Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Winxa

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami engem illet, kifejezettem támogatom, hogy drámát írjanak Gyurcsány Ferencről. Már ez az agyament ötlet is bizonyítja, kitől fél ma is a jobboldal, annak minden színe, a narancstól a barnáig.A Fidesz által támogatott Tarlós István - bárki nyomására is cselekedett, amikor…..
Winxa 2011.10.08 18:17:51
@Fell Bandi:

Az Új Színház jelenlegi társulatának tagja pl Eperjes Károly is, közismerten jobboldali színművész. Ennyire nagyon nem magyar jelenleg az Új Színház. Érdekes, hogy őt nem zavarja az a liberális pokol ahol állítólag játszik.

Viszont azt megkérdezném, hogy évente átlagosan hány színházi előadásra látogatsz el, hogy ennyire biztosan tudod, hogy 80 pesti színházból egy se magyar a Nemzetiben meg buzidarabokat játszanak? A nulla elég közel van a valósághoz?
Íme az m1 őszi műsorstruktúrájának kulturális és történelmi felhozatala: lesz műsora Giró-Szász András feleségének és egy civil riporternek is, de Cserhalmi is szerepet kapott. Megújul az m1 kulturális magazinja, az Aranymetszés, amely ezentúl hétfő esténként (23:05), a…..
Winxa 2011.10.04 17:35:00
@[medi@slag]:

Júúúj-jajjj, ez ám a csúsztatás!

Kár, hogy se Mészáros Antónia se Krizsó Szilvia nem Gíró-Szász felesége így érdekes módon náluk kurvára nem számított, hogy mekkora TV-s szakemberek, rájuk valahogy nem volt már szükség.
De örülök, hogy szerinted a világ így kerek, a köztévé nézettségi adatai pedig abszolút mértékben igazolják a sok HírTV-s, Echo TV-s leigazolását és mindenki más kirúgását. Nemde?
Winxa 2011.10.05 10:06:14
@[medi@slag]:

Tehát akkor egyetértünk, hogy Mészáros Antóniát nem szaktudása miatt küldték el, hanem politikai okból. Ebből pedig egyenesen következik, hogy szóvivőné se a szaktudása miattt kerülhet most képbe.

Innentől kezdve akkor mitől is csúsztatás a cikk? Vagy az a bajod, hogy nem azt írták, hogy "Újabb volt HírTV-s igazol az MTV"?

A nézettségi adatokkal pedig te csúsztatsz kiskomám:
index.hu/kultur/media/2011/02/23/zuhan_az_mtv_nezettsege/

Vicces volt ez a kis műfelháborodásod, de inkább keress egy alkotmány asztalt és ott sírd el a bánatod.
Winxa 2011.10.05 12:01:35
@[medi@slag]:

Jajj, ezt úgy szeretem bennetek. Nulla humorérzék, ráadásul amikor kifogynak az érvek, jön a habzó szájú hörgés és a joker komcsizás. :) Lazítsál már ember, nehogy agyvérzést kapj!

Először is, én nagyon nem voltam elégedett a köztévével az szocik idejében sem, a köztévé akkor is elfogult volt, de messze nem annyira mint most, ez tükröződik a nézettségi adatokon is. (nem mellesleg számtalan tanulmány is alátámasztja, az ellenkezőjét meg érdekes módon egy se)
Vagy különben, hogy lehet, hogy miközben a zemberek a Fideszre szavaztak, a Fideszesedő köztévé nézettsége drasztikusan csökken? (mert drasztikusan csökken, a számok nem kamuznak úgy mint te) Hát úgy barátom, hogy az egyoldalú pártpropaganda csak egy igen szűk réteget érdekel, még azok közül is, akik amúgy a Fideszre szavaztak. Elvégre nem mindenki elvakult, agyhalott, párthívő.

Amúgy is elég vicces folyton azt mondani mindenre, hogy a szocik idejében is így volt. Hát könyörgöm, nem pont ezért lettek a szocik elzavarva a francba? Akkor az egésznek mi értelme volt, ha most a Fidesz pont ugyanazt csinálja? Csak még pofátlanabbul.

Antóniáról szólva, elég vicces az emszefuttatásod. Nyilván a BBC-hez is a komcsi apja nyomta be, meg a Pulitzer emlékdíjat is ő járta ki neki, sőt a nézőket is az apja szögezte a TV elé, amikor még ő ült az Estében, azért volt nagyobb a nézetsége mint most. De mesélj, mit tudsz amit mi nem, ne tartsd magadban! És amúgy Krizsó Szilvire mit mondasz, ő is őskomcsi mi? Vagy leginkább mindenki komcsi aki nem Fideszes?

Annyit azért segítek, hogyha igazi őskomcsit akarsz látni, akkor fordulj bátran az álamfő "úrhoz". Vagy a mi komcsink az jó komcsi, vagy hogy van ez?

A lényeg: te kezdtél itt sipákolni, hogy jajj mekkora csúsztatás van a cikkben, miközben te magad írod le, hogy szerinted is elfogult a köztévé. De a kormányszóvivő felesége ám véletlenül sem ezért került oda, ó nem, dehogy. Csak az összes többi Echo és HírTV-s emberke, de ő aztán nem. Tőlem... :)
A Londonban kerékpárral közlekedő fiatal felnőttek tüdejébe kétszer több korom jut, mint a gyalogosokéba. A bartsi Jonathan Grigg professzor és a London School of Medicine nemrég publikált tanulmánya szerint igaz, amit azért eddig is lehetett sejteni: bringázás közben sokkal…..
Winxa 2011.10.03 14:24:47
@Mayhem:

A tanulmány Londonban készült, ahol jelentősen korlátozva van a személygépkocsiforgalom és viszonylag ritkák az Euro besorolás előtti motorral rendelkező járművek. Egy "okos" zöldkártyás 30 éves BKV busz mögött tekerni 10 percet, kb megfelel egy egész éves londoni károsanyag belélegzésnek. De tök jó ötlet, hogy a BuBira költünk majd egy millárdot és véletlenül se buszbeszerzésre.

Fel kéne már ébredni egy kicsit az álomvilágból és a realitásokkal foglalkozni.
Winxa 2011.10.03 14:41:30
@errorka:

A dohányosok is mindig meg tudják magyarázni, hogy az miért nem veszélyes és, hogy más mivel károsítja jobban magát mint ők. :) Azt beszélsz be magadnak amit akarsz.

Az autókaban egyébként van pollenszűrő, az utastérbe így szűrt levegő megy.
Az új magyar sorozat, a Hacktion első része október 5-én este negyed kilenckor kezd az m1-en. Egy titkos alakulat, az úgynevezett Infrastruktúra-védelmi Osztag munkájáról szól a sorozat, aminek főszerepeit Oroszlán Szonja és Hujber Ferenc alakítják nem kevés beleéléssel. A…..