Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Watt

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magát kereszténynek hazudó Fidesz-KDNP kormány karácsony ünnepén is megmutatta, hogy csak azok nem fontosak neki, akik a leginkább rászorulnak a segítségre: a nyomorban élők. A karácsonyi közlönybe dugták el a hírt, hogy mindössze 3% plusz jut jövőre a közmunkásoknak. Szegénység mindig volt és…..
Watt 2016.12.29 19:29:19
Kerdves Judit!

Milyen nagyon igazad van, szerintem is sok a szegény ember és tulajdon képen minden szegénynek adni kellene amire szüksége van. Lehet ezzel az állásponttal vitatkozni? Nem, és kevés empátiára utalna,ha nem értenék egyet veled. Éljen a világ béke ugye ebben is egyetértünk?
1. Csányi Sándor 35 milliárd forinttal gazdagodott, a jelenlegi vagyona 200 milliárd forint.
2. Bige László 15 milliárddal vagyonosabb, mint tavaly; most 175 milliárd forintja van.
3. Demján Sándor 27 milliárd forinttal gazdagodott, a mostani vagyonát 120 milliárd forintra becsülik.
4. Széles Gábor 8 milliárd forinttal gazdagabb, mint tavaly; jelenleg 100 milliárd forint fölött diszponál.
5. Veres Tibor vagyona 85 milliárd forintról 97 milliárd forintra nőtt.
6. Gattyán György 6 milliárd forinttal gazdagodott, mostani vagyonát 96 milliárdra becsülik.
7. Wáberer György 10 milliárd forinttal lett gazdagabb, jelenleg 90 milliárd forintja van.
8. Rákosi Tamás 84 milliárd forintról 87 milliárd forintra növelte vagyonát.
9. Simicska Lajos 10 milliárd forinttal gazdagabb, mint tavaly; vagyonát 83 milliárd forintra becsülik.
10. Kasza Lajos 8 milliárd forinttal gazdagodott, vagyonát 71 milliárd forintra becsülik.

Ezeknek az embereknek a pénze nem hiányzik valakinek vagy ennyire tehetségesek, vagy jókor
voltak jó helyen. A kilencvenes évek elején bevásároltak a 2%-os VIP hitelekből míg nekünk Magyaroknak 35-40%-ra adták a hitelt ha egyáltalán kaptunk. Nem baj, ha nekik sok pénzük van a probléma ott van ,hogy nem hagytok minket békén és állandóan megmondjátok ,hogy mi ,hogyan éljünk. A hatvanas évek elejéig egy Magyar falu teljesen önellátó volt és nem volt ennyi szegény ember. Vagy ha kitekintünk a világba a soros pénze nem hiányzik valahol? A gyémánt kereskedők gazdagsága, a dél afrikai minden nap megröntgenezett nyomorult gyémántbányász szegénységén alapul. Kéne egy újabb bárka de nem szabad ,hogy egy másik Noé vagy egy másik hasonszőrű válassza ki az utasokat. Éljen a világbéke világ proletárjai egyesüljetek.
  Mi az igazság? Mi van a mágnesezési ügyek mögött? Perca és csapata a háttérből eddig is igen élénken részt vettek a blog életében. Most megosztják, hogy kutatásaik során milyen következtetésre jutottak: Vajon az áramszolgáltatók szándékosan és jogtalanul…..
Watt 2011.10.15 19:23:54
@Perca: Kedves Perca!

Bonyolódik a helyzet szeretném megkérdezni,milyen e-mail címen érhetném el?
Watt 2011.10.15 19:27:33
@Watt: Ami lemaradt: Villanyóra tudja a e-mail címem ha lenne kedves felvenni vele a kapcsolatot
Üdvözlettel:Watt
Watt 2012.06.23 14:06:29
@Raulito2: A legjobb helyen jársz. Az én gyanúsításom 2009-ben kezdődött jogi szakaszba 2011 őszére került. 2012. tavaszára az ELMÜ elvesztette a pert.
Én is innen kaptam jogi segítséget. Amit ezúton is köszönök.
Kitartás!

(Egyre jobban görbül lefelé Dr. Habis Kinga
és dr. ......-Poza Tünde szája széle a vesztett peres ügyek miatt.)
 Az utóbbi időben is ugyanúgy támadja fogyasztóit az áramszolgáltatói hazugsággyár. Most nem csak a mágnesezés a téma, hanem a plomba nem megfelelősége is előtérbe került.  Egyre gyakrabban keresnek segítséget a fogyasztók ezzel a problémával kapcsolatban is, mert a…..
Watt 2012.02.28 10:38:35
A biroksági eljárás még mindig folyik ellenem. Az eljárás alatt sok érdekesség került felszínre és már szinte kabaré szintjére süllyedt a bírósági eljárás . Pontokba szedve leírom a tapasztalataim a második tárgyalás után.
• Az átvett ingatlanra nem jelentettem szerződés kötési szándékom mivel nem én akartam szerződni , szándékom szerint, ahogy eddig a bérlőt szerettem volna az ELMÜ szerződő partnerének.
• Számomra ismeretlen személy jelentette szerződéskötési „szándékom”.
• A címemre küldött szerződés tervezet személyes adatként csak a címem rögzíti. Egyéb személyes adat nélkül.
• Megbízottként, visszaküldtem a szerződés tervezetet a bérlő adataival. Jelezve, hogy a bérlő a szerződő fél. ( Azért megbízottként mivel sem a bérbeadó, sem a bérlő nem én vagyok!)
• A javított szerződést nem küldték vissza. Sem nekem sem a fizetönek.(A szerződést csak a bírósági tárgyaláson láttam viszont másolatban (Ugyancsak a hiányosan, személyes adat nélkül.)
• A régi bérlő és az új bérlő beköltözése között eltelt 14 nap alatt 16000FT. villanyszámla keletkezett az üres ingatlanban.
• Bejelentetem a mérő hibáját.
• Több mint két hónap után jöttek ki ellenőrizni!
• Megállapították a mérő hibáját, kicserélték.
• Elvitték ellenőrzésre egy magán emberhez (ELMÜ „szakértő”), aki leszedte a plombát és megállapította, amit eddig is tudtam, hogy rosszul mér az óra.
• Mágneses gyengülést állapított meg egy a mágneshez közelítő csavarhúzóval.
• Az ELMÜ szabályzata szerint a mérésügyi hivatal által felhelyezett plombát csak az OMH hivatalos szakembere jelenlétében lehet megbontani.
• Innentől kezdve a műszer nem hiteles!
• Kiküldtek a számomra egy 240000FT.-os kötbért.
• Több levélváltásban tiltakoztam, hogy semmi közöm a mérőhöz (ajánlott levelek)
• Ez egyik válaszukban közlik, nem vizsgálják, ki mágnesezet. A szerződő féllel szemben szabják ki a büntetést.
• Akkor rendben, mert a szerződő fél nem én vagyok.
• Egyeztetési kísérleteim rendre kudarcot vallottak. Mivel „nem állnak rendelkezésre” az iratok.
• Jöttek a behajtó cégek levelei, fenyegetései stb.
• Ügyvédi felszólítás, hogy fizessek mert…
• Visszaírtam, hogy nézzék meg a nyilvántartásukat .
• Tehát már legalább az ügyvéd utána nézhette volna és kiderül , hogy nincs szerződésünk.
• Jött a közjegyzői felszólítás, hogy fizessek, ellenkező esetben stb….
• Megírtam a közjegyzőnek, hogy semmilyen viszonyban nem vagyok az ELMÜ.vel.
• Elkezdődött a per.
• Nem tudott érvényes szerődést bemutatni.
• Nem tudott érvényes első felülvizsgálati lapot bemutatni.
• Folyton a szakértői vizsgálatot szorgalmazza.
• Hamis fogyasztói adatokat közöl a bárósággal, a szakértő megtévesztésének szándékával .
• Hamisítja a helyszíni ellenőrzési jegyzőkönyvet.
• A kézzel javított hiányos szerződéstervezet és ráutaló magatartás miatt tartanak még mindig perben.
• Kérdezem milyen ráutaló magatartás szerint? Mivel a biroságra is beadott bérleti szerződés szerint, bérbeadó és a bérlő sem én vagyok,
• Én az ügyintéző vagyok!

• ITT tartunk!!!
A fentiekből jól érzékelhető. Senkit sem érdekelnek a koncepció elérése érdekében a részletek.
 Remélem, nem sokan látták hétfőn az ELMŰ „fizetett hirdetését” a Hír TV-n, aminek a címe: Panaszkönyv. A műsor állítólag fogyasztóvédelemmel foglalkozik. Ennek ellenére ott volt egy előre megírt forgatókönyv szerinti riport a "sötét" oldaltól:…..
Watt 2012.03.02 18:44:45
@jiudit.66: Nem biztatni akarlak, de én tavaly október végén nyújtottam be panaszt az ELMÜ ellen, azóta semmi.

Valami nagyon rosszul működik?!

Egyébként nagyon sok jót ne várj. Ott is csak hivatalnokok ülnek.
Egy 2006. kerestem meg őket egy ELMÜ túlszámlázás miatt. Az éves befizetett átalány 1200ft. több volt mint az éves elszámoló számla. Kértem az ELMÜ-t számolja el (nagyon egyszerű művelet:a befizetett számlák ősszegése kivonva az éves számlából.)Nem hagytam annyiba írtan az Energia Hivatalnak. Nem érdekelte Őket. Odáig fajult a dolog, hogy majdnem kikapcsolták a villanyt.
 Belső forrásból úgy értesültünk, hogy az egyik „kedvenc” áramszolgáltatónk, az ELMŰ-ÉMÁSZ újabb elképesztő dolgot talált ki. A lényeg, hogy mindenféle törvényt lehetőleg megkerülve a fogyasztókat minél jobban le tudják húzni áram- (helyesebben…..
Watt 2011.11.06 17:43:10
@orfu: 54-es
  A blog fennállása óta minden fogyasztót, akinek elromlott a villanyórája, és mágnesezéssel vádol az illetékes áramszolgáltatója, arra biztattam, hogy a Magyar Energia Hivatalhoz (továbbiakban MEH) forduljon ügye kivizsgálását kérve. Az utóbbi néhány évben már a…..
Watt 2011.10.02 12:41:54
Megkaptam a bíróságtól a kereset levelet, melyben az ELMÜ hálozati Kft. megvádol az elektromos fogyasztás mérő mágnesezésével. Szeretném a tárgyalást teljesen nyilvánossá tenni. Ezért bemásolnám a keresetlevelet hátha találtok benne valamilyen koncepcióra utaló jelet. Csak azt nem tudom, hogy sértek -e törvényt ezzel? Egyébként az ügy nagyon érdekes. Mivel egyáltalán nem volt lehetőségem a mágnesezésre. Valahogy úgy kell elképzelni mintha igazoltan a föld másik oldalán lettem volna a szuper erős mágnesemmel és onnan mágnesezek fogyasztás merőt. Tehát azt hiszem ez becsület sértés! Mikor bejelentetem a mérő hibáját jelezték, hogy kivizsgálják a panaszomat. Meg is jelent két ellenőr és a helyszíni jegyzőkönyvben megállapították, hogy mágnesezés történt, csak azt nem tudom honnan a bánatból tudták? -Én sajnos nem lehettem ott az ellenőrzésnél. - Úgy gondolom irányt mutattak a "szakértőnek" milyen véleményt kell alkotnia. Ez meg is történt. A "szakértő""jegyzőkönyv"-be ( mert nem szakvélemény) le írta mire "utal" a ferraris-tárcsa túlpörgése. Na most a "szekértő" vagy tudja vagy nem mi a fogyasztás mérő hibája, nem biztos benne, lehet,talán,elképzelhető, utalhat, nem biztos de lehet, szóval a megállapítás nem határozott szakmai alapokon csak feltételezésen nyugszik. És a jegyzőkönyv felvételénél nagyon sok formai hibát elkövetett. A lényeg több elektromos fogy. merőt láttam életemben mit más földi halandó mondjuk ajtókilincset. Tehát tudtam mire kel figyelni a terheléses vizsgálatnál. Mikor a jegyzőkönyv aláírása előtt az észrevételeimet meg akartam jegyezni ki kelt magából és azt kiabálta ez az ö szakértői véleménye csak azt nem tudom akkor a fejlécre miért azt írta, hogy"jegyzőkönyv". Folytatása következik a bíróságon.