Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsugalla

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
úgyhogy ma csak egy kis színes arról, amit már régen mondok hogy az orvosok nem tudnak helyesen írni (igen, igen, nyilván nem mindegyik, de mondjuk az a részük, amelyik tankönyveket ír): (egy, a szegedi egyetemen készült vese-jegyzetben találtam) "Szekunder nephrosis –…..
Távol álljon tölem, hogy a magyar politikában bármit is dicsérjek, inkább csak ismeretterjesztésül mesélném, hogy az elején nekem is furák voltak a vasárnap bezáró boltok. Szombaton meg rövidített nyitvatartás van. Azt hiszem, mostanra megszoktam, bár ha Budapesten voltam, kéjes…..
Ki emlékszik Efrájim Kishon tárcájára, amikor valami nehézség folytán hónapokig nem volt asztaluk, és mikor végre lett, akkor beültek alá, és alatta vacsoráztak?     Szóval igen, volt nálunk a szerelö, nagy volt az öröm, mosogattam, meg ilyenek, Lili lefürdött alavórban,…..
Szóval az úgy volt, hogy Táltos Bandim megörökölt egy csomó legót. De most tényleg csomóra gondoljatok, ha nagyon-nagyon sok volt nektek gyerekkorotokban, akkor szorozzátok fel 4-gyel, és akkor kb el tudjátok képzelni. Rengeteg készlet van benne, City, Star Wars, Power Miners,…..
Az az igazság, hogy én is érzem ám, hogy halódik a blog (bár ez az olvasószámban nem annyira látszik szerencsére), szerintem a legtöbben már csak megszokásból olvasnak, hátha megint jó lesz, mint régen. Régen olyan jó volt, nem? Csináltunk mindenféle vicceset, meg mindenröl…..
Zsugalla 2015.01.12 22:47:09
Én nem látom be hol halódik ez a blog, mondjuk csak TündérLili születése óta olvasom, úgyhogy nincs összehasonlítási alapom :) Csatlakozom az elöttem szólóhoz: én is (meg)örülök minden posztnak (mondjuk még naponta se nezek erre csak kb hetente), és bocsánat, én is bocsánatot kérek, hogy nem volt visszajelzés. Ez így valóban fárasztó lehet. Mit mondjak? Gyönyörködni járok ide! Annyi és annyira más (rosszabb?) példát láttam a környezetemben gyereknevelésről, csak szívom magamba ezt a csodát, hogy így is lehet, ilyen is van. És persze nem csak (!) a Kistulipán miatt kedves ide jönni, hanem miattad is. :) (Na jó a Bandi írásait is kedveltem :) ) Szeretem a stílusod, azt ahogyan a világot látod/nézed. Szorítok távolrol (és néman), hogy sikerüljön ... haladni tovább, meg átlendülni a mélypontokon. Meg legyen ihlet/idő :)
De parazita én sem szeretnék lenni. Szerintem ne nyúzd magad igéretekkel, vagyunk mi olyan inyencek, hogy türelmesen kivárjuk, míg új írás fakad itt. Kettő között meg összeszedjük magunkat mi (zug)olvasók és "rázzuk a ponponokat" ;)
Egyébként olvasónak lenni se olyan könnyű, ( hadd ríjjak egy kicsit en is :D), mert komolyan rá kell vennem magam, hogy odaképzeljem a blogolót a képernyő másik felére, Aki nem azért áldoz időt és szívet a posztolásra, hogy én méltóztassak elmosolyodni itt a világ egyik csücskében. Így némán olvasva inkább egy folytatásos regénynek tünik, mint "Valaki" valódi életének... De lehetne ez akár interaktív is. A kérdés csak az, te mennyire szeretnéd, hogy felkiabáljunk a nézőtérről? :)
Mivel az a terv, hogy a tanfolyamom után hipp-hopp munkám is lesz valahogy, vagyis ez nem terv, hanem nem lehet máshogy, kifogytam a B-tervekből, ami a megélhetésem illeti. szóval így lesz, na, ezért a mai napra úgy tekintek, mint az utolsó itthon töltött hétköznapra (holnap…..
Zsugalla 2014.08.31 19:01:20
@Nils Holgersonné: Ha jobban belegondolok, már egy jó pár dologra inspiráltál eddig is :) Pl olvasom a blogod rendszeresen :D És Rejtő Jenő: Előretolt helyőrség-ét is miattad olvastam el :D Meg elkezdtem rendet rakni a számítógépemen :D Jó, ebbe az is belejátszik, hogy doktorbácsihoz kell vinnem, de a rendrakás ötletét tőled nyertem.
Mondjuk a gyerekvállalásra is abszolult inspirálva vagyok :D csak az apa-alany hiányzik :D
Inspirációban nincs hiány a blogodon és mondanám is, hogy írj! Írj! ÍRJ! De inkább csak akkor, ha időd is engedi.
Bárcsak küldhetnék Neked az én időmből. Postán... :)
Előretolt helyőrség 26 hónapos 2014.08.07 16:41:49
- Na, mit írjak a 26 hónapos bejegyzésbe? - kérdezem nővéremet. - Azt, hogy be nem áll a szája. És tényleg. És az is kiderült, hogy nem kismadár, mert este leoltom a villanyt, de akkor is beszél.  Néha a ragozás is stimmel, a tárgyeset, birtoseset megy, 3 szavas mondatokat tuti…..