Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kerei

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma újabb jelentős lépéssel kerültünk közelebb a Jó Állam megvalósulásához: Magyarország nem hagyta magát, és teljes mértékben állami kézbe vette a tankönyvellátást. Hoffmann Rózsa augusztusban ugyan még azt nyilatkozta, hogy „nincs szó a tankönyv-előállítás…..
Egy 35 éves, budapesti férfi vagyok - igen: autós, 18 éves vezetési tapasztalattal. Hétvégente átvedlem én is kerékpárossá, gyalogossá: hatalmasat csatangolunk vagy karikázunk az Asszonnyal meg a Srácokkal a környéken. Van tehát némi fogalmam arról, hogy milyen az utak…..
Kerei 2011.11.05 03:56:06
@Modor Tibi: Atyagatya…
Lady Gaga Indiába utazott a Forma 1-es futam utóbulijának sztárvendégeként. Az énekesnő az esemény előtt sajtótájékoztatót tartott, amelyen - az ország tiszteletére - a haját az indiai zászló színeivel festette be. A híresség ragaszkodott még ahhoz is, hogy két árvaházban…..
Történelmi ponthoz érkezett 2011. november 2-án a kereskedelmi televíziózás, ugyanis láthattunk fő műsoridőben egy malackakit. Ezt valahogy bevonzottam szerintem, mert pont tegnap küldte át Timi barátnőm ezt az oldalt, ahol kakijátékok vannak, szeláví. Nem is tudok szóhoz jutni a…..
Megszülettek a parlamenten kívüli ellenzék új sztárjai – írja közömbösnek biztosan nem, lelkesnek annál inkább nevezhető tudósításában az Index újságírója a mai tüntetésről. Árok Kornél és Kónya Péter neve mára valóban politikai jelentőséget kapott, ők ugyanis…..
Kerei 2011.10.02 13:30:17
Vegyünk egy félig-meddig realitásközeli felmérést - majd nézzük meg, hogy tálalják a számokat egyes sajtótermékek!Pártpreferenciák a biztos pártválasztók körében, CCXIX. év Vendémiaire: Fidesz-KDNP: 52%MSZP: 20%Jobbik: 20%LMP: 6%Más párt: 2% (remélem, utánaszámoltál,…..