Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johnny Weissmuller

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Heti Válasz friss számában közli Fábry Sándor és Vágó István vitájának folytatását, egyben befejezését. Ahogy a Nagy Vita első, úgy második része sem különösebben múlja felül egy átlagos PoliDili topik színvonalát:  „Én például most bejelentem, hogy…..
 – Kedves nézőink, rendkívüli híradással jelentkezünk. Ma délután a budapesti Erzsébet téren földönkívüliek szálltak földre, s hatalmas pusztítást vittek végbe a környéken. A rendőrség nagy erőkkel a helyszínre vonult, hogy viperákkal és tonfákkal megverje…..
Budapest Nemzeti szépségverseny 2008.04.12 01:28:00
A Hollán Ernő utcai jegyiroda elleni hecckampány pénteki, remélhetőleg befejező részében feltűnt, hogy egyáltalán nem érdekelnek a felszólalók, hanem leköt az a rengeteg gyönyörű nő körülöttem. A judapest.org-on olvastam, hogy már hétfőn csajozhatott aki akart, és…..
Azonnal szégyeljétek el magatokat! Aki egy percig is sajnálta magát ebben az évben a munkája miatt az mentse le az alábbi képet háttérnek! Mit képzeltek, hogy nektek a legrosszabb ebben az országban?! Nézzétek meg a Győző elképzeléseit megvalósító képmunkás alkotását. Itt…..
Aki mikroszkóppal olvas újságot, azt nem tudja megvezetni a Fidesz. A többiek magukra vessenek.  Az összes fogyasztóvédelmi szervezet, de még a mérhetetlenül szerény önzetlenségéről híres Juszt László is egyvégtében de szakadatlanul arra okít minket, hogy mielőtt…..
Reakciós olvasónk küldte nekünk az alábbi élménybeszámolót, amit barátnője jegyzetelt le ma reggel, útitársait hallgatva. Újabb szociológiai mélymerítés Abszurdisztánból."Friss élményemről szeretnék beszámolni, ami ma reggel a vonaton történt meg velem. Érdtől…..
Hadd kezdjem egy pár napos, személyes emlékkel: megyek le Újpest Központnál a metróba, a jegykezelő készüléktől két méterre álló ellenőr végignézi, ahogy lyukasztok. Haladás közben mutatom a jegyet, sietnék le, mert hallani, hogy indulóban a metró, amikor a fickó kéjes…..
Cuki ügy, mondanánk, ha nem csokiról lenne szó és nem utálnánk szóviccelni. A valaha volt legborzasztóbb fotók Tibi csokiról címmel posztoltuk be Anita megrázó fotósorozatát egy zacskó kukacos csokibonbonról. A bejegyzés természetesen érzékenyen érintette a terméket gyártó…..