Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mimi_123

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ősszel slágertéma a nyílászáró-csere. Még nem fagy meg az emberben a lélek a gondolatra, hogy kiszedik az ablakait, de már érezhető közelségben van a fűtési szezon, a maga sok nullával járó költségeivel. Nem Gábor az egyetlen, aki bele akart vágni a projektbe, és sajnos…..
....avagy a sertésfej és bőrke dícsérete. Nagyon jó, a csajok akkor mind kimentek a szobából, vagy elhúztak máris a blogról. Most már nyugodtan beszélhetünk ..... a sertésfej mennyei ízéről és a ropogósra sütött sertésbőrke snackről. Hogy miért idegenkednek az emberek…..
Mimi_123 2014.08.22 08:43:13
@motoroskonyhaja: Szóval: Finnyás családtagok, (mivel nem tudják mit esznek) tömik magukba. Ebből arra következtetek, hogy nem lett rossz. Fűszerezés: mint te, (fokhagyma sok, pirospaprika, őrült kömény, fekete bors (őrölt) majorana, bazsalikom, kis kockára vágott kovi ubi. Valami ilyesmi. Nekem nagyon ízlik, de ez nem mérvadó, mivel én csak simán megfőzve, pirospaprikával is kiló számra meg tudom enni. Köszönöm az ötletet, hogy így beálcázva, itt mindenki számára fogyasztható lett. (csak meg ne lássák a csattogó fogsorokat a kukába!) :D