Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nefélj

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stephanie MeyerA név egyet jelent a Twilight történetekkel... és a Burokkal. Sok kritikát írtam már, sok jó és rossz filmet láttam már, de ez... de ez...Ez a film egy új dimenzió. A rossz filmek egy új dimenziója... A történet szerint az emberiség nagy részét megszállja…..
nefélj 2013.05.27 22:45:15
@Carlota: A banánhéj is isteni jel a számodra drága Karlottám!
Nem gondolod, hogy el kellene kezdened végre megtanulni népünk igaz történelmét?
Nem is olyan régen érdekes rádióadás hangzott el a Kossuthon. A műsorban egy vizsgálat eredményeit közölték. A Stanford Egyetemen végzett kutatás szerint a metaforákkal történő társítás nem csupán egy gondolati társítás, de azt is meghatározza, milyen megoldásokat…..
nefélj 2011.09.28 11:31:22
@ejeeje: @Pandit:
Úgy csináltok, mintha ez a probléma 2010 tavaszán kezdődött volna !
Szégyen, hogy egy "világváros" a legszebb tereiről, parkjaiból, belvárosából, aluljáróiból, a metróból stb. nem tudja eltávolítani a koldusait, a mindent összerandítókat, ott alvókat.(Immár több mint 20 éve!)
Bróbáljátok ezt a bécsieknek bemesélni, hogy szegény koldusoknak joguk van ehhez !
Elég volt ebből az ostoba, hazug agymosásból, amellyel tele van a ti fejetek is !
Aludjatok velük, ha ennyire véditek őket !
nefélj 2011.09.28 12:21:30
@ejeeje: "Ebben a gyermekek tiszta és egészséges környezethez való joga védelmében javasolta a hajléktalankérdés "rendezését". Na ez a szégyen, szerintem"
Mi a szégyen ebben ? Szerintem, ti összekevertek két különböző problémát.
1. Vannak fedél nélküli , jövedelem nélküli emberek, akiken kellene segíteni.
2. Vannak drága pénzen létrehozott, felújított és karban tartott parkok, sétányok, virágágyások, aluljárók, metrók. Az adófizető magyar emberek elvárnák, hogy ezeket senki(!) ne tegye tönkre.
Vannak elmebetegeket is , gyengeelméjűek is , akik szintén tönkretesznek mindent és akkor majd ezeknek is joguk lesz ehhez, mert ők szerencsétlen elmebetegek. Engedjük nekik, hagy tegyék azt, amit jónak látnak !?
Mi meg "épeszűek", ahelyett, hogy azonnal közbelépnénk ,itt "vekengünk "ezen az internetes portálon ? Akkor ki itt az ostoba, kit néznek annak, (hogy aztán azzá is váljon szándékaik szerint )?