Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Ryke-

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorkizárt Evribágyi dánsz 2012.05.24 18:13:00
Az Eurovíziós Dalfesztivál minden évben egy kiemelt kultúrális esemény. Ehhez mérten megdöbbentő produkciókat is láthat az ember fia/lánya. Sportnyelven szólva nevezhetnénk akár a zene Európa Bajnokságának is. Aki nézi, annak lesz egy kedvence, ha akarja ha nem.…..
A Fidesz bedobta, amit már sokan vártak. A múlt heti „Vegyük el a pártok pénzét!” után itt az újabb ötlet, a regisztrációhoz kötött szavazati jog. Ha ez a kettő egyben megvalósul, de még akkor is, ha csak valamelyik a kettő közül, akkor már bárki kiálthat…..
A Magyar Köztársaság jelenlegi elnöke 20 évvel ezelőtt csalt és lopott, most, 2012-ben pedig minderről hazudott. És erről az elnök úrnak immáron hivatalos papírja is van.A kormánypártok szerint ezzel a "Schmitt-ügy" lezárult, pedig dehogy zárult, még csak most kezdődik.Lassan…..
Lopott, csalt, hazudott. Elhúz-e? Ezzel a feltűnő címlappal és az érintett arcképével jelent meg a Magyar Narancs, még a plágium-bizottság jelentésének közzététele előtt. De a többi baloldali médium sem volt sokkal kíméletesebb az államfőnkhöz az utóbbi hetekben. Azt se…..
A nap izéje Te is lehetsz doktor! 2012.03.27 17:07:00
Schmitt Pál köztársasági elnök a szabályoknak megfelelően szerezte doktori címét – sommásan összefoglalva ez derül ki a Semmelweis Egyetem által felállított vizsgálóbizottság, több mint ezeroldalas jelentésének ma nyilvánosságra hozott rezüméjéből. Ezek után azt…..
Vízhajtásúvá alakítjuk Winkler tehenét. Házilag, fillérekért. Felezzük a fogyasztást, kitisztítjuk a kipufogógázt. Vagy csak simán felrobbantjuk. Mai cikkünk blogposztja...
E-könyv olvasók Megmondtam… 2011.09.29 14:25:00
Sokszor kérdezték tőlem e-könyv-olvasók kapcsán, hogy „Te, neked milyen eszközöd van?” Mindig azt az előre gyártott választ adtam, hogy „ha kell, kérek és kapok tesztelésre, minek saját?!” Egyébként meg „várom, hogy az Amazon kihozza a Kindle 3…..