Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jozsi76

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezek a gázórás-vízórás történetek búvópatakként visszatérnek a blogra, a Zugügyvéd azért teszi megint közzé, hátha a szolgáltatók is észbekapnak végre. Elvileg a hamis vád tényállását is megvalósítják szerelők a gázóra manipulálásával. Tisztelt…..
jozsi76 2011.11.17 07:48:07
@szigorú58: Ha visszább olvasol kicsit leírtam részletesen mi történt a vizsgálaton illetve előtte leírtam hogy milyen információkat kaptam illetve segítséget arra mire figyeljek a vizsgálaton.
jozsi76 2011.12.25 10:35:30
@porthosz: Szia.

Én sem láttam még órát szétszedve csak mikor én is részesültem a kegyben a tigáznál hogy megnézhessem.
A dolog úgy néz ki.A külső lemez tokon belül van a tényleges szerkezet.Ez egy műanyag tok ezen belül van a membrán aminek a közepén van egy nagy téglalap alakü fémlemez.A mágnes ha az óra elejére teszed akkor a fémlapot odarántja a műanyag tok belsejéhez és ezáltal nem mér pontosan az óra.A belső műanyag tok két oldalát fűrészelik le és azt nézik meg hogy a műanyag tok belső oldala be van-e maródva attól hogy a mágnes odarántotta a membránt.Nálam a szakértő kijelentette hogy minden rendben de látni kellett volna a tigázos pasi képét hogy mennyire megnyúlt pedig igencsak törölgette a műanyag darab belső oldalát hátha karcos de nem talált semmit.
Viszont biztos vannak hozzáértők itt.Ha a membránt a mágnes oda bírja húzni a tok belső oldalának akkor az azért történhet mert van akkora mozgása viszont akkor ha van lehetősége hozzáérni akkor mi a bizonyíték hogy nem a gáznyomás változása löki a tok belsejének?
pl. leveszik a kazánt mert csináltatom a gázt elzárom és a csőből elmegy a nyomás.Visszarakják a kazánt megnyitom a gázcsapot.
A nyomás hirtelen megemelkedik a csőben a membránt nekilökheti a tok belsejének.Ott is van a karcolás.