Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mutter

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ad 1. Először is, hadd gratuláljak a Zuwachshoz (mi, svábok csak így mondjuk). Szaporodjon, sokasodjon a Magyar ezekben a nehéz órákban. Felőlem akár keverék is lehet, csak neveld jó magyarnak. Persze az europid-keresztyén vérvonal mindig örömtelibb IMHO, de most nem ez a lényeg. A…..
Mutter 2012.03.10 07:49:53
@fizetekmegegysort: a gyereküket egyedül nevelő anyukák a jó munkaerő. meg a szinglik. mert nekik - alapesetben - tényleg kell a lóvé.
a férjezettek - gyerekkel vagy anélkül - basznak mindenre. eldödörögnek odabe... magas ívben leszarják ugyanis, ha kibasszák őket; majd apuci befizeti a számlákat meg bevásárol. há, ennyi.
természetesen vannak kivételek, akik apuci nettó jövedelmétől ugyan mereszthetnék a picsájukat nullahuszonnégyben otthon, és akik - ennek dacára - úgy dolgoznak, mint a kapás. ez szerintem neveltetés kérdése.
csak hát előre nem nagyon lehet tudni, hogy melyik ilyen, meg melyikből lesz a kávéiszogató-hajbaszkodó-csetelgetős szentfeleség, akit aztán sehogy nem lehet majd kibaszogatni, mer valamennyit azér dolgozik. pont annyit, hogy ne lehessen vele semmit csinálni.

summa summarum, a gyerekesek közül a gyereküket egyedül nevelőket venném fel. azokat mindenképpen. 99,9%-ban tolják, mint a gép.
Börtönszleng Samesz 2012.02.22 23:15:00
Samesz: felügyelő – Ilyen egy kifarsult börit, mint ez a rákos! – méltatlankodik Hirceg. – Köcsög samesz papírt kér, hogy átdzsaljak a spanomhoz. Vízum nem kéne, verjem a szádba? Anyámnak nem írok, maj' neked, mi, a büdös lónak a faszát! Mászol má' te is a valagamba…..
Mutter 2012.02.28 06:51:23
@tekasztorik.blog.hu: há, ennyi vazee... möfasznak olvasgatja, akinek nem jön be, és még kommentel is, baszod, veszi a fáradságot, belogol, ami néha igazán nem egyszerű, és írogat, hogy ez mekkora fos... beszarás. és még valami: zsír a blogod, odabasz:-) a sportfetisiszta tornatanár bácsi levele az ismerkedős weboldalon című írásodon hónapok óta röhögünk:-)))
Nem vitás: történelmi időket élünk, és bizony a bérletpénznek: a havi, fejenként 4-10 ezer forintnak a családi költségvetésben sokkal jobb helye is lehet. Ennyi pénzből elvihetjük kedvesünket egy romantikus vacsorára a környéken, de a gyerekeket is elküldhetjük moziba, ha…..
Mutter 2012.02.27 06:07:31
@évuska: szia!

a nyelvtanítás bukdácsoló középiskolásoknak meg a korrektúrák ismerős. meg a fordítások. aztán egyszer bezárt a nyelviskola nyárra, és ott maradtam nulla forinttal. és nem volt kit baszogatni, hogy adjon pénzt. mert nekem pénzt a szüleim nem adnak. se egy tányér levest (a haszonélvezetükkel megspékelt, általam fenntartandó, luxus családi hodályt a villanegyedben, azt igen). ezt szó szerint értelmezd. 11 kilót fogytam. akkor adtam el a nagyszótáraimat (májkrémet vettem rajta). na, akkor mentem el a multihoz. nem keresek 300-at, valamivel kevesebbet keresek, amit nem költök el a piacon meg a benzinkúton, félreteszem. présházra gyűjtök.
megjegyzem, nekem jelen pillanatban még nincs választásom, hogy bemegyek-e ma dolgozni vagy sem. vagy bemegyek, vagy három-négy hónap múlva itt kurva komoly gondok lesznek. akkor még eladhatom az autót, abból kihúzhatnám mondjuk 8-9 hónapig. aztán nem tudom, mi lenne.

senkinek nem egyszerű. neked jól jönne egy autó, nekem jól jönne valaki, akinek azt mondhatnám, tartson el három-hat hónapig, amíg találok valami mást, mert már nem bírom.
tartson el=fizesse a rezsit, és etessen.
én az életben nem voltam terhes, nem tudni, miért. most már valószínűleg nem is leszek.
mindegy; per pillanat a legkisebb gondom nagyobb annál, hogy nekem nem lesz gyerekem.

borzasztóan sajnálom, hogy a férjed ennyire beteg.
ehhez nem tudok mit hozzáfűzni. nagyon remélem, hogy rendbejön.
köszönöm, hogy írtál.
Mutter 2012.02.27 10:57:08
@lárvalányhaj: két évig laktam albérletben, az összes pénzem ráment. most otthon lakom, meg jobban is keresek, így tudok félrerakni. ha összejött a kezdő részletre való, a kedves család engem a kurva életben nem lát. egyébként nem csak a kurva hodályt tartom fenn, hanem a nyaralót is (ami szintén a jogos tulajdonuk és a haszonélvezetük).
semmit nem fognak eladni, in any circumstances. kiadni se. mondjuk a nyaralót. mondjuk a kolléganőimnek, egy hétre, baráti áron, hogy bejöjjön az ingatlanadó költsége (kb. 40 000 Ft/év). nem, baszd meg, fizessem be. én.
de nem sokáig fizetem már a szaraikat. reményeim szerint áprilisban egy lépéssel közelebb kerülök a balatoni házacskám kezdő részletéhez. áprilisra talán össze is jön teljesen:-) és akkor baszhatják a hodályaikat ehhehhe
Mutter 2012.02.27 12:01:41
@lárvalányhaj: :D kedves vagy, köszönöm szépen!
Kezdjük azzal, hogy gyűlöllek és egy undorító féreg vagy. Nem, nem rád gondolok, aki hirtelen rosszul lesz egy felelőtlen aluljárós büfézés vagy egy pusztakoktélos (Mecseki itóka!) átmulatott éjszaka után, nem. A klozett pontosan azért van ott a munkahelyen, hogy ilyen…..
Mutter 2012.02.15 19:21:36
@doszy: @doszy: figyi, nem engedi belinkelni a Baglyot, aszongya, tiltott kifejezéseket használok

szóval írd be gugliba, hogy csöcsös bagoly, katt a második találatra (bagoly címkék a jószxxtetkódvan blogon), és csodáld a Baglyot...

:-)
Mutter 2012.02.18 20:21:09
@vészmadár (pica pica): nincs gyerekem, szerintem meddő vagyok. möfasz linkek? miről beszélsz?
na, cuccancs...
Mutter 2012.02.19 20:02:30
@lárvalányhaj: touché ou non - plutot non, a mon avis -, undorodom azoktól, akik ebédidőben teleszarják a munkahelyi budit, én meg a kurva büdöstől nem tudok bemenni pisikélni, mert elhányom magam. jaa a NŐI wc-ről beszélek, basszátok meg. NŐKRŐL, akik ráülnek a közös budira, há, gratulálok.
Börtönszleng Zsiki 2012.02.10 10:56:00
Zsiki: sétaudvar Sétán a toloncoknál és az állványoknál edz Hirceg, Tatár, Botond és Gógyi. – Nézzétek – szól Botond húzódzkodás közben –, tisztára, mint a hidraulika! – Ugorj má' le, menő, mer kihűlünk! Te meg toloncozzá', Gógyi, mindjár' szabadulsz, be kell…..
Mutter 2012.02.13 08:49:48
@pocaklakó minimanó: há... szóval már itt is fosod:-) bölcs meglátásaidat... ez a megjegyzés, itt, ezen a blogon és most ilyen lenke nénis volt, valamikor 1984-ből. tudod, amikor még a közértben dolgozott a mama, és az aktuális epizód végén munkaeszközébe, a fehér köpenybe burkolva, összeráncolt szemöldökkel, szigorú arccal, a kamerába meredve köpte arcunkba az aznapi aranyigazságot.
Mutter 2012.02.13 09:01:01
@pocaklakó minimanó: jaa nagyon szellemess, ma reggel már másodszor, a második blogon

há, a női börtön közös budiját jobb híján biztos kibírnám valahogy, de lenkenénit, baszd meg, a börtönszleng blogon, reggel nyolckor, egy pasi szájából, há... ez azér még nekem is odabasz...
Kedves Modor Tibi! Betegre röhögtük magunkat a barátaimmal/kollégáimmal az ingatlanos szótár c. bejegyzéseden. Hatalmas szövés! /Köszönjük, szerintünk is kurva jó lett - M.T./ Az ingatlanos szótár és a barátnőm ötlete alapján nekifogtam az autószerelő-magyar…..
Mutter 2012.01.14 21:09:22
@neccharisnyás útonálló: anyám álma... no comment... igazán sajnálom...:-(
egyébiránt az idők folyamán több ember több elméletét végighallgattam, hogy hova, kihez kell a kocsit hordani... az egyik ismerősöm szerint pl. csakis vidékre, kis faluba (az elmélet lényege: mer ha a falusi szerelő, aki abból él, hogy a környék kocsijait szereli, átbasz, akkor annak majd híre megy a környéken, és akkor ő éhen hal, mer senki nem fogja hozzá hordani, na és pont ezért semmiképpen nem fog átbaszni), egy másik ismerősöm a szakszervizre esküszik stb.; summa summarum, az én elméletem úgy hangzik, hogy a kb. 3 évnél idősebb autóhoz ideális esetben kelleni fog egy autószerelő rokon/gyerekkori jóbarát is. ilyen nekem sajnos nincs; a nagyjából ideális (=nem basznak át) szervizt nyugdíjas szülőanyám valaha volt munkakapcsolatai révén megtaláltam, de előtte, meg kell mondjam, párszor kurvára megszívattak:-(
Mutter 2012.01.14 21:28:42
@Magyarnaba: amit a motorfelújítás részleteiről írsz, abból a dugattyú felső pontjától a főtengely-szimmeringig bezárólag igazából nem sokat értettem, és azt hiszem, ez már így is marad; az viszont, hogy még a nálam ennyivel hozzáértőbb autótulajdonosokat is képesek megszívatni, bevallom, elrettent.
egy időben gondolkodtam azon, hogy nem én viszem szereltetni (37 é, 165 cm, 65 kg, szemüveges, nő:-), hanem megkérek valakit, mondjuk a 30 é, 190 cm, 114 kg, rommá tetovált férfi kollégámat:-), hogy zsírozza le helyettem az aktuális gumicserét... de hát a kollégámat se ugraszthatom minden egyes áldott alkalommal, amikor kapok egy szöget a bal hátsóba vazeee... amivel ugye nem indulhatok el az innen több mint 100 km-re lévő, ott-biztosan-nem-basznak-át szervizbe...
Mutter 2012.01.17 18:23:32
@sóskatáska: nekem milyen gyújtásom van? VW Polo 1.2 55 LE 2003 vagy ne akarjam tudni?:-) köszi
Börtönszleng Lejmolni 2011.11.22 14:40:00
Lejmolni: kéregetni – Öcsém, a kis Dzsó nagyon tré, pedig pár éve még mekkora pacekja volt a Gyorsban! – Lelépett a kurvája a faterjával, úgy hallom, nincs, aki csomagolja. Tizenkét évre mondjuk nem is csodálom. Nincs az a veréb nő, aki ennyit rodázna ennek a gyíknak. –…..
666E 2011.05.18. 23:48:00már rájöttem, hogy az ilyen ízléstelen szingliregények írónői akik könyveivel van mindenhol kiplakátolva az összes mozgólépcső a metróban a címválasztásnál egyszerű metódus alapján dolgoznak:kiválasztanak valami egzotikus, vagy felkapott város nevét…..
Nézd meg, már megint kik járnak jól: akik amúgy is a legjobban keresők közé tartoznak… persze havi 300-500 bruttóval könnyen lehet ugrálni, nem értem, hogy miért megint ezeknek segítünk. Először odaadunk nekik milliárdokat az alsóbb rétegek pénzéből, most meg itt van a…..
Mutter 2011.10.22 17:57:09
Kedves Modor Tibi!
8 és fél éve dolgozom multinál. Soha nem túlórázom, mert not approved. nem hagyják... nem fizetnek neked arra a plusz egy-két órára dupla órabért... végezd el a munkád nyolc óra alatt:-) érted?
persze benn maradhatnék ingyen és bérmentve, de nem teszem:-)
nem hordok hilfigert, mert nem tetszik. a nyári farmeremet egy turkálóban vettem 600 Ft-ért (egyébként MAC), a télit meg, egy Levis 501-est a törökbálinti outletben vettem 3990 Ft-ért. a kabátomat (sherpa) a sherpa outletben vettem két éve 12 000 Ft-ért. az az outlet azóta sajnos megszűnt.
a menzán eszem menüt, napi 690-990 Ft-ért.
egy nyolcéves VW-m van, tegnapelőtt vizsgázott.
330 a bruttóm.
tudnék mást is kezdeni magammal, mint a multi, mert ennyiért azért igencsak meghajtanak; rettenetesen fáradt vagyok, meg - és lehet, hogy ez most furán hangzik - nem különösebben érdekel, amit ott kell csinálni.
viszont itt keresek annyit, amennyiből egyedülállóként normálisan megélek. normálisan=nem azt lesem a hó végén, hogy mit fogok enni a fizu előtti héten, meg hogy mennyi a mínusz a bankszámlámon, hanem azt, hogy mennyit tegyek félre. ha felhív a szakszerviz, amikor épp az autóért megyek a volánbusszal, és azt mondják, elnézést, mégse hatvanezer lesz, hanem nyolcvanezer, azt mondom, jó, persze.
nem a multi hibája, hogy nem keresel/az országban élők 95%-a nem keres annyit, amennyiből normálisan megélsz/megél (amit nagyon sajnálok).
amit a multiról meg a multinál dolgozókról írsz, annak gyakorlatilag semmi valóságalapja.
talán annyi, hogy MELÓ, AZ VAN:-)
meghajtanak, mint Singer a varrógépet:-)
nincs késés (egy perc se), nincs picsameresztés (mérik a teljesítményedet), nincs munkaidőben közértbe meg a tököm tudja, hova mászkálás. orvoshoz bármikor elengednek.
egyébként mi a multinál többnyire bölcsészek vagyunk (a nyelvtudás, ugyebár), de akad köztünk csecsemőgondozó és végzett külkereskedő is.
próbálkozz... ha beszélsz egy európai nyelvet felsőfokon, plusz valamennyi angol (abból nem kell a felsőfok), biztos, hogy behívnak. engem is behívtak anno. még talán annyit, hogy az egy európai nyelvet felsőfokon senki be nem seggelte helyettem...
sok szerencsét,
mutter
Mutter 2011.10.23 11:16:20
@blur7: én alig tanultam angolul, kb. 3 hónapig:-) az csak úgy rám ragadt... munka közben... mikor elkezdtem ezt az egészet, annyit se tudtam, hogy she loves you yeah yeah yeah:-) és itt vagyok, konferenciahívásokon veszek részt... németekkel meg hollandokkal meg egyiptomiakkal, akik szintén a sárga headwayből tanultak... értjük egymást, a többi senkit nem érdekel. a másik európai nyelvet viszont rendesen beszélem, különben fel se vettek volna.
nincs kiskosztümöm. van egy normális nadrágom, leértékelve vettem a marks&spencerben, és egy normális blúzom, azt is leértékelve vettem a Zarában mintegy háromezerötszáz forintért. ha ügyfél jön, előre szólnak, hogy aznap fel kell öltözni. egyébként farmer-póló.
nekem össz három cipőm van, mondjuk rohadt drágák voltak (30-40 e), de több éves mind a három. egyik se tisza.
nem járok biciklivel, de az egyik felettesem azzal jár, ezt támogatják, mert környezettudatos stb.
nálunk kb. mindenki így tolja. ha tudsz norvégul vagy hollandul vagy svédül, vagy valami ilyen nyelven, még azt is elnézik, hogy ha nincs diplomád. csak tudj a norvégokkal beszélni...
megvagyunk. ki lakásra gyűjt, ki a szüleit támogatja ebből a pénzből, ki a gyerekét tartja el belőle (egyedül). hát, kb. ennyi...