Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vanremény

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi videón látható amerikai nő anyja hét és fél hónapos várandós volt, amikor úgy döntött: megöleti kislányát. Ilyen előrehaladott állapotban már az úgynevezett vegyszeres feltöltést alkalmazzák, ami abból áll, hogy az anya méhébe sós oldatot fecskendeznek, amit…..
vanremény 2011.09.26 12:46:50
@Bubba Washington: Ja, igen és még annyit szeretnék mondani, hogy rengeteg olyan pár van a világon aki valamilyen betegségben szenvednek és nem lehet gyermekük pedig nagyon vágynak rá! Ha Te olyan szerencsés vagy, hogy alkalmasnak találtattál arra, hogy világra hozz egy gyermeket (mert tudományos tény, hogy akiben meg tudott foganni egy gyermek, az biológiailag érett arra is hogy kihordja és a világra hozza) még ha nem is akarod megtartani azért adj neki életet és ajándékozd oda annak aki lehet,, hogy már hosszú évek óta vár Rá!!!! Sokan írták, hogy még mindig jobb egy babának ha megölik mintha nyomorba taszítják....ez nem igaz! Lehet, hogy nagyon is jó élet vár itt rá, csak adj neki lehetőséget!!!! Te is kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy csődbe mész, hogy anyagilag szörnyű helyzetbe kerülsz, hogy nincs mit enned...stb, mégis inkább a kiutat keresed ebből a helyzetből és nem azt választanád, hogy akkor itt most inkább meghalsz, mert "jobb meghalni mint nyomorban élni..." nem! Te sem ezt választanád, mert az életösztön bennünk van, mindnyájunkban onnantól kezdve, hogy megfogantunk!!!! Ha még nem láttátok a "Néma sikoly" című filmet, nézzétek meg és meglátjátok, hogy menekül az a kis magzat attól a szerszámtól, amivel a fejét készülnek szétroppantani és hogy sikít végső elkeseredésében, pedig még hang sem jön ki a torkán, mert benne van az ösztöneiben, hogy élni akar! Miért ölnéd meg? Valaki itt Őt boldoggá tudja tenni, még ha nem is te neveled fel, és valakit ő is boldoggá tud tenni!!!!
vanremény 2011.09.27 16:41:17
@Udy: Értem! De azért azt természetesnek tartod, hogy te élsz, igaz? Ha ennyire félted a földet, akkor te milyen jogon élsz itt? Mivel vagy különb, mint bármelyik másik ember? Mivel??? Vagy akkor téged sem kellett volna vállalni? Meg kellett volna ölni még magzatkorodban, nehogy felbontsd a matematika törvényit? Azt hiszed, hogy egy diplomával a kezedben jobban átlátod a világmindenséget és a matematika törvényeit, mint az Isten aki ezt az egészet megalkotta? Miért gondolod, hogy ez két különböző dolog? Isten nélkül nincs semmi! Se matematika se törvények, SEMMI! Te sem vagy, ha Ő nem teremt meg! És ne félj, mert nem hiába teremtett meg téged sem! Nem kell ekkora félelemben élned, mindenkinek jut hely itt a földön, akit az Isten megteremt. És Ő majd gondoskodik mindenről! Bízd Rá magad nyugodtan. Amit eddig elértél, azt is Neki köszönheted! Még a diplomádat is! Ha nem gondoskodna állandóan rólad, most nem itt tartanál! Inkább adj hálát azért amid van, és ne kardoskodjál mások ellen!
vanremény 2011.09.27 17:01:04
@Csillaghamu: Egyrészt ezek az idézetek jól hangzanak így a környezetükből kiragadva, de ha elolvasod, ami előtte és utána van írva, rájössz, hogy nem ezt jelenti! Másrészt az Evangéliumokban hol találsz erre utaló részeket? Tudod a keresztények nem zsidó vallásúak, hanem Krisztus követői! Idézz egyetlen szót amiben Jézus gyilkosságra buzdít bárkit is! Nem fogsz találni! Jézus azért jött a földre, hogy rendet tegyen a fejekben! Ezért hívják az Újszövetséget Újszövetségnek! Mert pontosan látta, hogy az emberek mennyire félreértelmeznek mindent! Olvasd el az Evangéliumokat és utána biztosan nem fogsz ekkora butaságokat írogatni!!!