Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Endrev

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha minden igaz, ma fogja aláírni Schmitt Pál a végtörlesztésről szóló törvényt, amiben a jó szándék ellenére sikerült az összes rosszat egyesíteni: kevés emberen segít (a "gazdagokon"), lejáratta Magyarországot, elszabadultak a devizaárfolyamok, perelni készülnek a…..
Endrev 2011.09.26 22:53:06
@Vondenberg:
"olyan nincs hogy terleszto stop, az draga jatek, az default, plusz durva likvidas-rendelkezesre allasi koltseg."

Olyan van, hogy bankadó, hogy 180 forintos rögzitett árfolyamú végtörlesztés? Az nem drága játék? Minden van ha (ez) a kormány akarja. De ez tűnne hosszú távon célszerűnnek, és jogszerűnek. (Jogszerűbbnek, mint utólag belenyúlni szerződésekbe).

A banknak igen, bizony, hozzá kell tennie rendesen - egy ideig, likviditási problémák miatt. (Miért, ha az ügyfél nem fizet akkor nem kell?) Abban teljesen egyetértek, hogy a válság okozta veszteséget mindegyik félnek viselnie kell. És ez lenne a bankok része.
Endrev 2011.09.27 08:54:20
@midnight coder:

"Igazából ez az egész devizás lakáshitel az egyik olyan csontváz amit az előző kormány itt hagyott - aminek a pozitív oldalát még az előző ciklusban érezték a polgárok, amikor elköltötték a felvett hitelt, a terhei pedig most jelentkeznek mind az egyénnél mind a társadalomnál."

Hát, ja. Elköltötték a lakásra, amiben laknak. Csak azért, mert ezt úgy irtad, mintha luxusra költötték volna. Persze, meglehet, hogy ebben az országban már a lakhatás is luxus lesz........