Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yii

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyet se látott még a Homár! Naiv telefont részletre vásároló ügyfél úgy gondolta, hogy előre befizet még két-három hónapot. Hiába, mert állítólag van egy a logika minden csíráját mellőző szabály, hogy ha nem jön havonta pénz, akkor elporolják a seggét. Kétségkívül…..
Yii 2011.09.28 23:57:04
Kedves "Adós"!

Első felindulás után és a következőnek járnék utána:
1. A kamatmentesnek meghirdetett hiteledhez kapott szerződésen mi áll: áruvásárlás vagy hitelkártya?
2. Ha az első, szerencséd van, kaptál 10 csekket, és ha tetszik, akkor már másnap gond nélkül feladhatod az összeset, és senki nem fog keresni emiatt. Hidd el.
3. Ha nincs szerencséd, megtévesztettek (és itt ne a bankot, hanem az üzletben lévő hitelt ajánlót hibáztasd!)és szerencsésen vettél egy telefon hitelkártyára, mely tényleg "kamatmentes" abban az esetben, ha Te ezt a meghatározott időre befizeted.
4. Ha megtaláltad, hogy a két hitel közül melyikre sikerült megvenned, akkor már kicsit a megoldás felé haladunk.

A leírtak alapján (tetszik, nem tetszik), Te hitelkártyára vetted meg. És a hitelkártyák nagy előnye, hogy bármikor bármekkora összeget befizethetsz "előtörlesztésként", a hátránya viszont az, hogy minden hónap végén (20-a körül) jóváírják a befizetéseidet, így csökken a tőketartozásod (ami hidd el jó dolgok egy kártya esetében), viszont ahogy Te is szembesültél vele, ugyanúgy kell fizetned következő hónapban, és igen: szerződés szerint.

Nos, akik Téged hívtak, csak tájékoztattak(!) arról hogy elmaradásod van, levél megy a címedre, sms is megy a megadott mobilszámodra. És nyilván azért teszik, hogy Te az esetleges feledékenységed miatt ne fizess semmilyen késedelmi kamatot. Nyilván ha ezután se fizetsz, vállald a következményeket.De ez a Te esetedben nem áll fenn.

Amit tudok ajánlani, olvasd el azt a szerződést, ami aláírtál (és amiben az szerepel, hogy el is olvastad mi írsz alá), és egyeztess a bankkal, hogy az ügyből hogy tudsz a legjobban kikeveredni és a legkevésbé ráfizetni :)

Yii