Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillllla

37 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- You know, it's like when someone is in love with you.- Tell me about it.- Yeah, right?- No, I meant literally, tell-me-about-it...- About what it's like being loved?- Yes. People fall in love with you all the time, so I guess you must be an expert.- Well... you know, when... all right, you know…..
- Megyek, megölöm magam. - Előtte főzöl teát?..
...itt az ideje megfogadni egy anti-tanácsnak szánt tanácsot. Nem foglalkozni azzal, amivel nem kell. Ahogy a reptéren vártam az éjfélt, még néhány évtizeddel innen és túl, hirtelen valami hideget éreztem az orromon. Balra döntöttem a fejem, hogy felduzzadt arcomat hűtsék a…..
Our next number, titled "my ass is actually smarter than you", is coming up with a subtle humming. And after the break, you'll have a chance to guess where the following lyrics is from: "Oh, the irony! Stop it, it's killing me!" Stay tuned, Tuesday's on...
(Valami a szivárványokról) - Vihar közeledik – szólt apám. Felkaptam a fejem. - Jaj, dehogy, ez csak a szomszéd – javítottam ki. - A szomszéd vihara? - A szomszéd gurulós bőröndje. Ezen elrágódott egy darabig. Nem nézett ki az ablakon, a mankó a bal keze mellett volt a…..
szeretném ezt a sort kiemelni. négyszer: "De legalább én még tükörbe tudok nézni.De legalább én még tükörbe tudok nézni.De legalább én még tükörbe tudok nézni.De legalább én még tükörbe tudok nézni." Gondoltam, hogy hozzáfűzhetnék ehhez a gondolathoz még némileg.…..
részletek? Mondanak ilyeneket a TV-ben néha, hogy álomba sírják magukat. Vagy a könyvekben is, hogy álomba sírtam magam, oh, John, miattad! Ilyen nincs, csak szólok. Nem tudod álomba sírni magad. Vagy sírsz, vagy alszol. A világ annyira kerek. És ez tudod miért jó? Mert a gömbben…..
Egy mókus szívizomláza Pinyó 2012.07.04 11:02:00
(így lett volna, talán, esetleg, de egyébként már nem így lesz)   Ismertem egy boldog embert. Gyakran emlegetem, két sör között a Pinyóban, vagy amikor épp ellapul egy beszélgetés. Az emberek mindig felkapják a fejüket erre a mondatra. Összeráncolt szemöldökükkel és…..
    Egy dalba, két szóba, mikor hogy. Abba, hogy ők is engem. Egy csendbe. Szemekbe. Szemekbe! A szemek! Versekbe, amiket én, versekbe, amiket ők. A vágyba. Megcsalásba. Becsapásba. Őrületbe. Ahogy hozzám érnek, abba. Ahogy nem érnek hozzám. Puha, remegő ajkakba, csontos…..
Egy mókus szívizomláza Mert 2012.01.14 11:07:00
      "...van úgy, hogy az embernek nincs elég köve."..
Csillllla 2012.05.28 11:56:17
Egy mókus szívizomláza Hol? 2012.04.23 14:24:00
  Találtam egy csomó mindent!Elindultam balra, először találtam egy üres üveget. A földön, vagy már nem is tudom. Akár a zsebemben is lehetett, nem biztos, hogy emlékeznék.Találtam egy dobozt, abban is volt egy kis üresség. Nem igazán érdekelt, mert utána találtam még…..
    Mert mégiscsak végignézett rajta az ellenőr kicsit a bérlet aztán a mellei megint bérlet mosoly a melleire megszokásból még az arca persze semmi se furcsa ezen van aki azt szereti amikor így a rohanástól hát ezt már jó lenne elérni de közben nem túl kecsesen…..
Egy mókus szívizomláza Na 2012.03.20 23:24:00
 Olyan gyorsan dől össze minden.Egyik pillanatban boldog vagyok, semmi okom nincsen rá pedig, aztán hirtelen nem vagyok az, szintén ok nélkül, aztán megint mégis. Aztán mellém totyog egy galamb. Megetetem.Neked akartam elújságolni, hogy egy galamb a barátom lett! Dobáltam rá a…..
 Erre a kérdésre valamiért felkaptam a fejem. Talán az én arroganciámról tanúbizonyság, hogy a széles, lapos, doboz jellegét már jócskán elvesztett "feketedoboz" válaszára már nem nagyon figyeltem, ehelyett felugró szemöldökömön botránkoztam meg.Valami…..
 Tudod, nem mindig egyedül ültem ott.Voltak másféle napok is. Jobb oldalamon a múlt, bal oldalamon a jelen. A múlt énekelt, a jelen be volt rekedve és fáradtan mosolygott. Én meg magam alá húzott lábakkal nevettem.Most meg csak baromira fáztam...
     Március. Igen, jött megint. Idefurakodott a március, ami azt jelenti, hogy ő is jön. Március Harminc.Március Harminc nem szereti, ha így hívják őt. Én nem hívom őt sehogy, mivel én küldöm. Menj, tűnj el innen. Nem hallod? Egyébként nem hallja. Hajnalban…..
Igaz történet alapjánén: "Mi az a dolog a nőkben, ami megfog titeket? Mármint, az a pillanat, apróság, amit kerestek. Például a fiúkban nekünk az a megnyerő, ha valaki magabiztos, az a kicsi biztos plusz, amitől még ha bunkó is kicsit valaki, akkor is vonzó. Szóval valami…..
Évek óta próbálok rájönni, hogy:- kurva vagyok vagy angyal?- részeg vagyok vagy másnapos?- őrült vagyok vagy érdekes?- szép vagyok vagy.. nem?- hetero vagyok vagy leszbikus?- szerelmes vagyok vagy nincs olyan?- szomorú vagyok vagy fáradok?- jól vagyok vagy.. nem?- vége lesz a…..
 Szia Zazuli! Én téged annyira szeretlek! De most hideg van, majd szeretlek tavasszal!..
Egy mókus szívizomláza Ejnye 2012.01.07 21:53:00
 A következő párbeszédet megtörtént események ihlették. Cenzúrát sajnos nem alkalmazhatunk, azzal értelmét veszítené az egész. A közreműködésért köszönet B+ vércsoportú, mogorva tekintetű, de kedves barátomnak, akit leginkább Redford néven lehetne betájolni. Mint…..
   Régen volt egy öreg, fekete zongoránk. Apu vette nekünk, egy üveg pálinkáért. Az a zongora szólt így, ilyen egyszerű, csilingelő, poros hangon, amíg csak a billentyűi lassanként fel nem mondták a szolgálatot. Én nem tudok zongorázni.De nagyon hiányzik néha. A…..
 A hematológia-szagú telekom iroda roskadozó fűtőberendezésén ücsörögtünk.- Kabátodat nem veszed le? Érezd magad otthon.Rohadt meleg volt, anyu inkább a jobb oldalamról a balra ült, mert megnéztem és ott nem ontottak talán akkora hőt magukból a rácsok.Még délelőtt a…..
 - Félek.- Mitől?- Hogy csak álmodom.- Ez nem hangzik jól. Remélem nem álmodsz.- Hogyhogy?- Mert akkor én nem létezem.- Dehát nem is.- Pedig mintha valamit éreztem volna. Akkor is érezném, ha nem léteznék?- Nem tom.- Fura.- Inkább csak ijesztő.- Akkor ezért nem akartad, hogy…..
   A villamoson, a lyukasztóba kapaszkodva, ott, tudtam. Fülemben egy régi, mitnemondjak, szép világ dallamával, fanyar mosollyal. Tudtam.Sőt. Az is eszembe jutott, hogy ne félj, a decembernek is vége lesz egyszer. Így hozhatnak néha a hétfők is üdítő felismeréseket...