Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szucsi82

0 bejegyzést írt és 627 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Nem az a lényeg ki mennyivel játszik, hanem az, hogy kiválaszd a helyes eseményeket! " (Afterforever)  ..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " A fogadó, ha nyerni akar, először a saját korlátain kell, hogy túllépjen " (Special One)..
szucsi82 2014.02.11 18:56:40
@Juninho Pernambucano: én irtam neked,h nem hazudtam megraktam...csak nem tudtam ,h ilyenkor 1es szorzo van és még nem volt jováirva semmi ...csak azért oszotttam meg mert örültem neki...te meg egyből azt irtad,h hazudok...pfff szánalmas vagy
szucsi82 2014.02.11 19:03:06
@Juninho Pernambucano: neked így könnyebb gondold ezt...
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A tippmix olyan mint a póker! Rossz dobás nincs,csak rossz megadás! " (infógyüjtögető)..
szucsi82 2014.02.10 14:41:46
@Walter Sobchek: Szia
Én erre fogadtam

febr. 10 Véget ért SWE 6 : 4 GBR Női – Selejtező
szucsi82 2014.02.10 14:51:10
@Walter Sobchek: jaaa most nézem én is,h az is lesz ma.....Reggel láttam a curling kínálatot és utána néztem kicsit ki mennyire esélyes.Ott láttam,h a svéd női curling nyerte a legutóbbi kettő olimpiát és tavaly az EB-t is.Ezért nem értettem,h az egyik legnagyobb esélyesre miért ekkora a szorzó?Viszont a Britekkel bajban voltam mert róluk semmit sem találtam csak annyit,h fekete lóként indulnak :)
Így maradt a "kockáztatás" ami jól sült el.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! „ A győzelmet akarni nem elég, tudni kell azt is, hol keressük. A győzelem pedig illékony, tudja hogy rejtőzzön el. ” (HAKALA)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Nem lehet az,hogy csak adunk, előbb-utóbb nekünk is kapnunk kell! " (szotyis11)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Általában jönnek a megérzések a nagy szorzókra ... de, ha egy kicsit vacillok,akkor nem teszek " (milanello70)..
szucsi82 2014.01.29 13:28:47
@sebig: Szibir Novoszibirszk - Nyeftehimik Nyizsnyekamszk nekem erre 4,5 over kell :)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Az információ a jó fogadás egyik nélkülözhetetlen, legbiztosabb alappillére.Ha az nem jó, akkor az egész játék bizonytalan, és kártyavárként dől össze a legjobb szelvény is."…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Ha esetleg veszít az ember, hát veszít. Nem lehet mindig nyerni. De mindig jön egy másik verseny, amit meg lehet nyerni, és meg is kell!" (Marrone)..
szucsi82 2014.01.27 19:09:55
@sebig: Dér Henire lennék kíváncsi ha lehet :)))
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Mindegy, milyen nehéz nap volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz! " (JC)..
szucsi82 2014.01.26 18:58:05
szucsi82 2014.01.26 18:59:30
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az lehet, hogy nem is igaz ... " (Disemal)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Nem lehet mindíg hatost dobni, de egyest sem !" (spyghost)..
szucsi82 2014.01.13 12:08:20
@Csabesssz: a félidei Arsenal vezetésre van 1,91es odsz
szucsi82 2014.01.13 12:09:50
@Csabesssz: ja már kiírták..bocs nem figyeltem
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Álalában jönnek a megérzések a nagy szorzókra ... de, ha egy kicsit vacillok, akkor nem teszek" (milanello70)..
szucsi82 2013.12.30 15:04:04
@Sanyi 32: köszi...de tényleg érdekes volt és Kvitova nem is volt olyan meggyőző...persze nyert csak csodálkoztam mikor elkezdődött a meccs,h ez ,h is van :)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Tudni kell abbahagyni, illetve változtatni az alap elképzeléseken, különben az utolsó forint is odavész." (Special One)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "saját munka,saját próbálkozás, intuició, mindenkinek van megérzése ... és mindenkinek lehet szerencsés napja is" (andros)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Amúgy mikor nyertetek utoljára, ha mindíg a tutinak látszót rakjátok? Én valahogy nem érzek magamon ilyen késztetést " (sebig)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! „A győzelmet akarni nem elég, tudni kell azt is hol keressük. A győzelem pedig illékony, tudja hogy rejtőzzön el.” (HAKALA)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Nem lehet minden nap nyerni, de veszíteni sem ! " (Peesteekee)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A nyereményt csak kölcsönbe kapod és nem ajándékba ..."  (Bankrator)..
szucsi82 2013.12.01 12:42:30
@Silence Hunter: szerintem xelnek
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés elött pár órával, hanem mindig a pályán és a játékosok fejében…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Ha esetleg veszít az ember, hát veszít. Nem lehet mindig nyerni. De mindig jön egy másik verseny, amit meg lehet nyerni, és meg is kell!" (Marrone)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Nem lehet mindíg hatost dobni, de egyest sem !" (spyghost)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Az élet viharaival szemben olyan légy, mint a madár, amely, ha a fát kivágják alóla, nem a mélybe zuhan, hanem a magasba száll." (pókerarc)..