Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TechGuy

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy csak a késő esti munka miatti fáradtság teszi, de ez a két dal akkor is hasonlít :D ..
TechMag Ragadozó a robogón 2013.04.22 04:43:40
Ez a sisak még a legapróbb robogósból is tiszteletet parancsoló vadállatot csinál. A Predator sisak egyszerű bukósisak alapokra építik, így megfelel az előírásoknak, ráadásul lézeres célzóberendezéssel is rendelkezik :) ..
További képek a szörnyről: ..
Alexander Polli ilyet még életében nem csinált. átrepült egy hegygerincen lévő szűk repedésen (ami kb. olyan széles volt, mint amilyen magas ő) egy szál wingsuit-ban! Egy helikopterből kiugorva felgyorsult 250 km/h-ra, majd előre kiszámolt íven átsuhant a szűk résen.…..
A Light Light zenekar Kilo c. számához a klipet eddig soha nem látott módon állították állítják elő.Az Amszterdam székhelyű Moniker stúdió által készített videóban az egérmutatónkkal kell a képernyőn megjelenő utasításokat követni, amit rögzít a rendszer, majd végén…..
Amíg kiderítik Brüsszelben, hány ponton jogsértő az összes még működő iparág kommunistoid államosítása, naiv ügyfelek azért próbálnák használni, ami van. A SZÉP-kártyához hasonlóan az Erzsébet-utalvány elfogadóhelyei is érdekesek lehetnek azoknak, akik vissza tudják…..
TechGuy 2012.03.15 15:16:00