Regisztráció Blogot indítok
Adatok
black sabbat

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pelsológia Mindenszenteki fogasok 2013.11.01 15:35:23
A temető a világ legszomorúbb helye. Nem is szeretek oda menni, bár viccesen mindig hozzáteszem magamban: addig jó, amíg megy az ember, nem pedig viszik… Mindenszentek napja hétfőn lesz, de mi ezen a borongósan bánatos vasárnapon helyezzük el megemlékezésünk virágait a…..
Pelsológia Harcsavarázs 2013.07.15 21:11:27
"...Június közepét pergeti a kalendárium. A Balaton smaragdzölden terpeszkedik csónakom alatt, odafönn türkizkékben pózol az égbolt. Éppen annyi szél lengedez, amennyire „szükségem” van. Kezem időnként lendül, és az apró fejű fadarab öblös (bizony, olykor-olykor még…..
A takarékszövetkezetek közelgő kádári orbáni igába hajtása tulajdonképpen tökéletes összefoglalása a mögöttünk álló sajnos immár több mint három éves kormányciklusnak. Magában foglal minden olyan elemet, mely ugyan eddig is meglehetősen hangsúlyosan jelent meg az…..
S íme, ma már júliust írunk. Pereg a kalendárium, sodródunk a mindennapok folyamában, és ha nem szeretnénk horgászni, talán észre sem vennénk, milyen szeszélyes nyárelőt hagyunk magunk mögött. Különösen igaz ez a balatoni horgász szemüvegén keresztül szemlélve: egy hét…..
Pelsológia Őszülő vízen 2012.10.27 19:03:22
Október már a levélsepregetés ideje, amikor nem ritkán deres hajnalok teszik ropogóssá a lehullott nádleveleket, reggelenként még belegabalyodhatunk a vízparti ökörnyálba, és a korábban zöld fák ággal-tüskével ragaszkodnak sokszínűvé vált leveleikhez. De hiába. Ahogy telik…..
Pelsológia Február 2012.02.01 18:40:00
    Korábbi történet, régebbi írás, ráadásul az élesebb szeműek kiszúrhatják: na, ez is megjelent már a zöld oldalon… Bizony, publikáltam már, sőt, a következő kötetben is benne lesz, de hogy itt helyet szorít magának, ez csak természetes. Különösen, hogy ma…..