Regisztráció Blogot indítok
Adatok
guglimugli80

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik, nem először fordul elő - legalábbis panaszos szerint -, hogy az ELMŰ előszeretettel számláz kicsivel, csupán pár tízezer forinttal többet a fogyasztóknak. Ezúttal azonban szívós és türelmes ügyfélre akadtak, aki semmiképpen nem hajlandó többet fizetni a…..
Még a legjobb vendéglátósokkal is előfordul, hogy egy-egy közkedvelt étel még zárás előtt elfogy, azonban érdemes a félreértések elkerülése végett ezt rendeléskor közölni a vendéggel. Az sem árt, ha a fogyasztó azt kap, amit rendel, és ha véletlenül hiba csúszik a…..
Egy kis lelki terrorral még a 2 hónap alatt elpusztuló kínai cipő árát is vissza lehet szerezni:Történt, hogy 2 hónapja vettem egy tornacipőt az egyik győri kínaiban. Gondoltam, hogy kétezerért nem húzza sokáig, meg sem lepődtem, hogy szétment. Tegnap blokkal, dobozzal,…..
Pitius megtalálta a legdrágább pogácsát az országban - természetesen a Tesco jóvoltából.Újabb gyöngyszem a fehérvári nagy Tescoból. 25 ezerért pogácsát? Teljesen jó vétel. Támogassuk a Tescot, na meg az így befizetett Áfa-val a jó magyar államot...
guglimugli80 2011.09.27 15:35:25
D döbbenten tapasztalta, hogy nem csak a segítségnyújtás nem várható el egy-egy kifőzde/étterem alkalmazottaitól, később kiderült, hogy a panaszkönyv átnyújtása sem tartozik kötelességeik közé. Legalábbis a Bosnyák téri piacon egy bizonyos vendéglátó egységben.Az…..