Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feng Shui Anyu

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fordítógép Nemérdekelország 2011.10.26 20:15:41
"Híradót" néztem parallel két legnagyobb kereskedelmi csatornán. Elgondolkodtam.Épp most zajlik hazánk 2012-es évre vonatkozó költségvetési vitája a parlamentben, mely azért valljuk be, a megszokottnál mélyebben ásta bele magát a mindennapjainkba. Mármint a…..
Feng Shui Anyu 2011.11.01 10:56:53
@Moan: Egyet értek.
Már csak azért is ,mert végig gondoltátok azt valaha is,de úgy igazán ,minden lépést,menetet lejátszva ,hogy miért nem működik semmi, amit megoldásnak találnának?
Miért? Mi a motiváció?Minek az érdekében zajlik ,ami zajlik?
Eddig nem sok valójában átgondolt választ olvastam.Ezzel nem azt akarom mondani ,hogy nálam van egy kidolgozott program melynek keretében meg lehet valósítani a mindenki számára boldog világot. Most,ebben a korban még nem állunk kész erre.Ez egy ilyen hely.
Szeretünk nagy szavakat a világba kiáltani,de nem sok minden van mögötte,persze megszoktuk,mert ez dívik.Nagy villogó reklám felületek,hangos bármit megígérő emberek,hétről-hétre hatékonyabb mosóporok,de mögötte mi van:ugyan az.
Illúzió.
 A feng shui (fengsuj) (hagyományos kínai: 風水, pinjin: fēngshuǐ) ősi kínai hagyomány, mely az Ég és a Föld törvényszerűségeinek megfigyelésével és alkalmazásával segít az ember és a természet közötti összhang megvalósításában. A hagyományos feng shui (fengsuj)…..
Feng Shui OtthonDr. Fogyókúra 2011.10.23 19:28:00
 Ha felsorolnék 10 témát ,amik a mindennapjainkban megjelennek ,köztük lenne a túlsúly probléma.Nők milliói és férfiak is küszködnek felesleges kilóikkal. Őszintén szólva itt is a harmónikus étrend és táplálkozási szokások azok, melyek segíthetnek ledobni ,vagy…..
Feng Shui OtthonDr. Mindenkinek 2011.10.22 18:23:00
 Óriási dolog ez!Egyszerű, mindenki számára elérhető tudomány. Elfelejtettük, hogy nem kell túl bonyolítani az életet és hogy a természet megadott nekünk mindent. Azért futjuk ezeket a köröket, mert szeretjük nem észrevenni a körülöttünk lévő valódi eseményeket.…..
Feng Shui OtthonDr. Jó Reggelt! 2011.10.21 09:44:00
Szia Kedves Olvasó!Hogy vagy?Ma reggel azt szeretném tudni,hogy neked vannak e kérdéseid,amelyek a Feng Shuival kapcsolatosak?Illetve nagyon szívesen olvasnék arról,hogy neked milyen tapasztalataid vannak a Feng Shuival?Volt, hogy próbálkoztál valamivel ,és nem azt a hatást hozta, amit…..
Feng Shui OtthonDr. Emlékkönyv 2011.10.19 13:22:00
Feng Shui Anyu Újra és újra találok dolgokat a lakásban ,amiket kilehet szanálni.Megint sikerült a ruhásszekrényből összeszedni egy zsáknyi cuccot ,ami nem kell.Kacatokat a fiók mélyéről kidobáltam. Eszméletlen például,hogy mennyi felesleges számlalevél és maradványai…..
Feng Shui OtthonDr. 2011.10.10 13:23:00
Amióta megcsináltam a takarítást, rendrakást,lomtalanítást ,tértisztítást jóval letisztultabb minden.Átláthatóbbak a dolgok,nem csak lelki szinten ugyebár.Amíg ezeket nem csináljuk meg nincs semmi értelme a különböző összevásárolt szimbólumok kihelyezésének.Ha nem…..
Feng Shui OtthonDr. Tükör 2011.10.06 14:00:00
Valamelyik nap elkészítettem a régi lakásom kiértékelését,és ahogy kezdett kirajzolódni a kép elfogott egy fájdalmas,szembesülő érzés,ami egyben óriási felszabadulással járt.Filmként peregtek le előttem az elmúlt jó 10 év eseményei.Hullámként, éreztem hogy közeledik…..
Feng Shui OtthonDr. "Éhes vagyok!" 2011.10.06 13:34:00
Bent ülök a munkahelyemen és a híreket olvasgatom a nagyvilágból.Találtam egy cikket,melyben Steve Jobs (elhunyt) egyik beszéde található.Megfogott ,amit mondott ,megint csak összeszorult a szívem."Még egyszer, nem tudod egymáshoz kapcsolni a pontokat, milyen lesz a jövő. A…..
Feng Shui OtthonDr. EgyenShui 2011.10.05 21:12:00
 "Ami belül van, az van kívül is.”Ha eltalált ehhez az oldalhoz, az nem "véletlen".Megoldásokat keresünk problémáinkra mindannyian. Párkapcsolati, munkahelyi, családi, lelki és anyagi gondjaink adódnak annak ellenére, hogy mi úgy gondoljuk mindent…..
Feng Shui OtthonDr. Kapcsolat 2011.10.05 21:11:00
 "Nem a Föld tartozik az emberhez, hanem az ember a Földhöz. Az ember nem szövője,csupán egyik szála az Élet hálójának.Bármit is tesz a hálóval ,önmagával teszi."‎"A világban minden mindennel összefügg,hatást gyakorol egymásra."Így jobban…..