Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NemethGabor

6 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakran kapunk elismeréseket a megrendelőktől, nézőktől, amelyek általában kimerülnek egy gratula, vagy jó volt felkiáltásban. Vannak viszont, akik szeretik cifrázni, itt a saját gyűjtésem... "Gratulálok a műsorhoz! Nagyon… hát ... érdekes volt…" "Felnőtteknek is jó…..
Aki szeretne becsajozni idén nyáron mondom a tuti receptet. Június 13-án mutatják be a hazai mozik a Szemfényvesztők című filmet, amiben olyan coolnak mutatják be a bűvészeket, mint talán még soha. Ugye te is ismered azt az érzést, amikor a moziból kilépve még néhány percig…..
NemethGabor 2013.05.27 19:04:48
Február utolsó hétvégéjén Sófalvi Marci meghívására vettem részt a blackpooli bűvészkongresszuson, ahol a Mystique Factory standjánál mutattuk be és árultuk a cég termékeit. Azért szerencsére az árulás mellett a programokból sok mindent sikerült megnéznem. Alább…..
NemethGabor 2013.03.14 00:48:04
Captain Tyler Durden Vihar 2012.10.26 00:31:02
Túl vagyunk az első viharon is. Leginkább egy végnélküli hullámvasúthoz lehetet hasonlítani vagy mintha konstans részeg lenne az ember. Lehetetlen egyenesen menni ilyenkor a hajón és minden csúszkál, mint a filmkeben. Sose hittem volna, h egy ekkora hajót is ilyen könnyen dobál a…..
Megérkeztünk Puerto Vallartára, helyi idő szerint 8:37kor pontban. (itt egy órával előrébb vannak mint LA-ben szóval  még meg kell szoknom a jetleget. Itt rögtön a kikötőbe érkeztünk, nem úgy mint Cabon (amit elfelejtettem mondani,h Cabon kis csónakok vittek minket a hajóról…..
Captain Tyler Durden Cabo st lucas 2012.10.11 21:18:04
Sziasztok!!!    Ma tegnap voltam Cabo st Lucasban ismét. Most szerencsére több időm volt mint legutóbb mert nem kellett semmilyen tanfolyamon résztvennem így bebarangoltuk a kikötő és környékét, majd elmentünk egy strandra. Samu a strand olyan mint egy 50 cent…..
Visszaérkeztem Los Angelesbe és ezzel véget is ért az első cruise-om. Ha ilyen lesz a többi akkor nem lesz nagyon nehéz dolgom a késöbbiekben se és egyre több helyet fogok megismerni és szerencsére megszüntek a nyavajás időt-rabló tréningek is. A mai nap nem sok izgalommal…..
Sokat gondoltam, h lehetne a legegyszerűbben mindenki tudtára adnom, h mi történik velem a Karib-tengeren és arra a következtetésre jutottam, h úgy ha megírom, mint egy naplót !!! Szólval kezdetét veszi a 8 hónapos karibi kiképzés !!! A ritka internet kapcsoalt miatt nem tudok olyan…..
Minap új műsor készítésébe fogtam. Arra gondoltam, csinálnék valami nagyon vicces stand-up rutint. Ahogy elkezdtem gondolkodni, rengeteg előadó és műsor jutott eszembe, amiket korábban láttam, és amik nagyon tetszettek (ez az egyik ilyen, ez meg a másik). A Piffes műsor persze nem…..