Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peneszes

9 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új termék kis szobákba Mini páramentesítő egyetlen helységhezHa egyszerre csak egy helyiséget szeretnénk páramentesíteni, takarékos üzemmódban, a TTK 25 E az ideális választás. Előnyeit három pontban foglalhatnánk össze: - nagy teljesítményű ( 12l víz/nap- takarékos (…..
A sikerszéria folytatódik! Itt a WDH család legújabb, tesztgyőztes tagja!   Örömmel jelentjük, hogy a német Testberichte-Blogger szaklap tesztjén első helyezést elért WDH-610HA párátlanító az Aktobis cégtől kínálatunkban elérhető, megrendelhető. Amennyiben megrendeli, 2-3…..
WDH 520 HB párátlanító készülék Vásároltam  egy WDH520-as tip. páramentesítő készüléket kb: 1 éve. Megvallom őszintén nagyon nehezen szántam rá magam a készülék megvásárlására hisz nem volt tapasztalaton a működéséről ill. az átlag keresetű ember számára…..
Trotec TTK50E Páramentesítő A hidegebb idő beköszöntével, ahogy a falak kezdtek hűlni, megjelent a penész a fürdőszobában a hálószoba, a nappali, a konyha fenti szögleteiben. Az alsó szögletekben vízlecsapódástól kezdtek a bútorok "rothadni". Próbálkoztunk a drága…..
A penészgomba okozta tünetekre oda kell figyelni, mert a kezdeti orrfolyásból, köhögésből, tüsszögésből nehézlégzéssel járó asztma is lehet. Fontos tünet még a szemviszketés és a torokkaparás. Különösen kisbabáknál nem mindegy, hogy hova rakjuk a kiságyat: ha a baba…..
Lakás felújításakor előfordulhat, hogy hirtelen nagy mennyiségű penész kerül napvilágra farost borítások mögött, falburkolatok alatt, résekben, üregekben. Amint elkezdjük lekaparni vagy ledörzsölni, rengeteg penész gombaspóra kerül a levegőbe, amelyek tartós belélegzés…..
Penészes Blog Penészes a fal 2011.10.05 18:54:00
Ha penészes a fal így távolítsuk el Háztulajdonosok egyik legnagyobb félelme a penész, károsítja az egészséget, rossz közérzetet okoz, csúnya. Sokan élnek vele együtt egy lakásban, mert nagyon nehéz tőle megszabadulni. Van azonban néhány alapvető szabály aminek…..
Állítólag egyre többen ismerik a problémát, mióta divatba jött az utólagos szigetelés meg a műanyag ablak. Vagyis mióta igyekszünk a fűtésen spórolni. Bevallom, én erről sokáig nem tudtam, míg be nem költöztünk az első és egyben szépen felújított saját kis házikónkba.…..
A gombásodás és a penészképződés kiváltó okai a nyirkosság, a páralecsapódás, vala­mint a szellőzés hiánya.A penész finom megjelenési formája, főként fehér szőtt anyagokon észlel­hető. Ha elhanyagolja, makacs foltot képez­het, amit nagyon nehéz eltávolítani.…..
D-csoport vendégségbe jöttem 2010.01.10 16:15:00
szóval épp tanulnom kéne, de még nem tudok ezért írok inkább ide, hogy legyek vendég. Tegnap láttam jutubén egy srácot aki a norvég Lessen Gjöryctenörg névre hallgat (nem) és nagyon jó. Hyperactive, meg Amateur ezt pötyögjétekbe majd két fészbuk teszt között , de most…..
Egyik csalódott olvasónk küldött néhány, az újépítésű lakásának konyhában készített képet. A házat három éve adta át egy fővárosi társasházépítő cég, a lakó szerint a penész már az első fűtési szezonban megjelent. Az építőiparban uralkodó állapotok miatt a…..
Mostanában, hogy hidegebbre fordult az idő, egyre több helyen látom, hogy a konyha, vagy a fürdőszoba ablakán, esetenként az ablak tokszerkezetén is gyöngyöző vízcseppek jelennek meg, amik összeolvadnak és lefolynak. Folyik a víz az üvegen és az ablak könyöklőjén is. De mi…..
peneszes 2011.09.29 11:42:15
  A mennyezeten, az ablakok, vagy a bejárati ajtó sarkaiban megbúvó penész könnyen észrevehető és igyekszünk is mihamarabb megszabadulni tőle. Ha azonban látszólag minden ok nélkül, hosszabb ideje tartó orrdugulás, köhögés gyötri a lakásban, ideje benéznie a szekrények,…..
Cogito ergo bumm Penész 2011.08.21 21:39:00
Már rég bicajoztam...
peneszes 2011.09.29 11:37:46
Penészes Blog Penészes az ablak 2011.09.29 09:26:31
A penészes ablak nagyon gyakori, azonnal el kell távolítani, ha ilyet észlelünk. Íme a segítség, hogy mit tegyünk:Ami szükséges:- fehérítőszer - szappan- víz- rongy- súrolókefe- kesztyű- papírtörölköző1. Lépés - súroljuk le a penészes területetA penész…..
Mármint úgy értem, általában egy nő és egy férfi azért vannak együtt, mert jó nekik így. Jól érzik magukat egymás társaságában, összhangban vannak az ágyban és általában feltöltődést jelent a másik közelsége. Nagy vonalakban valami ilyesmit jelent a szerelem. De ha…..
Penészes Blog Penészes a szőnyeg 2011.09.28 15:57:00
A szőnyeg penész láthatatlan, nedves helyeken tenyészve sok problémát okozhat otthonunkban. Számos egészségügyi problémát okozhat, mint például légzőszervi megbetegedések, asztma és az otthonunkat és a holminkat is károsíthatja. A szőnyeg penészt számos módon lehet…..