Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gonzo77

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MJ sajnálatos módon tapasztalta meg, mitől örök sikerszakma a temetkezés, még ha kicsit büdös is:Tegnap az alábbi levelet kaptam egy temetkezési vállalkozástól, ahonnan ajánlatot kértem urnás temetésre azzal, hogy szeretnék a ravatalozóban saját vetítővel pár perces…..
gonzo77 2011.11.04 17:10:16
@CatMother:
Biztos vagyok benne, hogy te még nem veszítettél el közeli hozzátartozót/barátot, különben ilyen mondat nem hagyná el a billentyűzeted.
Akinek volt bármilyen kétsége afelől, hogy a magyar népszámlálás ebben a formában egy értelmetlen pénzkidobás, ki kell ábrándítsam. Más módszere ugyanis nem lenne Mária műmájer kormányának, hogy bebizonyítsa: a lakosság túlnyomó többsége katolikus. Minthogy nem az.…..
gonzo77 2011.09.29 13:32:41
@CatMother:
Nem tudom hogy érted azt hogy "Ti"
A félreértések elkerülése végett: nem vagyok vallásos, viszont hiszek, de ehhez nincs szükségem a papok közvetítésére.
Nem hibáztatok senkit, mert tisztában vagyok vele, hogy a magyar ember valahogy mindig széthúz ahelyett hogy összetartana, és picsán rúgná a vezetőit,akik birkaként terelik őket.
Azzal viszont baromira tele van a hócipőm, hogy amig az egyiknek nyíltan lehet mindenféle fórumon savazni a másikat, addig a másik emlegetése bármilyen negatív összefüggésben minimum közösség elleni izgatás.
Remélem érted?
Rekordgyanús behajtási kísérlet: az OTP mintegy 10 évig kamatoztatta a naiv ügyfél felszámolt számláján "fennmaradt" összeget, majd egyszercsak kiadta egy behajtónak. A legszebb, hogy se telefonon, se személyesen nem találták a tartozást, csak a nagyonsokadik ügyintéző…..