Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miklmag

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra A Bayer-stílus 2011.10.01 10:43:00
Bayer Zsolt megint elemében van. Olyan jelzőket használ Nyugdíjban címmel a Magyar Hírlap  Álláspont rovatában közreadott cikkében az ujjtörős Vágó pere kapcsán, hogy „rohadt szadista állatok”, „szemétládák”, „ Vágó nevű disznó”, stb.…..
Miklmag 2011.10.01 19:18:00
Tegnap kezdődött el Magyarországon az igazi rendszerváltás!
Végre láthatja a hazai ávós hagyományú szervezet minden tagja, hogy a nép elleni bűntettekért is börtönbe lehet kerülni.

A demokrácia nagy napja ez. Mindegy, mi motiválta Viktort, hogy fél év után útjára indítsa a Balsai-jelentést, de megtette. Igaz, hogy egy népellenes bűnöző "főrendőr-", egy "vasprefektus"-baráttal a nyakában, de megtette. Hazánkban 20 év él a nép mindennapjaiban egy ávós szemléletű katonai terrorszervezet, amelyik törvények fölött állónak hitte magát. Eddig hihette is.

A rendszerváltás óta egyik kormány se lépte ezt meg.

Éljen Viktor, éljen a FIDESZ, éljen Bayer! Az egész ország hangulata, mindennapjaink minősége is más lesz, ha megszűnik végre ez az ávós lázálom, ami mindenre rányomta a bélyegét ebben az országban. Ahol egy 30 éve tanító pedagógus harmadannyi fizetést kap, mint az ujjtörő ávós "nyugdíja", ami 40 éves korától jár neki.
Normális ez? Csoda-e, ha az állampolgár főnökének, törvények felett állónak hitte magát, hiszen minden ítélet, amit bűnöző rendőrök kaptak eddig, az "előzetes mentesítéssel" kezdődött. Azzal, hogy kiröhöghették a törvényt, ,mert biztosan nem kellett börtönbe menniük. Hát most kell! Ezentúl ugyanúgy nem lesznek "főnökei", "elöljárói" az állampolgárnak, ahogyan a tűzoltó, a mentős, vagy a parkolóőr sem az. Ahogyan egyetlen normális demokráciában sem az a rendőr. Az igazi rendőr, aki valóban az állampolgárt szolgálja és nem ávósokhoz "méltó" bűnszövetséget alkot, amikor "leesett" azonosítót, "elveszett" térfigyelő-kamera felvételt kell "magyarázni" és hamis jegyzőkönyveket kell kreálni. Egy terrorista, népellenes hatalom érdekében.
Miklmag 2011.10.01 19:24:22
@Táskás Tóni: Szövegértés, tudom...
Éppen rá utaltam, ha értenéd.
Miklmag 2011.10.01 19:37:24
@velorex-vezető: Igen, így igaz! A "liberális" Kuncze, aki ahelyett, hogy állampolgári jogokat emlegetett volna, Révész Mártíriusznak nevezte a "rendőrök" által eszméletlenre vert képviselőt. Csak az a baj, hogy a valódi liberalizmust járatták le ezzel Magyarországon a kuncék.
Azonban most örüljünk annak, hogy a FIDESZ végre ráérzett, elsősorban mi az aminek köszönhette a 2/3-ot! Vége a nép-"vágó" ávós hatalomnak.