Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rkhaylitsha

0 bejegyzést írt és 392 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gery Greyhound (a Mi éveink, és a Best of Gyurcsány videók készítője) egy hiánypótló és egészen elképesztő videót osztott meg a tumblr oldalán.Ez egy "egy szigorúan belső felhasználásra szánt dokumentumfilmecske" a 2009-es pécsi időközi polgármester -választásról, ahol…..
Rkhaylitsha 2012.12.17 00:53:22
@Mr. Waszabi: Ez azért elég alaptalan rettegésnek hangzik.
A szavazás titkos, senki nem tudhatja, hogy abban a pillanatban hova, kire teszem az ikszet.
Arrol nem is beszélve, hogy 4 év alatt eléggé barátbol ellenség lehetek.
Persze nagyzolhat kubatov, de még családon belul se tudják, hogy ki hova szavaz.
Rkhaylitsha 2012.12.17 01:17:41
@P.Freddy: Na igen, mondjuk ha valakit kibasznak, akkor az mindig csak azért lehet, mert politikai okai vannak, sose azért mert alkalmatlan, szar és felesleges.
Rkhaylitsha 2012.12.17 02:20:16
@flugi_: nem ismerem a történetet, amire hivatkozik.
@P.Freddy: Vagy az is lehet, hogy elkuldenek valakit, aki rögtön azzal válaszol, hogy mert ő balos, zsidó, buzi, vagy cigány. Egyszer sem hallottam senkitől, hogy azt mondta volna, hogy ő csak simán szarul dolgozott. Ebben azért van valami tyuk meg tojás - féle párhuzam. X et nem lehet leváltani, mert ha leváltod akkor az politikai ügy - ergo X posztján csak MSZPs lehet.
@Mr. Waszabi: ha van 3 lehetséges variáció éspedig jó, rossz és közömbös, akkor annyira mindegy, hogy a rosszat jelolod egy vonallal, meg a közömböset, vagy forditva, nem?
Én azért jelolném meg azt aki ellenem van, mert arrol lemondok a kampány során, nem pocsékolok rá se időt se fecniket, mig a semlegeseket talán meg tudom győzni.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Rkhaylitsha 2012.12.16 22:52:48
@ne most: ?????
"Sajnos sok esetben, a munkáltató viselkedése egy antiszociális bűnözőével azonos és ez már rövid távon is kiszelektálja azokat a munkavállalókat, akiket megérdemel."
Rkhaylitsha 2012.12.17 00:59:29
@ne most: lószart mama!
"Büntetési tételre tekintet nélkül minden gondatlanságból elkövetett bűncselekmény vétség." Érted a különbséget? Gondatlanság.
Szabadság előtt elfelejtettem beküldeni egy papirt a NAV-nak..
Az újabb kormányzati blöff remélhetőleg nem jön be. OVI megint szeretné eljátszani a gondoskodó apa szerepét, ő megnyugtat mindenkit, ő rendet tesz mindenhol, így lesz ez a felsőoktatási "reformmal" is, állítja. Hiszen minden csak félreértés, hiszen, ha gyerekek ti másként…..
Rkhaylitsha 2012.12.16 16:46:36
@Pézsma: ÖÖÖ. Miért a fideszeseknek nem lesz tandij, vagy most mi van?
Itt a videon van pár önjelölt (most kérdezem harmadjára, hogy ki jogositotta fel őket, hogy a diákság nevében mondják a magukét, és választ még nem irt senki), akik azt állitják, hogy minden diáknak ez milyen szar. Erre odamegy a zorbán diákokhoz, arra meg az a baj, hogy azokhoz ment oda, és nem ezekhez?
Rkhaylitsha 2012.12.16 17:34:33
@Pézsma: az nem hétfőn lesz?
A jókora tömeg meg eléggé láthatalan. Mert az, hogy a kölcseyben iskolaidőben ülősztrájkot tartanak azért vicces.
Továbbá még mindig ott van a kérdés, hogy egy fideszes diáknak nem fájhat a tandij? Mondjuk tandij kérdésben nem egységes a diákság álláspontja?
Rkhaylitsha 2012.12.16 18:31:23
@Pézsma: Akkor megint ugyanott vagyunk, nem? Ha elmegy és beszél egyik brigáddal, akkor azt irod, hogy miért azzal, miért ebben a sorrendben, ha nem megy el akkor meg azt mondod, hogy lapit mint szar a fűben.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Rkhaylitsha 2012.12.16 14:15:26
@droid_: miért nem válaszolsz? Hm?
Egyáltalán volt szó ebben a nyomorult kamu posztban arrol, hogy munkáltató mit adott vagy mit nem?
Ha nekem olyan fontos hogy agyerek mellett legyek, akkor ott leszek, még ha kirugnak, még ha nem kapok szabit akkor is. Andreának azzal van a baja, hogy nem lóghat táppénzen otthon.
Továbbra is ott vannak a kérdések, mert azon kivul hogy egy cédéjogtárat kimásolsz mást nem nagyon szoktál szólni.
Rkhaylitsha 2012.12.16 14:37:11
@droid_: igen komoly szövegértési gondjaid vannak :D
Vagy direkt csinálod, hogy ennyire adod a hülyét.
Hogy nekem furán/hülyén néz ki a törvény egy része az az én dolgom.
A rendes szabadság arra való, ami a dolgozónak a legfontosabb. Ha valaki otthon szeret ülni, akkor azt csinálhatja. Hogy valaki annyira szeresse a kölykét, hogy táppénzre elmenne, de rendes szabit nem áldozna rá, az már milyen?
A másik posztban a főnöknek nem tetszik a ruci. Erre a te válaszod az, hogy márpedig a ruci szép, mert a posztolo azt irta.
Rkhaylitsha 2012.12.16 16:41:10
@A Tyne folyó déli partja: :D:D Megnéztem képen a Tyne folyó déli partját. Sötét és homokos :D:D
Ne akarjon pihenni nyaralni, vigyázzon a gyerekére. Van ennél fontosabb egy ilyen aggódó anyának? Otthon haldoklik a gyerek, mert lázas, és a doktor egy hétre kiirta, akkor ne táppénzt akarjon, hanem vegye ki a szabiját, fizetés nélküli szabit vagy lépjen ki, aztán üljön mellette és ápolgassa.
Ha meg esetleg ne adj isten köhög is egyet a gyerek, akkor lője le, hogy ne szenvedjen tovább.
Svájc legújabb turisztikai attrakcióját meglátva és kipróbálva a következők várhatók: remegő térdek, szapora pulzus és "Ó, micsoda kilátás" felkiáltás. Megnyitották ugyanis Európa legmagasabban fekvő függőhídját Svájcban. Titlis Közép-Svájc legkedveltebb…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Rkhaylitsha 2012.12.15 18:49:33
@Zabaalint: Az nincsen rendben? Hát álljunk már le egy kicsit.
Én mint munkáltató kitalálok valamit - jelen esetben a cég arculatát. Ennek megfelelően várom el az emberektől a megjelenést. Ha az én cégem imidzse az, hogy superman minden kollega, akkor ugy várom el, hogy öltözzenek. És nem te, én, vagy a dolgozó dönti el, hogy az ötletem életképes-e, hanem a PIAC. Ha a kutya nem megy be az irodába, mert azt mondják, hogy itt hülyék dolgoznak, akkor szépen éhenhalok. Ez igy működik. Én mint főnök a saját faszommal verem a csalánt, teljes vagyonommal - ezért várom el azt, hogy akiknek fizetek a munkájáért az előrevigye a céget, és nem jó megélni, hogy mondjuk a 70 éves Marinéni azért fordul ki az irodából, mert a gyakornokon vadiúj Iron Maiden póló van mondjuk.
Rkhaylitsha 2012.12.15 19:20:03
@ferdinand_a_vaskalapos: de nem tudom. tanits szunyogcsődör :D
Rkhaylitsha 2012.12.15 19:55:07
@ferdinand_a_vaskalapos: klasszikust próbálj meg pontosan idézni butus. Védjen a nőtanács! -igy van helyesen.
Azért ez így elég durva karácsony előtt. A Connecticut állambeli Newtown általános iskolájában meggyilkolt egyik kissrác utolsó sorait posztolják Amerikában a twitteren, a papírszelet felső részén, magyarul. Frissítve! Sandy Hook Elementary School, Newtown, Connecticut.…..
Semmi meglepő nincs azon, hogy épp az egyetemisták vonultak először utcára. A Békemenet és a Milla, illetve annak permutációja egészen más tészta, ők politikai célzattal kívánták megmutatni, hogy tényezők, hogy rájuk számítani kell. Ezzel ellentétben az egyetemisták azért…..
Rkhaylitsha 2012.12.15 02:29:06
@kúrórudi: rudi mindenhol mondja a kis statisztikáját :D

"rettenetesen ki is akadtak"- mind az ötszázan. de ők nagyon.
"Korábban ez belügy volt." most meg kinátol neq yorkig mingenki ezzel foglalkoztik-

"Az emberek többsége azért támogatja az egyetemistákat, mert van egy jól körülhatárolható csoport, amelyik ki mert állni"- körülhatárolható kb. 30 méternyi keritéssel.

Hiába próbáljátok beállitani, hogy mekkora a népharag meg a forradalom, meg le is szophatjátok a heököt egyenként, akkor is nagyon kevesen voltak.
Magyarországon ma egy egész generáció ismerhette meg, milyen kiszolgáltatottnak, és elnyomottnak lenni - de van egy jó hírem, ez a generáció nem hagyja magát és jelesre vizsgázott szolidaritásból és demokráciából, eddig. Az alternatíva blogere ma egy cikkben lefitymálta a…..
Rkhaylitsha 2012.12.15 01:41:43
@sárkányfő: én nem mondtam, hogy nem lop.
csak hol vannak az ezermilliárdok?
"starabog" ???? Tényleg be vagy baszva? :d
Rkhaylitsha 2012.12.15 02:10:15
@sárkányfő: figyi, már nem az elso amit félrebeszélsz.
Ismételten mondom, hogy nem szent egyik sem, de ne kergessunk már ábrándokat. Nem mentek fel egy korrupt gecit sem, de nincsenek euromilliárdokat ellopo nagy gonosz bácsik. Van egy mukodésképtelen struktrura, egy elbaszott ország, és ennyi.
Rkhaylitsha 2012.12.15 02:11:13
@kúrórudi: te meg továbbra is rém hitelesen dobálozol milliárdokkal.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Rkhaylitsha 2012.12.14 19:30:31
@Mafi: A rendőr, boxoló, bérgyilkost még értem is, de az kit rettent meg, hogy azt mondod, hogy a férjed sirásó? Vagy boncorvos?
Rkhaylitsha 2012.12.14 20:37:34
@Mafi: A boncorvos leginkább halottakkal foglalkozik, a sirásó is. Ezzel nem ijesztesz meg senkit...
Mondd inkább, hogy benne vagy, mert a pasidnak csak 22 centi, és már unod, hogy ilyen kicsi.
A Telepi gyerekek című új dalához forgatott videóklipet Ganxsta Zolee és a Kartel. A Hatalmat a népnek! című stúdióalbum lemezbemutatója december 29-én a Tetoválók Éjszakája rendezvényen lesz a PECSA Music Hall színpadán. A koncerten öt olyan új dalt is előad a csapat,…..
Rkhaylitsha 2012.12.14 00:36:03
@Crass: AZ illatos uton már rég nincs meg a dzsumbuj...
Külföldre érkezés után az első hetek még akkor is komoly problémahalmazt jelentenek, ha az ember megpróbál a lehetőségekhez mérten felkészülni. Így járt Kriszta is, aki párjával Írországba költözött, és bár amit lehetett, próbált előzetesen kivédeni, kiderült, a…..
Rkhaylitsha 2012.12.09 19:53:42
@DieNanny:
Tényleg úgy gondolod, hogy ez az, ami egy ember értékét adja? Hogy van saját lakása?
Tényleg ugy gondolom e? Hol is irtam bármi hasonlót?
(Bár most, hogy belegondolok, igen. Igen jól esik az embernek, hogy van egy hely ami az övé, ami biztonságot nyujt, ahol esetleg nevelheti az utődait, elbujhat, szóval igen, kurvára nem mindegy, hogy egy másik ember (tulaj, főbérlő, landlord) kénye kedve szerint vágnak e ki az utcára, szóval igen, egy férfi gondoskodjon a családja nyugalmárol)
Természetesen vannak kivételek, teréz anya értékét nem a háza adta, de ide nem az ő kategóriája jár, szoval kihagyhatjuk.

De nem errol volt szó. Én azt irtam, hogy itthon ezt várja el, (saját ház, uj autó, kisfaszom) Londonban eszébe sem jut lakásárat megnézni. Egy átlagamcsi/német/angol hány évig fizeti a lakástörlesztőjét? Akkor miért kell téged sajnálni, hogy 20 éves hiteled van?
Mesélje már el valaki a nagy londonbaköltözés perspektiváját. Kimegy 25 évesen, albérlet, bkv. Mi lesz 50 évesen? 60? fizeti az albit? Ha nincs munkája, akkor mibol? Mert hogy saját lakást nem fog szerezni az majdnem biztos.
Rkhaylitsha 2012.12.09 22:39:26
@tildy:): Most nem azért, de ezt ugy irtad, mintha egy medencés jacuzzis villárol beszélnél, nem egy egy szobás lakásrol. Az uj épitésu lakásomat 75 nm havi 70ért adtam ki egy éve. Bp, metrotol 5 percre, parkos részen. Mennyit kerestetek itthon, hogy ez olyan elérhetetlen?
Szerintem mindenkire más hat inspirálóan - de még egyszer mondom, engem nem zavar ha valakinek jó, az sem ha valakinek más a jó mint nekem. Azt utálom, amikor valaki ugy állitja be, hogy neki milyen marha jó, közben meg kamuzik. Sőt, még azt is elhiszem, hogy londonba nem kell kocsi. De nagyon hiteltelennek tartom amikor valamelyik itt arrol áradozik, hogy mennyire jó, hogy nincs sok kacatja, meg mennyire jó a pakisztáni szobatárs, meg milyen jó, hogy reggelente megkergetik a négerek mert legalább sportol.
Rkhaylitsha 2012.12.09 23:41:24
@tableno: A "nincs sok kacatja, és milyen jól elvan mindenféle kütyük nélkül pedig itthon mennyi ilyen szarja volt és nem is hiányoznak" konkrétan igy volt leirva pár hete.
Lehet, hogy nem pakisztáni szobatárs volt, hanem valami más nemzet fia /hindu, török, hasonló/, és gondolom hogy nem a szoba volt megosztva, hanem a ház. Keress utána.
A kergetőzés a néger szomszédokkal az én költői tulzásom volt.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Rkhaylitsha 2012.12.08 01:06:56
@Rohamkukac85: Bocs, nagyon nem értek a telemarketinghez, amit tudok rola azt meg utálom.
Az miben befolyásol, hogy az adatbázis hány százaléka hamis?
Teszem azt, egy tárcsázás mondjuk 15 mp, ha az elofizeto nem létezik akkor hivod a következőt, nem? Kell hogy legyen százezer szám.
Aztán hivsz engem akit tiz percen át kell győzködnöd akármiről, aztán azt mondom, hogy igen, vagy köszi nem. Szoval az adatbázis hitelessége nem kéne hogy befolyásolja a fizetésedet szerintem.
Azt meg valahol értem, hogy fizetéscsökkenéssel honorálják ha nem hozod a kellő számu ugyfelet. Lehet, hogy nem szabályos, meg nem korrekt, viszont ilyen munkakorben máshol is ugy van, hogy ha sokáig nem hozod, akkor ugyis kirugnak
Rkhaylitsha 2012.12.08 13:24:19
@Rohamkukac85: De akkor itt miért nem tudsz teljesiteni? Most mondod, hogy hivod-nem jó szám-bontod a vonalat. Egy ilyen folyamat fél perc. Értem én, hogy elvisz időt, de nem az az idő nagyobbik része amig valakit ténylegesen meggyőzöl?
Nem lehet, hogy az eladni próbált termék a szar, és azért nem megy az eladás?
"Vagyonokat bezsebelni azért, hogy tönkretegyük a gyermekeid jövőjét - az Exxon-nál ezt hívjuk jó üzletnek." Végre egy egyenes reklám.......
Rkhaylitsha 2012.12.07 13:52:36
@Sumdraxx: Hű, nem fáj, hogy ennyire sötét vagy?
"fajok halnak ki"- errol szol az evolucio. Amiota élet van a földön pusztulnak ki fajok. Vagy láttál dinót gyerekként?
"Ki hozta létre ezt a rendszert" fejlődésnek hivják. Wattnak elég volt felfedeznie a gőzgépet, nem volt ideje környezetbarát technológiára. Amikor rájöttek, hogy a szén nem tul jó hatásfoku, akkor váltottak másra.
"Vagy miért nem állnak át ezerrel, amikor már meglenne rá a szellemi és anyagi kapacitás?" Mire? Nem találtak még ki semmit ami mukodhetne a gyakorlatban, egyenlőre gondolkoznak rajta.
"Miért gyártják még mindig milliószámra a benzines autókat, elérhető árú villanyautó miért nincs?" Szintén technikai probléma. Villanymotor van, az energia tárolását nem tudják megoldani. Nagy akksi, nehezebb a kocsi, több áram kell. Mellesleg az akksiban lévő cuccok sem tul környezetbarátok, és azok a fémek sem állnak rendelkezésre korlátlanul.
"Ja, mert a benzinesben van a pénz"- a másikban nem lenne szerinted?

Segitek kicsit. Ha valaki feltalálná a vizzel menő autót szerinted mi történne? "az olajcégek megveszik és ráülnek" Logikátlan hülyeség..
Miért csak az olajcég vehetné meg, miért nem az Apple? Ráűlni a találmányra megint veszélyes dolog, mert esetleg másnap valaki más is feltalálja, akkor azt is megvenni/kinyirni/eltitkolni kell.
Az olajcégnek miért is nem érdeke a vizzel menő autó? Pont hogy piacra dobnák, a kőolajnak csak egy része lesz benzin - pl. muanyaggyártás.
Ugyhogy át kéne gondolni a hülye összeesküvéselméleteket, meg azt a gondolkodást, hogy ott a pénz, olajlobbi.
Mindig voltak futó, jól menő ágazatok, amik nyomtalanul tuntek el, és lesznek is. Ezzel az erővel a brit kereskedelmi flotta is megakadályozhatta volna a gőzhajó elterjedését, hiszen ott volt a sok vitorlása, és gazdag társaság volt.
Rkhaylitsha 2012.12.07 18:27:56
Egyszerú gyerek vagy te.
Ha valaki feltalálja a vizzel menő autót, attol még nem mennek csődbe az olajcégek, fütés, főzés, muanyaggyártás, repülés ugyanugy lenne.
Az meg ne zavarjon, hogy valaki feltalálja, és nem védeti le, akkor egy hét mulva más is feltalálhatja.
Meg annyira ne legyél hülye, hogy azt gondold, hogy kőbe van vésve, hogy olajcégnek muszáj olajjal kereskedni. Akár még profilt is válthat, nem?
Nokia ismerős név? Fafeldolgozó volt - váltottak. Szerinted meddig tart az EXXONnak egy leányvállalatot alapitania, és vizzel menő autót gyártani?
Szabadalmak nem tartanak örökké? Ja, meg kell hosszabbitani, az olaj ami nem tart örökké.
Akkor nem volt multi amikor megprobálták a gőzmozdonyt elnyomni, de volt király, aki lefejeztethetett akárkit. Azért mintha lett volna némi befolyása.
Továbbá az informácio se volt ennyire szabad, magyarul, ha ujzélandon kitalálnak valamit másnap itt is tudod - James Wattot elég lett volna sittrevágni, aztán annyi.
Ismét hülyeséget beszélsz, nyilván baromira értesz az autógyártáshoz. A legnagyobb problémájuk az energia tárolása. Mert okoskodhatsz, hogy milyen jó a 200 km hatótáv, csak
esőben, sötétben, melegben a hatótáv lecsökken a negyedére, és a töltés meg sokáig tart.
Az utolsó bekezdésed meg ugy hulyeség ahogy van. olvass utána, nem állok neki lerészletezni hogy az akksiban lévő cuccok előállitása mennyire környezetbarát.
Gyanitom, hogy a magadfajtának kell, hogy legyen valami összeesküvéselmélet, és ragaszkodni fogsz hozzá mindenképp. Azért irom, hogy hátha esetleg mégis elgondolkodsz.
Hol nagyobb a valószinusége, hogy felfedezik a vizzel működö autót? Egy magányos professzor a hátso sufniban, vagy egy hatalmas fejlesztőtrészleg ahol kurva jól fizetett mérnökök hada dolgozik?
Ha esetleg belátod, hogy a autógyár fejlesztési központjában erre nagyobb az esély, akkor a következő lépés, hogy az autogyár miért is titkolá? Levédetné és elkezdené gyártani - kaszálna a piacon, nem? Egyeduralkodó lenne, amig mindenki más is megvenné a licencet.
Aztán, ha mégis valami csak általad ismert oknál fogva ezt jól eltitkolák, /"mer már legyártottuk a sok motort" vagy ilyen hasonlo baromságot fogsz mondani/ akkor biztos hogy lenne valami mérnök, alkalmazott, titkárnő aki ezt kiszivárogtatná, nincs az az isten, hogy titokba tartsák.
Az is felmerülhetne benned, hogy gazdag olajcégek mellett az autógyártók annyira szegények? Melyik nagyobb cég a VW csoport vagy az Exxon?
Ja, és nézz már a térképre. Hol van sok olaj? Arabok. Oroszok. Venezuela... Miért is lenne a nyugat érdeke (gondolom hogy a feltalálók valami kulturáltabb országbol származnának, nem mondjuk Kongó), hogy ezeknek az országoknak a gazdasági hatalma fennmaradjon?
Várom a további hulye elméleteket a Zimbabwei professzorról aki feltalálta aztán eladta a shellnek a találmányát.
Rkhaylitsha 2012.12.07 22:40:18
@Csiken Disztroly: :D Mit szerénykedsz, hogy véleményed szerint? Igy van, oszt kész.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Rkhaylitsha 2012.12.06 23:51:19
@Babette_: Szállito szállit. Akármilyen terméknél. Ha a rakodó elszámolja, akkor kirugják, akár azért mert az egyik bolt kevesebbet kapott, akár azért mert minek furikáztatja az árut.
Ha leesik pár darab azt visszateszik, ne aggódj emiatt.
Ha a megrendelő akkor módositana amikor már elindult a kocsi, akkor baszhatja, vagy ha rendel egy kocsinyit akkor kuldenek neki.
Előző kevesebbet? Ember, megrendelnek valamit! Nem küldheti vissza a felét, mert másnap már nem fognak neki szállitani.
Közvetlen értékesitésre a kocsin? Pénztárgép? ÁNTSZ engedély? Kiskereskedelmi végzettség?
Van egy olyan sejtésem is, hogy a zsömlét nem darabra számolgatják, hanem kapnak 1-2-3 akármennyi rekeszt, amiben átlagban X darab van. Na, abbol tud okoskodni a ügyes sofőr meg az ügyes alkalmazott.
Ezzel valakit megkárositanak, vagy a saját fnökét, vagy a másik boltot.

Attol mert te simán elképzeled, mert az csak egy szaros zsömle, attol még az nem ugy van.
Ezzel az erővel az iphone-t szállito kocsin is lehetne plusz minusz 10 darab, amit a sofőr vagy elad, vagy visszavisz.
Az a baj, hogy mindenki ugy van, hogy " az olcso, mit szaroznak vele, mit fáj neki az a zsemle" azt lehet lopni, mert az ugyis olcsó... hol a határ, ha nekem olcsó a félmillio forint akkor lophatok autot?
Lehet elméleteket gyártani, hogy ami sárga és totyog és hápog, az egy befestett macska aki berugott és félrebeszél, de azért az leginkább kacsa.
Ez meg okosba berakatott 10 zsemlyét a kocsijába, mondván, hogy ugyis van ott sok, kinek fog hiányozni.
Ha ellene vagy a sötétségnek és a butaságnak, akkor OSZD+ ezt a videót!Ha érdekel a kezdeményezés vedd föl velünk a kapcsolatot a https://www.facebook.com/dopemantv oldalon keresztül!Le a nácikkal!!!   ..
. . Az én puttonyomban egy ötcsillagos szállodává alakított viktoriánus tengeri erőd lapul. A dél-angliai Portsmouth kikötőjének közelében, a Solent szorosban található Spitbank Fort egy három tengeri erődből álló együttes legkisebb, 50m átmérőjű…..
Rkhaylitsha 2012.12.06 13:28:29
@spike179: Ebben te biztos vagy? Mert szárazföld nem nagyon van nemzetközi vizeken, nem? Ráadásul angol erod volt, minden tele a zászlojukkal..
-Mi annak idején állandóan csajoztunk a srácokkal. A mi korosztályunk még a Tabánban, az idősebbek az Ifiparkban, az utánunk jövők meg inkább a dizsikben meg a punkkoncerteken. De ment rendesen a nőzés, versengtünk, hogy egy este ki tud több csajt felcsípni. A lekérések után…..
Rkhaylitsha 2012.12.06 12:05:11
@Donjon: Nem lehet, hogy szimplán csak ronda vagy?
Mónika számlájáról vélhetően klónozott bankkártyával levettek 563 ezer forintot idén júliusban. Minthogy sms-értesítést nem kért a számlájáról, csak a 6. pénzkivétel után tűnt fel neki a lopás. November végére az is kiderült, hogy OTP-automatákból vették fel a…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Rkhaylitsha 2012.12.05 11:49:08
@manyuska: Igen. Visszatért. Ott voltak ilyen undorito dolgok. "ott még 3 fegyelmi ügy tanárokkal szemben, két rendőrségi eljárás indult, egy tanár és egy diák ellen" -aminek nem ment hire, és egy blog szerint... állitolag... a madarak csiripelik..
Na, az ilyen undorito besúgó, név nélkül rágalmazó férgeknek már ki kellett volna pusztulni rég.
Rkhaylitsha 2012.12.05 15:39:38
@a_tom: "az új MT-ben ezt a problémát is megoldják" neked mindenhez kell valami törvény? Mutasd már meg, hogy hol szabályozza a társaságban fingást a magyar jog. Vannak dolgok, amit normális ember nem csinál pl. nem smsben szakit, a bunkó meg akkor is megcsinálja ha van rá törvény.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Rkhaylitsha 2012.12.04 10:53:51
@creative30: Ja, gondolkodni talán nem ártana neked sem. Abroncsos cégnél akkor kellett amikor dömping volt - nyilván olcsoért mert képzetlen a drága. Az ideoda helyezgetést cégen belul meg csak a posztoló érzi ugy, hogy azért történt mert annyira jó meg szuper volt. Szerinted, az olyan embert hagy elmenni a főnök? Az miért jó neki? Lofaszt mama! Pakolták innen oda, és senki nem ragaszkodott hozzá. Szegény áldozat, persze. De avasd szentté, mert azt irta.
Ja, ugy nem mellesleg. Az emberek ugy nagyjábol tisztában lehetnének a munkaerejük értékével, nem? 70e keres budapesten? Akkor szar nem ér amit csinál, lehet hogy meló helyett könyvet ir.
Rkhaylitsha 2012.12.04 10:55:40
@creative30: De tényleg. Hát minden főnök hülye és szemét, meg még lehet hogy irigy is, hiszen nem látják a posztolóban a multitálentumot.
Rkhaylitsha 2012.12.05 00:56:49
@creative30: "Van köztünk olyan, aki tudna munkát biztosítani ennek a talpraesett, becsületes, dolgozni akaró anyukának, aki minden követ megmozgat azért, hogy dolgozhasson, és megadhasson a gyerekeinek mindent, amire szükségük van ahhoz, hogy egészséges felnőtt váljon belőlük?"
höhöröhö.
Segitek: talpraestett? aszongya h 70ért dolgozott napi száz órát, az ilyen hol talpraesett?
becsületes? az mibol derult ki?
minden követ megmozgat? ir egy szar posztot :D:D:D
Nagyhatalmu sundisznócska, nehogy a kezedbe jusson az életrajzom :D Megsugom neked, vagy 15 éve nem irtam olyat, kb. azota a magam ura vagyok
 A Jobbik betiltása antidemokratikus, de a lényegére rávilágítani szent kötelesség! Több ezer résztvevővel együtt az alternatív államfő is részt vett a N.E.M. (Neonáci Ellenes Mozgalom) nagygyűlésén a Parlament előtt. A riporter kérdéseire válaszolva pedig…..
Rkhaylitsha 2012.12.03 11:40:59
@Stabilo: Nagyon off leszek, de mi köze Szita Bencének a politikához? Miért kellett volna ott BÁRKInek is odaállnia? Mit mondjon akármelyik politikus? Hogy elitéli a brutális gyilkosságot? Az lenne az igazi gáz, mert ennek olyan nyilvánvalónak kell lennie mint a levegővételnek.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Rkhaylitsha 2012.12.02 22:40:52
@SVS: leszarom a kis piros vonalakat, nem vagyok gépironő, ha akarod odaadom a billentyuzetemet, aztán találd meg rajta te a hosszu ű-t. Nyelvtannáci.
Nem tudom, hogy mi a bajod a mondatommal, az ilinéni leirja, hogy fegyelmit kapott, mert nem csinált meg x dolgot. Akkor nem hibázott szerinted? Azért kapott fegyelmit, mert baszottul legyilkolta a poloskát, kinyalta a csövik seggét, és hazavitte őket, hogy ne fázzanak?
A buszsofőrtől akkor jogos a panasz, ha pontos, udvarias és kedves- és kirugják, nem akkor ha részegen belemegy az árokba az iskoláscsoporttal.
PS. A hosszu Ú-t is nehéz megtalálni, a PS-t azért huzza alá mert P.S. lenne a helyes, ilinénit meg nem ismeri a WORD
Rkhaylitsha 2012.12.02 23:07:01
@ferdinand_a_vaskalapos:
ki a fasz tett meg téged döntőbíróvá - ugyanaz aki az összes többinek hogy lenyikhajozzon egy 27 éves embert. Amugy mi a geci bajod is van azzal, hogy néni? Azt hiszem ez elég udvarias forma, és nem sok pejorativ értelme van.
Ja, a nénit senki nem baszogatta, mert volt valami hasonlo trehány főnöke. Kinevezték az uj embert, aki mondjuk komolyan vette, hogy ne legyen tetvesek a csövik, és dolgozni kell.
Igen, biztos igazad lehet, nyilván a vezető fogdossa össze az összes tetvet egymaga. Cuncimókus édesanyád aki 34 éve a világra szart.
Ja, miért is gondolod hogy Nő vagyok? Kisgyerek vagy te a rugdosódáshoz.
Rkhaylitsha 2012.12.03 02:05:16
@ferdinand_a_vaskalapos:
Miben vagyok olyan jólértesült? HOgy elolvastam amit leirt?
Érdekes primitiv hulye vagy te ferdinánd. Olvasni nem tudsz, ugatni nagyon, itélni meg gondolkodás nélkül.
Ir valaki valamit a főnökéről - mindenféle gondolkodás nélkül száz itteni marha agyonverné, feljelentené, megölné a szemét nyikhaj köcsög gecit.
Én a főnök szemszögéből nézem a dolgot, nem veszem teljesen objektivnek a beszámolot, erre jó hogy nem megölsz.
Baromira fáj neked, hogy én nénizek egy nénit, vagy öreglányozok, te faszfej csicska nyikhajozol. Keresztre feszitenél egy embert, pedig azt sem tudod, hogy hogy néz ki egy poloska.
Engem is felrugnál a holdra, csak mert nem értek veled egyet. Hmm. Milyen komplexusod van? Kicsi a pönci? Egy szarházi vagy, aki eltaposná azt aki nem ugy gondolkodik mint te.
Ha én nem vénpicsázhatok, mamizhatok, akkor te ne nyikhajozz, faszfejezz, mert gondolom ugyanugy ismeretlen ember.
Ja, és mivel fingod nincs - velem együtt - az ott lévő szabályozásbol talán ne nyilvánitsd ki, hogy kinek mi a feladata.
A drága széplélek posztoló jelezte a poloskát, 2 nap mulva meg nem is figyelte. Sehol nincs leirva, hogy a főnök mit csinált - még az is lehet, hogy lecseréltette az ágyakat, hivhatta a hadsereget- fertőtlenitot akárkit.
Ez nincs lerészletezve, viszon mikor a drága asszony visszajött munkába, megint ott az a fránya poloska, azt már nem kell jelenteni? Es a saját munkáját nem kell elvégeznie?
Amugy tényleg fingom nincs veled ellentétben, hogy mi a hivatalos EU komform eljárás poloskaügyben, én fürödni meg takaritani szoktam.
Azt is fenntartom, hogy ennyi ésszel, meg ilyen hozzáállással lesz még sok főnök aki kivág mint a macskát szarni és maradsz azon a szinten amit megérdemelsz, te nyomorult senkiházi :d
 Tegnap a kormánytöbbség a regisztrációs törvény elfogadásával újabb szöget vert a nem túl koros Magyar Demokrácia üvegkoporsójába. Dicső vezérnőnk, Orbán Viktória természetesen nem vállalta a pofájával eme szégyenletes eseményt és fontos teendőkre hivatkozva távol…..
irodairabszolga Hiba 2012.11.30 18:32:02
Az elmúlt napok tapasztalata az, hogy az emberi civilizálódás egyik legszerencsétlenebb mellékterméke, hogy a fizikailag teljesen visszamaradott és emiatt kompenzáló vagy frusztrált férgek az irodákban vezetői pozícióban, és most már inkább mindenféle pozícióban, imádnak…..