Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moody

13 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
V.A. a pszichológia szak buktatóit mutatja be nekünk, elsősorban az intézmény elektronikus hátterének hiányosságaira helyezve a hangsúlyt. A tanárok értékelési szokásain lassan már meg sem lepődünk, talán az lenne szokatlan, ha olyan teszteket íratnak, aminek van megoldása,…..
Finest Cut Szülinapos' 2010.01.10 21:01:00
Értelme semmi, állapot ugyanaz , mint az utolsó mondat.(Így is csak azért ezt-most, hogy kiírjam magam(ból))Lényeg..amenniyre egyszerű, annyira egyértelmű, de akinek értenie kéne, értené is; hogy mégis miért "ezt".Natessék' akkor! Boldog…..
Finest Cut 2008.02.05 15:32:53
Basszameg'!..
Finest Cut New (#2) 2008.01.27 00:47:00
Ha minden igaz, ezentúl még két "szerkesztővel" fog rendelkezni a blog, azaz ha neadjisten' komolyan írni is fognak ide és nem kizárólag jómagam "leszek", akkor  nevezhetjük majd Blognak "azt-amiez", kis idő múlva....Információ belső köröknek…..
Finest Cut Szimplán 2007.11.07 20:01:00
"I am a man, and men are animals who tell stories. This is a gift from God, who spoke our species into being, but left the end of our story untold. That mystery is troubling to us. How could it be otherwise? Without the final part, we think, how are we to make sense of all that went…..
Azóta sem volt időm olvasni, egy sort sem...
Finest Cut Könyvkult 2007.10.17 22:26:00
Folytatván a roppant "velős" bejegyzéseket....A minap rádöbbentem, hogy unaloműzésre tökéletesen alkalmas, egy (nemcsak) általam, teljesen feledésbe merült, már már mítikus jellegekkel bíró, múltat idéző tevékenység; AZ OLVASÁS.  (pedig van olyan "jó"…..
Finest Cut "Egyszerű" bejegyzés 2007.10.15 22:46:09
!ALAKÍTSUNK 'KÁVÉHÁZI' PUNK!!ZENEKART!..
Minden ART; Kivéve "'párat'", amik számodra nem azok,Ami nem ART, az nincs benne a  "'mindenben'",Ami nincs benne a "'MINDENBEN'"; az nem is létezik,Tehát ami nem Art az nincsen!Ami létezik az csak ART lehet, és ezt te szabtad meg.Konklúzió: Minden ART és…..
Finest Cut 'Post' post 2007.10.14 01:48:00
Ui.: Valahova oda még be akartam biggyeszteni, hogy: [csak nem illet oda így csináltam neki egy új post-ot, amolyan utószóként] ELVIS    ÉLT,   ÉL,   ÉLNI   IS   FOG! Csak kár, hogy kurvára nem szeretem... És még mindig…..
Belépek "blog.hu-ra és ez fogad→"Horn Gyulának testen kívüli élménye volt"WTF???...ezek az elcsípett mondatok... Akárhogyis', de kezdek meghasonlani önmagammal... Ami mondhatni nem túl kellemes...1. Bebizonyosodni látszik, hogy ez a blog dolog (még/már kezdete…..
"Restart a lelke mindennek!" De most komolyan... Elgondolkodtat, hogy egy olyan helyen , ahol egyszerűen ki-bekapcsolgatással a dolgok -arányában- nagy százaléka helyrehozható; mégpedig, olyan dolgoké, amikhez nagyon is kötődünk (lásd Internet). Akkor ez miért nem…..
Finest Cut First post no.#1 2007.10.04 17:00:00
Ami azt illeti úgy látom rendjén, hogy mivel még azt sem tudom, mi hol merre.... Illendő lenne az első bejegyzést egy....ØUnder Construction!Ø felirattal kezdeni. DE tudván (sejtvén), hogy nemtúlzottan sok látogatója lesz eme blognak, leszek olyan bátor nem így tenni....inkább írok…..