Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halasidiák

11 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hej, szegény Selmecziki Gabriella hiába mondta tegnap délben, hogy: mámma' már mámma' van már, igaz tennap' eladtunk egy baltás gyilkost, de mámma'má mámma' van, úgyhogy le van ez már zárva, mert a piac bezárt, Orbánnak csak nem sikerült a szopórollerről lekászálódni. Pedig…..
halasidiák 2012.09.02 14:11:17
@Gondolkodni Próbáló Birca: Mit kapott?
kegyelmet
jutalmat – előléptetést
miért?
mert megölte egy társát (katonatársát)

ez az ami piszkálja az igazságérzetemet
színtől, párttól és politikától, magyarázkodó és kritizáló cikkektől eltekintve

Ezzel nem kell vitatkozni, érteni kell (ene). Sajnos! (… jogilag van –e probléma? Nem nagyon érdekel.)
Lehetne ez a mai - azeri gyilkos kiadatása - hír kapcsán megszületett sajtóreakciók összefoglalása. Vagyis, a közbeszédet akkortól érdekli ez az egész, ha Örményország legmagasabbrendű nemzetközi kiakadása az angol nyelvű sajtón keresztül (!) elér hozzánk. Pedig a KIM már…..
Kár volt leereszteni a Balatonból azt a több mint félméternyi vizet, amely most nagyon hiányzik a tó medréből. A cél az volt, hogy szezonkezdésre 110 centiméteres legyen a tó vízszintje. Meglett, sőt úgy tűnik a szezon végére még ez a mennyiség is megfeleződik. A…..
halasidiák 2012.08.21 21:30:36
@morpho: „El kell menni úszni a Kiskunságra, gumimatraccal, labdával”

Az Alföld szélfútta tómedrei (ahol csak az eső jelentene pótlást) pontosan úgy száradtak ki, mint a Balaton. Van olyan, amelyik teljesen eltűnt, van amelyik elmocsarasodott. Mert NINCS ESŐ!
Tehát oda ne…. 
Az utóbbi hónapokban minden fórumot, blogot és apróhirdetést elöntöttek a KMD regisztrációs linkjei, ezért úgy gondoltam, utánajárok, hogy mit takar ez a rendszer. A legelső dolog, ami szembeötlik, hogy nincs normális honlapjuk, csak egy regisztrációs oldal, de ott legalább…..
A KARD A vízügy nem játék! 2012.06.06 15:28:00
Válságunk éveiben időről időre jön a hír, hogy megszűnt ez meg az. Na de a vízállásjelentés? Joggal vagyunk (voltunk?) büszkék arra, hogy a magyar vízügyi szolgálat a világ élvonalában van. Nem véletlen: hazánk földrajzi helyzete, a folyóvizek által feltöltött, és…..
Kiskunhalasi Úszó és Gyógyúszó Egyesület    Az úszás sporttevékenység, amit versenyszerűen is lehet űzni, de szabadidős tevékenységként, valamint egészségügyi célból is sokan kedvelnek. Az egyik leghatékonyabb mozgásforma, hiszen a legtöbb izomcsoportot…..
Kiskunhalas gyerekszemmel Sport II. 2012.02.02 19:01:00
A CSALÁDI SPORTNAPRÓLA családi sportnap programjai: első volt 9:00-kor a bemelegítés,versenyek stb… .  Én a pingpong versenyen vettem részt 5 mecset kellet lejátszani én abból 4-et nyertem meg.  Juhász Ádám diák olimpiai versenyző volt aki legyőzött. A pingpongon…..
Kiskunhalas gyerekszemmel Sport 2012.02.02 15:47:00
Port ..
Kiskunhalas gyerekszemmel Csipke 2012.02.02 15:06:00
A HALASI CSIPKE1902 decemberében a Magyar Iparművészeti Társulat karácsonyi kiállításán mutatta be Dékáni Árpád, az azóta világhírűvé vált halasi csipkék első darabjait.A Magyarország déli részén elterülő kisvárosban - egyedül az országban - közel 100 éves hagyománya…..
Itt az ősz! A szüret ideje. Mi a szüret? Munka és ünnep.Mindkét településen nagy hagyományai vannak a bortermelésnek. Mi összehasonlítottuk a két szöllőtermesztési kulturát.Éghajlati viszonyok…..
Szeretem Kiskunhalast, mert itt van egy szélmalom.Süveges Csaba:I love Kiskunhalas, because the nature is nice.Szeretem Kiskunhalast, mert itt szép a természet.Mózer Jázmin:I love Kiskunhalas, because it has got a handball team.Szeretem Kiskunhalast, mert van egy kézilabda csapata.I love…..
  A véleményetekre voltunk kíváncsiak Kiskunhalasról. "Kiskunhalas gyerekszemmel" szakkör tanulói által, Kiskunhalasról készített gyorsfelmérés eredménye. Kék az igen válaszokat jelenti, piros a  nemet.  ..
 Szakkörünk a kiskunhalasi Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kiskunhalasi Alapfokú Művészetoktatási IntézményeTÁMOP 3.2.11/10-1-2010-0175 projektjének keretén belül a Fazekas Gábor Utcai Általános Iskolában működik...
Weblapok…..