Regisztráció Blogot indítok
Adatok
high up.

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miki Tímeát, az Echo Tv korábbi vezérigazgatóját nevezték ki a Tények felelős szerkesztőjének. A hírt az érintett telefonon megerősítette a comment:comnak. Miki Tímea 1985-1997 között a Magyar Televízió Híradójának rendezőjeként dolgozott, 1997-2006 között már volt a TV2-nél, hasonló feladatot…..
high up. 2016.04.05 10:06:03
@Trejo:

Nagy francok ezek a külső erők!
Megvették a cukorgyáraidat, hogy tönkre tehessék!

Nagy francok ezek a külső erők!
Megvették a magyar ipart, hogy tönkre tehessék!

Nagy francok ezek a külső erők!
Beletoltak 50 milliárd euró befektetést Magyarországba, hogy tönkre tehessék!

FOLYTASSUK!
high up. 2016.04.05 10:13:18
@szombuda: "Vagy magyarnak lenni egyenlő a magyarok utálatával? "

Az igaz magyar imádja a magyarokat: magához öleli és csókalja őket, mert hát mi magyarok tartsunk össze! Aki nem ilyen, az magyar gyülölő, ahogy írod.
Én látom is, ahogy te minden nap csókolgatod a gyurtcsányt, a Lendvai Ildit, a Tóbiást, a fradi köménymagot, a móri gyilkosokat. Mert ezek is magyarok, oszt há szeretni kell ezeket is. Nemde?

FOLYTASSUK!
Pedig délután fél négykor még úgy állt, hogy odamegy, mármint a sajtó értesülései szerint (a nol.hu hozta le először a hírt). A bejelentés, ha valaki lemaradt volna róla, így szólt: Az RTL-es Fókusz főszerkesztője, Jakab Ádám lesz áprilistól a TV2 összes hírműsorának főszerkesztője, az…..
A Kökény-Szalai Vivien-éra újabb áldozata az az Amin-Váczi Virág, aki korábbi értesüléseinkkel ellentétben közös megegyezéssel távozott a TV2-ből. Tapasztalt tévésről van szó, az Aktív főszerkesztője volt, a Babavilágot ő indította el 2006-ban, végigjárta a tévés szamárlétrát a…..
Azurák Csaba tavaly márciusban, a jelenlegi Origo-főszerkesztő-helyettes Gábor László távozása után vette át a TV2 aktuális műsorainak főszerkesztői posztját, amivel tulajdonképpen megszűnt a Tények főszerkesztői pozíciója is. Ezt nyögi most is a TV2, hiszen Kökény-Szalai Vivien a hírműsorokért…..
A múlt hét mással sem volt tele, mint azzal, hogy hány Tények- és egykori Napló-újságíró és tévés hagyja ott a TV2 hírszerkesztőségét, mert képtelenek együtt dolgozni azzal a Kökény-Szalai Viviennel, akit a pletykák szerint Habony Árpád ültetett a szerkesztőség nyakára. Igaz, ezek a tévések úgy…..
high up. 2016.03.29 13:24:49
@unionista᠌:

azt se tudják a fiatalok hogy kik az a ballib, ammár kurva régen vótt. Hanem az a magyar egyén "fejlődése" baltól-jobbtól függetlenül, hogy:

20-25 éves korában még vannak értelmes céljaik és álmaik, amelyekért küzdenek

30 éves koruk körül a rendszer már betörte őket, rájönnek, hogy nem lehet itt ugrizni meg bugrizni, itt a pofát be kell fogni, oszt már csak legfeljebb álmodozásaik vannak

35-40 éves korük körül számvetnek, konstatálják, hogy az életük fele elmúlt, osztnak-szororoznak, oszt rájönnek, hogy lúzerek maradtak

40 éves koruk fölött jön a bosszú a lúzer életükért, ekkor állnak be a minden aljasságra kapható magyarok sorába

45-50 évesen kivénhedt lúzerként teljesen radikalizálódnak, az agyi teljesítményük 1-2 jelszó beteges ismételgetésében kimerül (gy. k: fasiszta! vs. balliba!), oszt ekkor válnak radikalizált birkatömegekké, akiknek akkor van jó napjuk, ha a gazdijuk jól kiuszította őket.

Oszt mindeki tuggya hogy így néz ki a mi kis totálisan beteg elméjü társadalmunk, oszt mindenki asziszi, hogy ő azért nem tartozik bele ebbe a 90-nyi fertőbe.
Oszt ha senki sem, akkor mégis ki?

FOLYTASSUK!
high up. 2016.03.29 13:32:41
@unionista᠌:

höhö, ezt a "jobb"oldalt támogató, a ballibet utáló birkatömeget kettő darab perc alatt át lehet programozni a fideszt akasztani kívánó tömeggé.
Csak a megfelelő vezérszónok és a megfelelö 2-3 mondat hiányzik hozzá.

Kurva egyszerű dolog mind a kettőt megcsinálni, oszt ma még fidesz góré, hónap meg a Csillag börtön ügyeletes padló felmósója.

FOLYTASSUK!
high up. 2016.03.29 15:06:59
@CoolKoon: " hozzájön még Andy Vajna csókoshada is, és kész. "

Elgondolom, hogy hogy nézne Hollywood, ha tudomásukra jutna (ezekből az egyébként teljesen nyilvános hírekből), hogy egykori kollegájuk (és példaképük) ez a Vajna Bandi, aki ott Hollywoodban mégis csak a humanizmust, a liberális emberi világot, a diktatórikus emberek és hatalmak elleni küzdelmet képviselte és ezekért tette le az életmüvét, nos hogy nézne Hollywood, ha megtudnák, hogy Bandika egy hibbant felcsúti "elme" diktatúráját teljes nyelvcsapásokkal kiszolgáló és építő kretén kis szolgája lett.
De annyira, hogy saját maga szervezi, választja ki, bízza meg a minden aljassságra kapható magyar médialakájait, akiknek egyetlen feldadatuk a hazudozós, lejáratós, antihumánus degeneráltságok gyártása.

FOLYTASSUK!
Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon…..
high up. 2016.03.21 16:18:46
@Ballib Cenzúrázók Réme 6:

Hatos fiesz troll, ismétlés a tudás annya:

kurvára mindegy, hogy kinek a nevén van a birtok, a kastély, a gyár meg svejci bankszámla. Hogy az Öreg Orbaneszku fater nevén, Nagy-Orbaneszku diktátor nevén, Elena Orbaneszku nevén vagy valamelyik féleszű Mérszaros gázszerelö, Flier disznópásztor vagy Tiborc stróman nevén. Meg hogy családi összefogással lettünk mágnások, meg hasonló mesék.

A szemed előtt játszották el a fidesz maffiózók el a Nagy Ugrásrt röpke 6 év alatt. Szerintem ez tényleg világrekorder mutatvány:

1. Kirámolták az államkasszát maguknak (egykulcsos szja, végtörlesztés)
2. Felfuttatták a család, stróman, párt eftárs cégeit a közbeszerzéssel meg az alkotmányos költségekkel
3. Az összegharácsolt pénzből megvették a luxus svejci oktatást, a luxus ingatlanokat, ráadásul már a Nyóccéves porontyoknak is, mert má leszakad a svejci bankszámla, annyi lóvé van rajta

4. (a legfideszesebb megoldás): Mivel a kormánybukás után kiapad a lopnivaló az államtól, a cégük forgalma 2 hét alatt évi 5 milliárdról kerek NULLA forintra fog visszamenni - ez nyilvánvaló. Így olyan dologba kell fektetni a szétlopott 100 milliókat, meg milliárdokat, amelyek minden időt túlélnek: emmeg a FÖLD. Rablókormányok jöhetnek, rablókormányok mehetnek, a cégeket mint üveggolyót egyik percről a másikra összetörhetik, oszt legfeljebb Kisbalázs annap nem alszik el.

De a földet (már) nem lehet elvenni, nem lehet tönkre tenni, nem kell hozzá állami csöcs illetve ami állami csöcs van, azt nem lehet szelektálni, hogy csak a fidesz tolvajóktól kell elvenni a támogatást.

Oszt így konvetálták a fidesz maffiózók a pár év alatt összelopott milliárdjaikat örökké tartó, örökre hasznot hozó befektetésekbe. Felvásárolták Fejér megyét, Csongrád megyét, meg a fél-Magyarországot. Oszt még csak zsidók se vóttak!

Ezek a tolvaj fideszesek, ha 20-asával szaporodnának, akkor se kell még a 28-ik generació ükükükükönokáiknak se kijönni a napra, hogy dógozzanak már egy percet.

Csak nektek kell a következő 1100 évben is húznotok az igát. Ezért szeretnek titeket a vezéreitek.

FOLYTASSUK!
high up. 2016.03.21 16:33:43
@Ballib Cenzúrázók Réme 6:

figyelj te 6-os számú hasznos hülye (tudod az, aki a végső összeomlásig kitart az életét elnyomorító diktátor mellett):

amikor jött a hír anno, hogy gyúrtcsány 80 milliós osztalékot vett fel, akkor az ember levegőt se kapott, hogy annyi pénz pedig nics is.

Aztán amikor ez a Mérszaros stróman 800 milliós osztalékot vett fel (miközben még 1 milliárd fotinról el is felejtkezett), akkor ti fodeszes birkelények megkaptátok a hivatalos papírt, hogy ti még a gyúrtcsány hívőknél is nagyobbra nőtt hasznos hülyék vagytok. Tízszeres mértékben!

FOLYTASSUK!
high up. 2016.03.21 16:36:53
@kapusedző: "omolyan kérdezem: szerinted ebből mit fog megérteni a címzett???"

Megértette, hogy:

gyúrtcsány!

Ja, meg hogy Kóka!

Hábammeg, bőven az elvárások felett teljesített! Nem gondoltam vóna, hogy fideszéknél ennyire jó képességü trollok vannak alkalmazva!

FOLYTASSUK!
Egyre szürreálisabb fordulatokat vesz a Juhász Péter Bekussoltatása-hadművelet, a tegnapi napon éppen a tragikomikum volt soron. Kezdődött ugye minden azzal, hogy A Tények riportere, Kunfalvi Nóra igyekezett kicsit tendenciózusra vágott riportjában Juhászra rábizonyítani, hogy lopcsalhazudik -…..
high up. 2016.03.21 12:11:39
@Ballib Cenzúrázók Réme 6:

figyelj Hatodik BCR: kurvára mindegy, hogy kinek a nevén van a birtok, a kastély, a gyár meg svejci bankszámla. Hogy az Öreg Orbaneszku fater nevén, Nagy-Orbaneszku diktátor nevén, Elena Orbaneszku nevén vagy valamelyik féleszű Mérszaros gázszerelö, Flirt disznópásztor vagy Tiborc stróman nevén. Meg hogy családi összefogással lettünk mágnások, meg hasonló mesék.

A szemed előtt játszották el a fidesz maffiózók el a Nagy Ugrásrt röpke 6 év alatt. Szerintem ez tenyleg világrekorder mutatvány:

1. Kirámolták az államkasszát maguknak (egykulcsos szja, végtörlesztés)
2. Felfuttatták a család, stróman, párt eftárs cégeit a közbeszerzéssel meg az alkotmányos költségekkel
3. Az összegharácsolt pénzből megvették a luxus ingatlanokat, ráadásul már a Nyócc éves porontyoknak is, mert má leszakad a svejci bankszámla, annyi lóvé van rajta

4. (a legfideszesebb megoldás): Mivel a kormánybukás után kiapad a lopnivaló az államtól, a cégük forgalma 2 hét alatt évi 5 milliárdról kerek NULLA milliárdra fog visszamenni - ez nyilvánvaló. Így olyan dologba kell fektetni a szétlopott 100 milliókat, meg milliárdokat, amelyek minden időt túlélnek: emmeg a FÖLD. Rablókormányok jöhetnek, rablókormányok mehetnek, a cégeket mint üveggolyót egyik percről a másikra összetörhetik, oszt legfeljebb Kisbalázs annap nem alszik el.

De a földet (már) nem lehet elvenni, nem lehet tönkre tenni, nem kell hozzá állami csöcs illetve ami állami csöcs van, azt nem lehet szelektálni, hogy csak a fidesz tolvajóktól kell elvenni a támogatást.

Oszt így konvetálták a fidesz maffiózók a pár év alatt összelopott milliárdjaikat örökké tartó, örökre hasznot hozó befektetésekbe. Felvásárolták Fejér megyét, Csongrád megyét, meg a fél-Magyarországot. Oszt még csak zsidók se vóttak!

Ezek a tolvaj fideszesek, ha 20-asával szaporodnának, akkor se kell még a 28-ik generació ükükükükönokáiknak se kijönni a napra, hogy dógozzanak már egy percet.

Csak nektek kell a következő 1100 évben is húznotok az igát. Ezért szeretnek titeket a vezéreitek.

FOLYTASSUK!
Nagyon úgy tűnik, hogy a közmédia parancsba kapta: tűzön-vízen át nyomni kell azt, hogy Orbán Viktor Európa megmentője, hogy csak ő állítja meg az Öreg Kontinens határain a menekültáradatot. A köztévében ugyanis azután is a magyar miniszterelnök érdemének tudják be a legutóbbi uniós csúcs döntésének…..
high up. 2016.03.08 10:13:04
@tralalala:

szegény kis dislexiásom. Te vagy az élő példa arra, hogy a magyar egészségügy gyógyító képessége a romokban hever.

FOLYTASSUK!
high up. 2016.03.08 12:17:09
@Leylandi:

nálunk a szegény hibbant 5 éves szomszéd gyerek félt úgy a kémyényseprőtől, mint ti fidesz-jobbik népség Amerikától. Na meg Izraeltől. Mer tuggyuk, hogy ezek irányíccsák az egész világot. Oszt há nyilván az az érdekük, hogy mindenki gyengébb legyen náluk. Mer nekik attól lesz ám jobb, biza!

Mondjuk a magadfajta, a kommnista hidegháborúban cocializálódoot 70+ generációnak már túl sok az elmúlt 30 év történése, a komplexebbé vált világ agyilag megértése. Túl sok neki ez a halom nemzetközi kooperáció az USA meg az EU között, az élet gyakorlatilag majd minden területére kiterjedő gazdasági, politkai együttmüködés és pesze a liberális demokrácián alapuló természetes érdekszövetség.

Naná, hogy a magadfajta, a Birkatartó diktatúrákhoz szokott lényed ezzel az elmúlt 30 évvel agyilag nem tud megbírkózni, oszt hát sokkal egyszerübb kiválasztani egy vezért azzal az 1-2 jelszavával, oszt akkor már nem is olyan bonyolult világ.

Mondd már meg te szerencsétlen, miért lenne jó az az USA-nak, hogy az EU válságban legyen? Azzal együtt dőlnének be az USA munkahelyek millió is. Nincs EU-s felvevő piac az amerikai árukra, zuhan a gazdasági-tudományos kooperáció az EU-val, csökken az amerikai termékek versenyképessége is, ergo összességében az USA saját magát löné lábon. Ráadásul ilynkor szoktak felerősödni az ostoba proli rétegek (pl fidióta - fosabbik szavazók) hörgései a szabad, demokratikus világ ellen.

Akkora röhej, amikor a magadfajta EKe TV betelefonálós szintü polihisztora talál néhány esetet a piaci meg politkiai versenyből, ahol a mikro vagy makro érdekek ütköznek, kiragadja ezeket a példákat, oszt azt hiszi, hogy most megoldotta a világösszeesküvés kéletét.

Mondjuk a birkamenetekben ennél tud tudás nem is kell, de sajna, az élet túl bonyoliult nektek, nem is csoda, hogy erre a halom szellemi sötétségre csak Bóvli kategóriát lehet kapni. Na meg Európa beteg embere lett Birkanisztán.

FOLYTASSUK!
high up. 2016.03.08 12:47:29
@Leylandi:

látom, nem akarod veszni a 30 eurós napi troll díjadat, úgy hogy vegyük sorba az egész migráncs fájdalmadat:

- az észak-afrikai menekülthullám hatására az előázsia háborús országokból menekült migráncsokba beültették a propagandát, hogy meg kell indulni az EU-ba, mert ott fogadnak. Putyin felismerte, hogy ha ezt tömegméretekben csinálják, akkor az egy válság elem lehet az EU-ban. Putyin úgyis vissza akart már vágni Merkelnek a megszégyenitő EU-s szankciók miatt. Bár nem a ruszkik robbantották ki a migráncs hullámot, de beszálltak, hogy erősítsék azt. Mondjuk a Balkán pont az ő terepük, azóta finanszírozzák és szervezik az embercsempészetet, Szíriában meg bombázzák a civilieket, hogy még többen meneküljenek.

- az EU 2015 nyarán felismerve a szokatlan helyzetet, közös megoldásokat keresett. Orbaneszku ezt kapásból elutasította, a konferenciákra nem ment el. Naná, őt Putyin az EU bomlasztásra tartja, ezt a melót nap mint nap igyekszik kiválóan elvégezni.

- Orbaneszku volt az, aki kapásból elutasította, hogy EU előírás szerint, a határon regisztrálja a menedékjogot kérőket és csak azután engedje tovább. Orbaneszku ehelyett rögtön a hitleri fajelméletekkel indított támadást a migránsok emberi mivolta ellen. Direkt generálta a határon illetve a az országon belül a konfliktusokat (pl letiltotta a Keleti pu-ból a bécsi vonatokat), hadd nőjön a sok hülye birkaagyú magyar gyülölelete az egyre jobban feltorlódó idegenek iránt. Mondjuk ez táptalajra talált, emmár csak egy ilyen ország. Merkel ebben a helyzetben rúgta fel az EU-s egyezményt és vállalta be, hogy regisztráció nélkül is átveszi a 100 ezreket. A Magyaroszágon de facto fogva tartott 100 ezreket.

- 30 milliárd forint lett kidobva egy olyan kerítés építésére, amire semmi szükség nem lett volna, ha Orbaneszku nem bomlasztana, hanem kooperált volna az EU-val. A válság kiindulópontja ugyanis nem Röszkénél van, ráadásul egy értelmes menekült se akart Magyaro-on maradni. De a barom magyarja inkább ad 30 millárd forintot arra, hogy védje magát a nagy semmitől, mint hogy azt pl a saját kórházának a fejlesztésére adná.

- A menekült kérdés egyetlen és európai megoldása, hogy az ember felveszi a menedékkerőt az elbírálásra (ezeket az egyezményeket Bóvlisztán is aláirta), majd amilyen gyorsan csak lehet elbírálja. Mivel a menedékkérők 99%-a nem kap politkiai menedékjogot, átmeneti tartózkodásra meg csak max. 30%-uk jogosult, így a gyors és effektív megoldást megint csak a mi kis hibbant Orbaneszkunk torpedózta meg.

A magyarja, akit az MTV, Eke TV meg a hasonló agymosodák cocializálnak, meg nyilván annyit tud az eseménykeről, meg hogy Merkel mit is mondott valójában, mint az itteni fidióta trollok osztva kettővel.

Persze ostobaságban, seggnyalásban, falhoz vezettetésben ez a nép mindig jobban teljesített mindenkinél, ahhoz viszont az IQ még 2016-ban is látszólag túl kevés, hogy ennek a következményeit egyszer és mindenkorra meggtanulta volna a birkalét imádó magyarja és másfajta életmódot választana.

FOLYTASSUK!
Előrebocsátom, hogy nem olvastam "A szürke 50 árnyalata" vagy "A sötét 50 árnyalata" c. könyvet - nem vagyok mazochista háziasszony, és vak komondorom sincs - csak metaforaként használom az ismert könyvcímet, azt hangsúlyozni, hogy a mazochista magyar kétharmad (52 százalék), egy…..
high up. 2013.09.15 11:52:07
@pánpéter: "Igen fidiótácsak, Mo-on aki 400 ezer bruttó felett keres, az az adózók felső 10%-ába tartozik."
tényszerűen nincs így. látszik hogy nem olvastál utána, csak dobálózól a számokkal (megint...)"

Jaj, te nagyon fidióta idióta, az egyetlen, akinek itt fogalma sincs a számokról az te vagy. Csupán két napja adta ki a NAV a 2012-es szja beszámolót, hát te nagyon hülye vagy hogy most elkezded itt tagadni az amúgy régóta közismert tényadatokat:

Az szja bevallók 15%-ának a jövedelme magasabb évi 3 millió bruttónál ft-nál (havi 230 bruttó). Egyéb forrásokból levezethető, hogy max. 10% azoknak a száma, akik 400 ezer bruttó felett vannak. De inkább csak olyan 8% - de ez már csak nüansz.

Ezek a tények pubi, nem pedig a fidióta troll szövegek, hogy az egykulcsos adó mekkorát lendít a középosztályon.
Lófaxot! Az egykulcsos évi 500 milliárd ft államadósságot generál, amit az elit alatti 90%-os alattvalói osztály penget ki. Miközben csak olyan 10-15%-nyi hasznot kap az adókedvezményből. Az egykulcsos a 10%-os eliten kívül mindenkit elszegényít.
high up. 2013.09.15 12:01:21
@pánpéter: "most akkor el kéne döntened, hogy a váráslóerő a vita tárgya, vagy az SZJA sávhatárok. "

Nem volt világos? Nem hasonlíthatod össze a franci/német nominális sávokat a magyarokkal, mert 100 ezer ft-ból Franciao-ban még lakni se nagyon tudsz, miközben Magyaro-on Zsiga Marcel ennek a feléből is remekül meg tud élni.

Ha tehát egy német havi 1,3 milliónál már 42%-kal adózik, akkor miért is kell a magyar elitnek ugyanekkora szintnél 16%-os adóparadicsomban élnie? Ezt már negyedjére nem válaszolod, meg, csak hablatyolsz itt átlagkereseteket terhelő, 40%-os választási ígéretekben levő szja-ról.

Miközben hazudsz, mert ilyen ígéret nincs. Ki nem állhatom a ballibeket, de a tények azok tények: Libás 400 ezer bruttó felett akar szja kulcsot emelni. A maszop meg még nem konkretizált számokat.
high up. 2013.09.15 12:05:14
@Larry Silverstein:

Mikor volt a magyar történelemben 50%-os szja kulcs, áruld már el.
RE:blog Török Gábor ellemez 2012.09.12 11:06:07
Török Gábor langyosnál is langyosabb ún. politikai elemzéseit ki kellett már írnom magamból, mert régóta bassza a csőrömet az óvatoskodásnak ez a mesterfoka, amely szintű semmitmondás még meteorológusoknál tavasztájt sem tapasztalható, ráadásul professzionális…..