Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trolljegeren

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zöldellő rizsteraszok, virágzó kisebbségi kultúrák – Sa Pa és környéke Észak-Vietnámban nem csak gyönyörű hely, de azt is megmutatja, miként őrizheti meg a kultúráját egy nép a turizmus segítségével. Minderről Elvira ír az első, ott töltött hetek után...
Trolljegeren 2019.09.09 10:47:04
@Csodabogár: Igen, most erdemes jonni. En itt elek, tobbek kozt turaszervezessel foglalkozunk az asszonnyal (O vietnami) .
Da Nang-ban eltunk 1 evet, most Hoi An-ba koltoztunk.
Da Nang-nak es Hoi An-nak is megvannak a turistas reszei, de meg most is sok az olyan tengerparti resz, ahol kb senki sincs.
Hoi An-ban altalaba tobb az expat, backpacker, turista, de meg mindig vannak olyan negyedek ahol kb csak vietnamiak vannak, mi is ilyen helyen elunk most :)
Mivel Vietnamnak nagyon hosszu a tengerpartja, nem hiszem, hogy lenne olyan idoszak az elkovetkezo 50 evben amikor ne lehetne talalni egy reszt turistak nelkul. Pl: Da Nang-tol 70km-re delre van Tam Ky, ott a tengerpart erintetlen.
Trolljegeren 2019.09.09 11:53:53
@seigyo_zoufukuki: Ez egyatalan nem igaz.... Kinai es Orosz hordak max Nha Trang-ban vannak, de ott mar tobb mint 10 eve... Begpacker-ek azok inkabb Ho Chi Minh-ben es Hanoi-ban vannak, de az ottani Expat-ek igyekeznek elhajtani oket.
HCMC, Da Nang, Hoi An, Hue es Hanoi egyes kisebb keruletei vannak tele turistakkal, szoval ha turista-iszonyod van, akkor eleg egyszeru azon kivul maradni.
Vietnam egy szuper hely, megeri eljonni :)