Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Julian Adler

7 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izgalmas és kreatív feladattal örvendezteti meg a médiaoktatás iránt érdeklődőket az Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Az egylőre H95 néven futó médiaértés-oktató központ legfőbb céljait már megfogalmazta: ez lesz az a hely, ahol bárki játszva…..
Julian Adler 2012.09.17 22:40:03
Pénzkérdés Füstszüret 2012.09.11 08:00:00
Részben a szigorodó szabályozás, a növekvő árak, illetve az egészség felértékelődésének köszönhetően egyre csökken a dohányzók száma Európában és a fejlett világ országaiban. Magyarországon is javul a helyzet, bár még a dobogós dohányos nemzet vagyunk. Nálunk talán…..
Julian Adler 2012.09.11 20:09:18
@Bélabáttya: Jobban. A demokrácia, a nyilvános és nyitott közélet egyik fokmérője lehetne. Mert itt az van ugye?
Már korábban is rossz érzéseim voltak a Paralimpia kapcsán, de most hogy a szemünk előtt zajlanak a rendezvény részletei, csak megerősödtek ezek a gondolataim. Látom a neon-kék fényben úszó megnyitót a gyönyörű londoni stadionban és deja vu élményem van. Eljön az…..
Julian Adler 2012.09.01 13:37:13
@killercsiga:
Én nem említettem uszítást, csak ostobaságot, de azt fenntartom.
egyénként igazad van, ezeket az okokat én is ismerem, de:
1.) Ha én egy jelenséggel, dologgal nem értek egyet, pláne nincs ismeretem, tapasztalatom a dologról,
akkor nem írok be ommenteket, amik esetleg másokat sérhetnek.
2.) Statisztikailag minden magyar családban, rokonságban van legalább egy fogyatékos személy, ezért én az empátia
hiányát mésban keresném.
Arról nem is beszélve (amitől írtam, hogy bárki azzá válhat.)
Az ide kommenteket írók meg esetleg önkormányzatokban, hivatalokban, isten ne addj a nagypolitikában is dolgozhatnak,
ahol intoleráns magatartásuk, ostobaságuk komoly károkat okozhat. Ma a fogyatákosoknak, holnap másoknak.
Régen, ifjú fejjel nem hittem volna, hogy párezer ember tönkreteheti, veszélyeztetheti milliók éltét, vagyonát, biztonságát és boldugulását.Ma már tudom, hogy van egy ilyen hely, Magyarországnak hívják. Itt bizony van párezer, mondjuk tízezer ember (parlamenti és önkormányzati…..
Olvasom a közoktatási törvény sokadik tervezetében, hogy a terv szerint a jövőben sem a diák, sem a szülő, sem a tanár nem fordulhat az ombudsmanhoz.Az egyszerű kétdés az lehetne, hogy minek kell az ombudsman?A jó kérdés meg az lenne, hogy minek ez a kormány? ..
Én (is) olyan helyen élek, ahol mostanában gőzerővel épül(?) a nemzet hona. Folyik a közösségi közlekedés fejlesztése, megújulnak a közintézmények, miegymás. A mód ahogy mindez történik, az szerintem sok esetben minimum a kókler, a kontár és a korrumpálható története nap…..
Kialakult a 2011-es X faktor induló mezőnye.Az eddigi előválogatókat, selejtezőket szerintem sokan leginkább azért nézték, mert olyan "előadókat" és "tehetségeket" is lehetett látni, akik miatt lehetett sírva röhögni a TV-k előtt. Voltak olyan…..
Kezdődik a népszámlálás, indul a para. Sorra jelennek meg azok a cikkek, írások, posztok, melyek a népszámlálásról szólnak. Azek jó rászát teszik ki azok, ahol arról rinyál az író, hogy semmi köze nincs az államnak a dolgaihoz, minek a népszámlálás, meg valljuk magunkat…..
Már nem nagyon szeretem a Facebookot.Az még jó, sőt remek dolog, hogy az ismerettségi körünkkel meg tudom osztani az engem érdeklő, s így talán az ismerősei egy részét is érdeklő dolgokat, legyenek azok képek, linkek, videók, zenék, akármik. Megosztani, ha én akarom.Az már…..
Az elmúlt hetekben gyakori téma volt a legtöbb hírportálon, TV-műsorban a lezuhanó UARS műhold esete.Az utolsó pillanatig folyt a találgatás, hogy hová fog zuhanni. Szinte a világ minden tája szóba került Angliától Olaszországig, míg végül Kanada  partjainál az óceán…..