Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NyúlBéla

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az árfolyamgátba belépők járnak legjobban a devizahitelek forintosításával, nyilatkozta Kovács Levente, a Bankszövetség főtitkára a Duna televízióban hétfőn. A dolog azért érdekes, és egyben szomorú, mert az MNB friss adatai szerint a jogosultak mindössze 36 százaléka vett…..
A tegnapi nap piszkosul felemelő volt. Tízezrek gyűltek össze, majd vonultak végig a fővároson, hogy tiltakozzanak a tervezett internetadó ellen! Közösen megtöltöttük a Hősök terét és világító telefonokkal fényt vittünk az éjszakába…. Ha korábban kérdezték tőlem,…..
NyúlBéla 2014.10.27 15:33:54
@fogyasztói magastartás: Olvasnak! Csak máshogy! 21. századi technológiával! E-book olvasón! Amit szintén az Internetről töltenek fel! Lehe azon is szépirodalmat elérni, lehet ott is művelődni az Interneten is van fent rengeteg dolog, publikációk, tudomány, technológia, külföldi irodalom, nem csak bullshit és pornó!
Vannak festői város- és falunevek és vannak ami inkább mosolygnánk - egy kis külföldi kitekintés a témában, az itthoni felhozatalt inkább a kommentelőkre bíznám >>> Norvégia - Å Bizton pályázhat a legrövidebb településnévre is Å, legalábbis holtversenyben. A kis…..
Enzo Ferrari kétségkívül zseniálisan építette fel a márkaimidzset, hiszen mégoly komoly gyártónak is nehéz kibújni a Ferrari árnyékából, mint az Audi. Pedig… Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Balesetet szenvedett az amerikai Baroness zenekar busza Angliában. A busz tíz métert zuhant egy viaduktról, és annyira összetört, hogy az embereket a tűzoltóknak kellet kiszabadítani. Összesen kilencen utaztak az autóbuszban, mindannyian meg is sérültek, közülük heten "viszonylag…..
NyúlBéla 2012.08.16 09:32:30
@protézisesh:
Látom az IQ-d meg van barátom. A BAROM és az Okostojást meg kicsit túlzásnak tartom. Ki van téve a TÁBLA! Ne menjen oda! Ilyen egyszerű. A busz vezetője meg különösen figyeljen erre, hiszen mögötte ott ülnek az emberek akik rá bízták az életüket.
NyúlBéla 2012.08.16 09:33:34
@protézisesh: Jah és a faszparaszt is téged minősít.
NyúlBéla 2012.08.16 09:37:49
@dezsoke007: Nos elismerem a pontos értékeket nem tudom. De igazad van gyorsvasút és egyéb kulturált közlekedés kellene oda. A BKV buszok pedig csak a Shell kútig járnak rajta amivel azt érték el, hogy a megengedett 80 helyett gyakran 40-50 -el kell bandukolni.
Nincs ez jól sehogy mint ahogy a városi közlekedés is egy nagy rakás .....