Adatok
Ada1981
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Nem kell úgy felfújni a sütés-főzést! Vannak ételek, amiket sec perc elkészíthetünk. A soufflé (ejtsd szuflé) egy sokoldalú francia finomság, mely már nevében is kifejezi az étel leglényegesebb tulajdonságát: a francia szó „felfújt”-at jelent. „A nem bírja…..
Ada1981
2011.09.30 12:51:42
Hmmm..nagyon jól hangzik, már a kép alapján is úgy döntöttem, hogy a hétvégi menüsorba felveszem! :) Egy kérdésem van viszont: Hogyan csináljam, hogy ne csapódjon ki a tojássárgája? :) Az ehhez hasonló ételek készítésekor mindig elkövetem ezt a hibát, és nem tudom hol hibázok? Köszi, és hajrá, nagyon tetszik a blog! :)
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz