Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SilverBlackCat

489 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SilverBlackCat i be back 2019.11.14 18:55:50
le se merem írni. fáj, hogy le se írhatom, hogy félek, ha leírom még nagyobb bajban leszek, ha leírom, rám zúdúl a valóság következménye...ez már valósággá kezd válni. ez a fájdalom. nem tudom elhinni hogy 27 évesen lehetek annyira hülye hogy csak képzelem az egészet. ugye nem csak képzelem? ugye…..
SilverBlackCat return 2017.02.24 01:27:59
nagyon nem szeretek sok idő elteltével billentyűzetet ragadni....de ez egy vissza nem térőnek ígérkező,kihagyhatatlan alkalom. nehezen szokják az újjaim a gépelést...nem,itt nálam nem lesznek normális nagybetűs mondatkezdések soha..... kitörni kívánó életeseményem csupán annyi,hogy érdekes…..
SilverBlackCat elbasztad.... 2017.02.05 00:44:50
amikor megpillantod a képet a 25. szülinapjáról,amin AZ a chivas regal szerepel,amit tőled kapott a 20.ra,és megesküdött,hogy csak a fiatok születésénél bontja fel..na akkor tudatosul benned,hogy a csöpnyi 25 évnyi életed alatt sikerült valamit végérvényesen és rohadtul elbasznod...tudom hogy itt a…..
SilverBlackCat nők.azaz mi. 2016.02.16 08:38:39
feminizmus itt,emancipuncik ott,tartsunk össze,küzdjünk együtt,támogassuk egymást,anyaság jaj de szép,dolgozó független emancipált nőstényoroszlánok...jól hangzik,jó is lenne,de valjuk be őszintén,mi nők,undorítóan tudjuk utálni egymást. 1. rohadt kurva kategória:ha…..
Hogy az elmúlt egy héten mi történt velem,arról sajnos nem tudnék szépen,részletekre kiterjedően és következtetéseket levonva mesélni,mivel a véralkohol szintem kissé befolyásolja az emlékező tehetségem,a véralkohol szintemmel meg csak annyi a probléma,hogy nem sűrűn volt…..
Szívemből szól Remélem,engem senki nem sajnál azért,mert nincs pasim.Remélem újra felcsillan bennem a régi ragyogásom,ami a párkapcsolati szélviharokban igen csak megkopott,és nem csak azért,mert az újjamra van tetoválva.Remélem a tartásom elárulja,hogy visszakerült a fejemre a…..
Rájöttem,hogy helyrezökkenteni a lelki egyensúlyomat nem is olyan nehéz feladat,mint a testsúlyom lezökkentése.Habár lehet hogy a kettő fordítottan arányos működésű. Végülis nem is olyan sok idő kellett ahhoz,hogy eljussak a szingliség azon szakaszába,amikor már ipeg hogy csak…..
Vannak azok a pillanatok,amikor imádok szingli lenni.Pl mikor bevetem magam egy kád habos babos mézeskalács fürdőbe egy üveg pinot noir-al,majd félrészegen ráírok kamasz fruska életem legnagyobb szerelmére,és 2 órán át flörtölhetek vele.Ilyenkor imádom én az…..
SilverBlackCat Azok az esték... 2015.09.23 01:25:00
Ne felejtsem el majd felírni a leendő előszoba emlékezős parafa táblámra,hogy SOHA NE BŐGJ SZÍNPADI SMINKBEN!!! Irdatlan ronda tud lenni a folyamat után.Még itthon egyedül is elviselhetetlen. Merthogy egy Nappalis,1 deci boros (előtte egy kis sörös),barátnős kora este (fél 12)…..
Na,ma már vettem egy doboz cigit.(másfél hónapja nem dohányzom).Be kell hogy lássam,hogy ez a zen rohadtul nem talál meg engem,vagy én nem találom magamban.De nem baj,nem adjuk fel,ma délután már csak pár percet sírdogáltam az exemtől kapott plüssmacit szorongatva,még a spirál is…..
Hát újra billentyűk előtt... Hogy azóta mi változott?Lényegében semmi...ugyan úgy utálok mindent és mindenkit,és ugyan úgy szenvedek,mert ugyebár én imádok szenvedni.Nekem semmi nem jó,ha minden happy és nyugi van,az a baj,ha egyedül vagyok és szenvedek,mert végre van rá…..
6 és fél évvel ezelőtt volt egy 16 éves,vörös göndör hajú lány,aki elkezdett blogot írni,mert szerelmes volt az osztálytársába,halálosan szerelmes,aki miatt őrült dolgokat csinált,síneken feküdt,rengeteget sírt,idiótán öltözködött,vagdosta a kezét,lógott a suliból és…..
SilverBlackCat na gyertek... 2014.12.09 00:34:45
egy angyal naplójából (nem igaz történet) na miután a könyvesboltban fejbebasztatok egy szerelem angyalai kártyácskával,elmesélnétek nekem szépen,csöndben,nyugiban ma este,h mégis mi a jó büdös picsának kellett nekem ezt megvennem??? túlbonyolítottam volna a szerelmi életem?…..
talán számtalan százszor száz átkot szórt már rám szátok,és nem értitek,nem érted,hogy miért van az,hogy még mindig ragyogok... gőzöm nincs mit és miért kotyvasztasz,halandzsázol,talán még gyertyát is gyújtasz.gyűlölsz már rég,tudom én jól,de kislány,kérlek,az…..
nem igaz történet alapján régen nem hallok felőletek.némák vagytok,vagy elhagytatok,nem tudom.egyedül hagytatok.magányban,egymagamban,tükrök közé zárva.arra kárhoztattatok hogy szembenézzek azzal a fekete hajú sebhelyes arcú,szürkülő kékszemű lénnyel a tükörben.már azt se…..
SilverBlackCat dönteni. 2014.10.07 22:58:25
néha a menekülést választani a legnehezebb döntés.ha végig képes voltál meghátrálás nélkül egész életedben harcolni,kínok ellenére is tűrni,küzdeni,akkor iszonyatos erőfeszítés menekülőre fogni.menekülni,elszökni,hogy mentsd magadból ami még egyben maradt.vagy inkább…..
SilverBlackCat abortusz 2014.07.15 00:19:09
Elment...megoltem.nem tudom h Alex volt e vagy Zoe,de nem szuletett meg.nem tudom milyen lehet a szuletes elott meghalni,de talan jobb igy neki.Egy eleten at emlekezni fogok ra szerintem,hogy o volt nekem.Itt bennem...volt kozos 5 hetunk.Mar majdnem 6...tudtam hogy velem vagy,mar az elso heten…..
az egyiktől terhesen,a másiktól eldobva szerelmesen...BOLDOGSÁG????na ne röhögtessetek.....
Palicsról Pécs felé,valahol az autópályán.2014.Egy vidám,kiszínezett keresztapa sztori után. -Sanyi,megérjük mi még,hogy ne legyen határ? Benne volt az elmúlt 23 év.és felsóhajtott Vajdaság. Áldom az eget,hogy én már nem láttam széthullani Jugoszláviát.  ..
SilverBlackCat vége 2014.05.14 23:26:38
hát,mi nem tudtuk megmenteni magunkat.úgy tűnik az idő mégsem jó minden seb begyógyítására,van,ami végül mégis elvérzik. talán könyebb lesz összerakosgatni a szívemet,mint amilyen ez a háború volt.de az is lehet,hogy örökké szilánkokban marad. most csak a csend segít…..
ha elég hangosan sikítok,akkor talán meghallod.meghallod,és iderohansz hozzám,hogy megments.hogy kiments.süllyedek.meghallasz,mert te jó fiú vagy.és ez a dolgod.és az én jó fiúm vagy.mindenkinek van egy jó fiúja.nem?az enyém te lehetsz?gyere értem jó fiú. sok csatát nyertem,de…..
nem igaz történet megszüntek a hangok.már nem beszélnek,és nem jönnek el.talán megsértődtek.úgy tűnik békénhagynak,mert nem azt csinálom,amit elvárnak tőlem.ha egyáltalán tudnak elvárni. éreztem a múltam.becsuktam a szemem,ébren voltam,és a múltam éreztem.fizikailag.és…..
SilverBlackCat szabadakarat 2014.02.21 17:05:22
nem igaz történet alapján egy angyal naplójából beleüvölti a fülembe,mert már türelmetlen,hogy eddig nem értettem,de már mindent értek.eddig az volt a gond hogy a szabadakarattal áldott/átkozott fülemmel hallgattam,és persze a saját kicsiny kis jelenlegi létezésemre…..
nem igaz történet alapján egy angyal naplójából a féltékenység és nem törődés,ignorálás.ezek vonzanak.de miért is?nem értem a szóvivőd.nem tudtam h él az angyalod.hogy ő is szabadakarattal áldott-áltkozott.hányan vagyunk még így egykupacba tömörülve emberek közé…..
SilverBlackCat 2014.02.11 01:50:21
Mikor nehéz döntésekhez érsz,meg kell állnod.Minden döntésed lelassít egy kicsit.De azok a döntések,amelyekkel valamit elveszíthetsz,megállítanak.És egyhelyben kell topognod.Ilyenkor sűrűn nézelődsz vissza,kutakodsz az emlékeidben,mert megnyugtatóbb a múltat nézni,mert az…..