Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Blitz (törölt)

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést kérünk a ritka frissülésért, igyekszünk, igyekszünk. Amennyiben szerkesztőségünk kollektív emlékezete nem csal, tavaly év végén a BKV bejelentette, hogy 2008 februárjától valamennyi éjszakai járaton ellenőrök teljesítenek szolgálatot, akik csak az érvényes…..
Pesti Bliccelő Kobzásveszély! 2008.02.27 10:24:39
A Tékozló Homár már a második cikket hozza a jegyeket "elkobzó" ellenőrökről. Feltételezzük, hogy nem minden olvasónk professzionális bliccelő, ezért kötelességünknek érezzük figyelmeztetni Önöket: alapszabály, hogy soha, semmit nem szabad az ellenőr mancsába adni…..
Pesti Bliccelő Arany János utca 2008.02.26 09:30:00
Ezúton is elnézést kérünk tisztelt (nonegzisztens) olvasóinktól a hosszas hallgatásért - az élet viharai szerkesztőségünket sem kímélik néha.Ezúttal jeles újságírónk gyorsjelentését közöljük csak, aki ez évben első alkalommal észlelt kallereket az Arany János…..
Pesti Bliccelő A metódus 2008.01.05 15:42:29
Pár szó végre a bliccelés elméletéről és gyakorlatáról. Mi a bliccelés? Egy - a BKV és az utas közt a szolgáltatás igénybevételével, mint ráutaló magatartással létrejövő - polgári jogi szerződés megszegése. Pontosan ugyanolyan, mint bármilyen más szerződés. Ha…..
Pesti Bliccelő sorakozó! 2008.01.05 15:30:01
Szerkesztőségünk érdeklődéssel figyeli a sajtóban megjelenő panaszokat, miszerint órákat kell sorbaállni a nem kapható bérletért a szottyos jegypénztárakban (kiemelten itt egy cikk a Tékozló Homárról). Egyértelmű újabb ok a bliccelésre, melyre ezúton is buzdítjuk valamennyi…..
Szerkesztőségünk tegnap éjszaka tesztelte, mi igaz az első ajtós felszállásból és az éjszakai jegyből. A Deák Feri téri megállót választottuk helyszínül. A 950-es járat, amire nem szálltunk fel, teljesen kallermentes volt és mindegyik ajtaját szélesre tárta, ugyanígy a…..
Pesti Bliccelő 8250 2008.01.03 16:40:48
Szerkesztőségünk egyöntetű felhördüléssel veszi tudomásul a havibérlet 2008 januárjától érvényes 8250 forintos árát. Ez nagyjából 46 doboz Beck's, vagy úgy 5 üveg Hubertus ára, hogy rögtön az elborzasztó tényekkel indítsunk. Nem véletlenül vesszük a fáradtságot hát…..
Pesti Bliccelő Kezdődik! 2007.12.31 18:42:13
Mi, a Pesti Bliccelő szerkesztősége ezúton kinyilvánítjuk, hogy- a bohém felelőtlenség édes ízétől,- a gyöpös prolinépség fricskázásának vágyától,- a közpénzek pazarlásának zsigeri elutasításától, valamint- a takarékosság erényétőlvezérelve ezúton blogot…..
A Népszabi cikke  szerint egy állatokra szakosodó ügyvéd azt fejtegeti, hogy ha egy cég, sőt, egy hajó is lehet jogi személy, akkor az állatok jogalanyiságával is kezdenie kell valamit a törvényhozónak. Persze nem itt, hanem az Egyesült Államokban. nálunk még azt is nehéz…..
Mr. Blitz (törölt) 2007.10.04 15:56:03
Sajnos az alábbi levélben írtakat a Zugügyvéd is csak meg tudja erősíteni, és szintén kíváncsi a kollégák tapasztalataira.Szia Zugügyvéd, Nem tudom a többi kolléga hogy van vele, de a 3-adik elutasítást és hiánypótlást kapom vissza a szeptember 1-i GT. módosítás óta, amit…..