Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alho

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsolesz FPV FrSky EU vs. Non-EU 2016.01.24 13:22:23
Az FPV világban a legkedveltebb távirányító (rádió) megkérdőjelezhetetlenül az Frsky Taranis X9D (illetve annak a Plus változata). Mostanában (2015 elején) azonban egy új EU szabályozás (CE Regulation V1.8.1) eléggé megkeverte a rendszert, ezért sokan futnak bele abba a problémába, hogy nem tudják…..
Robogó Pillanatragasztó a szembe 2012.07.17 16:44:00
Minap agyaltunk a fiúkkal. Szóba került a korábbi levél, amelyben az olvasó négyütemű veterán 125-ös endurót keresett. Hamar eljutottunk oda, ha már hobbi és nem mindennapi közlekedés, akkor bizony a kétüteműek sokkal szórakoztatóbbak. Felbontottunk egy-két üveg sört, ment…..
Aki igazán tud motorozni, az bármivel, bárhol tud. Stéphane Peterhanselt talán nem kell bemutatni, hisz hatszor motorral és négyszer autóval nyerte meg a Dakar ralit. A francia yamahások kérésére most az utcai csodafegyvert, a Yamaha YZF-R1-et hajtotta meg. A helyszín meglepő módon…..
Belsőség Köszi, gyökér! 2011.12.16 18:18:00
Ma egy kicsit később értem be a szerkesztőségbe a megszokottnál. Jó mentségem volt: Károly kutyámmal állatorvosnál voltam, ami nincs is annyira messze a lakásunktól és a szerkesztőségtől, de annyira éppen, hogy autóval kelljen menni. Szinte végig a szentendrei úton. Az idő…..
 Az indiai reklámpiac néha csodálatos anyagokat gurít elénk. Ne csak a vérgagyi bollywoodi giccsre gondoljanak, a milliárdos országban nem egy zseniális reklámszakember dolgozik. Mivel az ottani motorpiacot elfelejtette megcsapni a válság, számunkra hihetetlen, hétszámjegyű…..