulit látjuk az első szegmensben, és most megállnék egy kicsit, mert ezek attól, hogy egy ember beáll egy…..
Nem mondanám, hogy összefutott a nyál a számban a miniszterelnök úr "Boldog Húsvétot" feliratot viselő, Facebook-fotón közzétett sonkája láttán, de tény, hogy visszás érzések kerülgetnek ezzel az ünnepi, fanatikusoknak minden bizonnyal szívet-lelket melengető, az alkalomhoz…..
Bell a Donna 2014.04.22 11:58:33
@mcc: Össze is hoztak vagy 2milliárd adósságot.
Csak a szociálisan érzékeny MSZP.
És ez "a legnagyobb kormányváltó erő".
Kicsit irigyeltem Sixxet, hogy ő írhatta meg a Killer Karaoke Villa editionjét, azt meg pláne, hogy nála tetőzött Iza és Krisz szerelmi lejmenete és megírhatta a Csulák Csatáját, de valahol azért sokkal jobb volt négy napig nem nézni ezt a szart, mint igen. Mondhatni mit sem tudva…..
Bell a Donna 2014.04.21 12:09:32
@Dr. Lilu: Úgy is hívják, hogy a VV főnyereménye.