Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tbundy

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megható történet következik a Fülöp-szigetekről. A szigetvilág fővárosának, Manilának a szegény negyedében több száz olyan otthon található, melybe nincs bevezetve az elektromos áram. Ennek apropójából vágott bele Illac Diaz és az ő alapítványa (MyShelter Foundation) az "A…..
Elkészültek Katy Perry újabb kampányfotói a ghd-nál. Az énekesnő már tavasszal leszerződött a márkához (amiből mi itthon leginkább a hajegyenesítőt ismerhetjük), és az akkori fotósorozat is elég jól sikerült. Ám most karácsonyra egy újabb hajformázó szériával ált elő…..
Subba Facebook reklám fail 2011.10.17 17:49:38
Lemaradt a monster cock!!..
hogyvolt VV5 - 1X35 2011.10.17 15:47:00
Tegnap este, miután elnyomtam azt a cigit, amit dekkről gyújtottam meg arról a tűzről, amit saját magam okádtam, majd elegáns mozdulattal letöröltem a szám sarkából a habot, és beleöntöttem egy egész doboz Visine cseppet vérben forgó szemeimbe, megfogalmazódott bennem valami,…..
Subba Orbi 2011.10.15 22:16:30
Megtudhatják a világtalanok is, milyen Orbán Viktor (47) miniszterelnök arca! A kormányfő gipszbe öntött arcát ugyanis a Vakok Állami Intézetében állították ki, s a szemük világát vesztett emberek végigtapogathatják a politikus maszkját, hogy megtudják: az évek óta jól…..
 A sokarcú Javier Bardem az új etalon gonosz az egyelőre Bond 23 munkacímen futó mozifilmben. Legutóbb a Biutiful című közel két és félórás drámában láttam, de a Nem vénnek való vidék című alkotásban szerettem meg, amit pedig Woody Allen kamerájának adott elő, (Vicky…..
tbundy 2011.10.13 21:15:51
Már a cím sem túl biztató, hát még a nyitójelenet, legalábbis Jason Stackhouse seriffhelyettes és irgalmas szamaritánus számára, aki az erdőben csövező párducemberek megmentőjének hitte magát hülye fejjel, és egy szőkenő miatt van most iszonyatos nagy szarban. Egy ágyhoz…..
tbundy 2011.10.13 21:15:05
Hetek óta késik egy fontos nyilatkozat, vagy sajtóközlemény. A Stohl Andrásra kirótt börtönbüntetés kapcsán ugyanis cikkek sora foglalkozott azzal, milyen atrocitások és megaláztatások érhetik a színészt a szabadságvesztés alatt - de a színesen leírt, egyértelműen jogellenes…..
Burzsuj Spanyol luxus Budapesten 2011.10.07 14:30:00
Spanyol étterem nem sok akad Budapesten, ezen a helyzeten némileg változtat a Szabadság tér és az Október 6. utca sarkán megnyílt La Plaza gourmet étterem. A helyet, amely a mediterrán és a spanyol konyha különlegességeit kínálja, Juan Carlos González spanyol séf vezeti, aki pedig…..
hogyvolt VV5 - 1x24 2011.10.06 16:15:00
Nem szeretem, amikor ilyen sokan vannak a Villában, mert feszt pofázik mindegyik, én meg nem tudom kiélni a bennem nem is annyira mélyen rejtőző egészségtelen exhibicionizmust, ami rávett arra, hogy hogyvoltozzak, azt meg nem venném a szívemre, ha egyetlen fontos mozzanatról is…..
Október 6 és 9 közt a Folyékony Kenyér és bandája újra megrendezi a Főzdefesztet a Palotanegyedben, ezúttal kétszer akkora alapterületen – a Lőrinc Pap tértől, Krúdy Gyula utcán és a Mikszáth Kálmán téren, illetve a Szabó Ervin téren át egészen a Kálvin téri…..
tbundy 2011.09.27 21:05:45
Az imént a postás egyéb küldeményekkel együtt a kezembe nyomott egy kis cetlit is, ami öklömnyi betűkkel arra buzdít, hogy „a népszámláláskor valljuk meg, hogy katolikusok vagyunk!”Az Erdő Péter bíboros, prímás, érsek, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke…..
   Kukucs! Itt egy óriási sztár! Első ránézésre plüssnek tűnik ugye ez a kis jószág. Pedig nem az. Boo a világ legédesebbnek tartott kutyája. Még nincs hat, de már közeledik a kétmillió rajongóhoz a facebook oldalán. Amennyiben érdekelnek a…..