Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerei

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ma újabb felvonásához érkezik a 2008 áprilisa óta tartó közös történetünk Tomcattel, délelőtt 10 órától folytatódik az ősszel megkezdődött polgári pörös tárgyalás a Fővárosi Bíróságon. Az egész a Tomcaték nem szolgálják ki a MAGYART című poszttal…..
kerei 2012.02.02 03:33:50
Ami engem illet, kifejezettem támogatom, hogy drámát írjanak Gyurcsány Ferencről. Már ez az agyament ötlet is bizonyítja, kitől fél ma is a jobboldal, annak minden színe, a narancstól a barnáig.A Fidesz által támogatott Tarlós István - bárki nyomására is cselekedett, amikor…..
kerei 2011.10.08 15:26:54
@kíváncsivagyok: Így van. De pl. államférfiként is megállta a helyét…
Fekete Jánost és Horn Gyulát hiányolom    de régen volt ez a videó aktuális, szavak, szavak, "csak a tetteimet nézzék" - mondja Orbán. már régóta azt nézem Viktorkám. ..
kerei 2011.09.27 13:45:52
Tettlegességig fajult a feszültség a Jobbik egyes politikusai és a párt rendezvényein korábban rendszeresen erődemonstrációt tartó Betyársereg között. A párt alelnöke, Novák Előd egy gyulai rendezvényen találkozott a betyárokkal. A társaság egyik tagja nagy nyilvánosság…..
"A modern gépkocsik motorosan állítható visszapillantó tükreinek nyugalmi áramfelvétele minimális." - írja honlapján a keménységéről ismert érdekvédelmi szervezet. - "Minimális, de nem nulla. Ha viszont nem nulla, akkor az valamennyi. Azt pedig, hogy mennyi az a valamennyi, joga…..
kerei 2011.09.26 22:20:01
  Hol van az a határ, amikor az ember még nem vállal közösséget a fasisztákkal, de már maga is besározódik? Egy mosoly? Egy biccentés? Egy kézfogás? Pár odavetett szó? Lehet-e demokrataként kezet nyújtani jobbikos politikusnak, vagy már egy kézfogás is sok? Bármit is…..