Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Armageddon

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben Tibby Kirgizisztán egyhavi GDP-jét költi el épp az E28-ra, folyamatosan azzal oltogat, számoljam már ki, mennyit költöttem az E32-re az elmúlt két évben, és ebből hány kilométert sikerült megtenni. Szívemen viselem lelki békéjét, és ha az nyugtatja meg, hogy van nála…..
Belsőség Köszi, gyökér! 2011.12.16 18:18:00
Ma egy kicsit később értem be a szerkesztőségbe a megszokottnál. Jó mentségem volt: Károly kutyámmal állatorvosnál voltam, ami nincs is annyira messze a lakásunktól és a szerkesztőségtől, de annyira éppen, hogy autóval kelljen menni. Szinte végig a szentendrei úton. Az idő…..
Armageddon 2011.12.18 15:07:46
A Volvós fotó gazdája is egy madár lehet...megnézném mivel állna be a Volvo mellé még ha az "normálisan" is állna be.Horpadt ajtók garantálva.Ennyi irigy, igénytelen csicskát!!!Meg mit számít egy két karcolás, horpadás az autón??Ha jól tudom pénzt adtunk érte, elvileg olyat veszünk...keresünk, ami szép jó állapotú, és sérülésmentes.Erre megállsz egy parkolóba párszor...és vége az álomnak:-(...egy gyökér...aki "normálisan" parkol...hazavágja az ajtódat pl.Ezek után...már papírforma, hogy legközelebb már keresztbe áll meg az ember.És szarik más parkolási gondjára...mivel más is szarik a szép autó állapotának megóvására.Ez pedig független mindennemű autó típus, és évjárattól.Én is sokáig kerestem törés és horpadás mentes autóm.Nehéz ügy volt..de megtaláltam.Megvan 6 éve...de lassan nincs rajta, horpadás, vagy karcmentes felület..és kezdem már a javítgatásokat is feladni.Mert amíg ilyen marad a mentalitása az embereknek...inkább vesz egy romot..mert úgy is meghúzzák jeligével..mintsem odafigyelnénk egymás értékeire...addig szélmalom harc az egész.Le meg ugye mindenkit nem lőhetek????? Ráadásul pláne a mai világban egy szebb, jobb autó vörös posztó egy átlag majom szemében...mert ugye itt is egyből a Merci lett ki spécizve...találhatott volna a cikk írója éppen egy keresztbe parkoló pl 25 éves golfot is, hanem talál...szóljon, én naponta látom....de hát így jobban lehet uszítani a népet:-D!