Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Werekedős

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komment később.....
Gondolatok a hajléktalanság miértjéről és mikéntjéről Eleve gyanús, ha valaki megmondja, mit hogyan kéne csinálni. Megszólal bennünk a figyelmeztető és kissé talán hiú hang: Már miért is tudná ő jobban? Aztán mégis meghallgatjuk, hátha lesz benne valami. Most én is…..
Werekedős 2011.10.02 07:04:40
@Werekedős:

Még egy frappáns ötlet. Lehetne a vendéglőkkel jótékonysági szerződést kötni. A tányérokon hagyott maradékokat nem a moslékos vödörbe öntenék, hanem visszaválaogatnák az erre a célra fenntartott ételtartó badéllákba, és zárás után menüként lehetne a hajléktalanoknak emberi gesztusként kiadagolni az éttermi ennivalót...

Csak egy ötlet...

Szeretettel: Werekedős :)
Hogy pontosan hány forint az sajnos kibogozhatatlan. Az ellátórendszer ugyanis egy hajléktalan életét több részterületre osztja. Nyújt támogatást az állam éjszakai fapados, nappali melegedős, átmeneti ellátási formákra, de külön tartják nyilván az étkeztetést, az orvosi…..
Fagyhalálszámláló A szegények 2011.09.30 16:14:00
A történelem során minden hatalom saját népszerűsége növelésére használta a társadalom legalsó rétegét. Függően attól, hogy a közhangulat mit diktált, alakította szegénypolitikáját. Eme réteggel mindigis kezdeni akartak valamit látszólag, de hosszú évszázadok…..