Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spacehead

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Honnan lehet megismerni a rockert? Hogy zenekaros pólót hord. Jó párhoz odamentünk a Szigeten, hogy kiderüljön, vajon milyen indíttatásból vette fel pont azt. Az eredmény a videóban...
spacehead 2017.08.19 17:49:10
@Tralfamador75: valóban nem! roni is fake arc, *quak quak quak*
Három éve elég menő volt, amikor a Metallica az Antarktiszon mutatta be a fákkot a világnak, és adott ott vérfagyasztó koncertet, na meg az sem volt piskóta, amikor a norvég Shining egy hegy tetején szórakoztatta a közönségét. Tavaly a Secret Solstice fesztivál a hipszterek bajszát húzogatta azzal,…..
spacehead 2016.06.16 12:02:22
Abbath nem veszi túl komolyan a trve-ságot. Volt már neki egy londoni turistáskodó, hotdogevős, bőröndhúzós fotósorozata, de ha emlékszünk a legklasszikusabb Immortal-klipre, akkor igazából már rég egyértelműnek kéne lenni, hogy Abbath a kezdetek óta egy igazi mókamester. Most is igazi humorbombát…..
spacehead 2016.01.08 13:57:20
Már egy ideje kapható a MOL-kutakon a Bëlga Disco! című nagylemeze, jó olcsóért, ahogy ezeken a helyeken szokás. A csapat tizedik albuma, ahogy azt a címéből is lehet sejteni, stílusgyakorlat, egy csomó tánczenei stílust parodizálnak. A már most aranylemezes anyagon viszont van…..
Legalábbis az első magyar Klipszemle zsűrije szerint. Az elmúlt napokban, blokkokra bontva 165 videót lehetett megnézni a Toldi moziban, ahol a zsűri első körben kategóriánként a legjobb ötről döntött, majd ezekből szintén kiválogatták a legjobbat. Alább a nyertesek: Legjobb…..
A Muse azt ígérte, hogy az új lemezzel elhagyják az utóbbi anyagokon hallott szimfonikus hangzást, és visszakanyarodnak a szikár rockhoz. A most kijött a Psycho című dallal mindenki leellenőrizheti, hogy így van-e. Szerintünk így. A Drones című album amúgy június 8-án jelenik…..
A Nine Inch Nails most nyáron Európában turnézott és felléptek többek között az angliai Reading fesztiválon, ahol Trent Reznor kiborult a szervezőkre. A zenekar a skót Biffy Clyro előtt lépett fel, azonban Reznor a koncert előtt Twitteren jelezte, hogy nem lesz szokványos fellépés…..
spacehead 2013.09.06 12:48:17
Kid Koala @ Akvárium, 2013.03.01. Hat évet kellett várni Kid Koala legutóbbi nagylemezére, de a 12 bit Blues megérte a várakozást, hiszen ez a füstös gépi blueszene az egyik kedvenc albumunk volt a tavalyi évben. A kanadai Eric San sampling-, és szkreccsmester az egyik leginnovatívabb…..
spacehead 2013.03.02 19:37:16
80 éves korában elhunyt Donald Byrd dzsesszzenész. Alex Brugnon, Byrd zongorista unokaöccse nemrég írta ki  Facebookra, hogy hétfőn érte a halál Delaware-ben, de a család bizonyos tagjai szándékosan titokban tartották a gyászhírt. Byrd Detroitban született és Art Blakey Jazz…..
spacehead 2013.02.08 10:24:22
RIP
Nem zárjuk ki, hogy a nemrég indított dalmegosztás rovatunkba később esetleg kerülhet majd külföldi zenekar is, de azt sem, hogy nem szólunk, csak hazai anyagokról. Most is az a helyzet, hogy csak honfitársaink zenéi kerültek a válogatásba, amiben van grindcore, glitch hop, cigány…..
spacehead 2013.01.28 14:26:30
A 30Y zenekar képviseli Magyarországot az MTV Europe Music Awards (EMA) világversenyén. A magyar indulóról internetes szavazáson született döntés, a voksolás kedden éjfélkor zárult le az MTV EMA Worldwide Act első fordulója keretében. Az eredményt egy koncertekkel fűszerezett,…..
Muse – The 2nd Law(Warner/Magneoton) Van egy jellemző tulajdonsága a Muse zenéjének. Ami az egyik embernek baromira tetszik benne, azt a másik szívből gyűlöli, de mindkét fél képes benne találni jó pillanatokat. Az angol Devon megyéből származó zenekar eklektikus világa az új…..
spacehead 2012.10.03 18:19:55
@w300i: attól még, hogy vannak beszűkült emberek a blogon, ez még szar marad. :) egyébként hatalmas kár értük, az absolution és az OoS alapján sokkal több volt bennük.
Örömünnep, ujjongás, az e heti klipmegosztás legjobb videója ugyanis Joey Ramone nevéhez fűződik, ennél pedig nem is kell szebb ajándék erre a vasárnapra. Szorosan a nyomában követi Flying Lotus, aki továbbra is zseniális videókat készít, de mondhatnánk az Alle Farben kissé low…..
Koi No Yokan címmel november 13-án jelenik meg az új Deftones-lemez. Ez az album lesz a kaliforniai rockzenekar hetedik stúdiólemeze, és a második, amit az évek óta kómában fekvő Chi Cheng nélkül, a hivatalosan még mindig csak helyettesítő Sergio Vegával vettek fel. Chino Moreno…..
spacehead 2012.09.22 18:03:23
Pár hete a brit NME zenei magazin szerkesztősége összeállította fennállásának 60. évfordulójára az elmúlt hat évtized legjobb dalainak listáját. A kommentekben volt nagy értetlenkedés, felháborodás és meglepően sok Zámbó Jimmyzés, de most itt van az olvasók szavazatai…..
Szerda óta tudja a világ, hogy idén szeptemberben megjelenik a Muse hatodik nagylemeze, a The 2nd Law, ami a rövid ízelítő alapján elmerül a dubstepben, hacsak nem vicc az egész videó, csupán mókáznak egyet az angolok, hogy mindenki róluk beszéljen. Az viszont nem vicc, hanem…..
Tizenkilenc évnyi közös munka után Molnár Levente Cseresznye kilépett a Tankcsapdából. A távozás okaként az együtt töltött évek alatt megfáradt emberi kapcsolatot jelöli meg a zenekar sajtóközleménye. „Cseresznyével közel húsz évet dolgoztunk együtt.…..
Emika – Emika(Ninja Tune)A dubstep 2011-re tényleg az egész világot meghódította, aminek két igazán látványos dolgot köszönhetünk: lassan légboxoló tizenéveseket és egy rakat előadót, amik megunták a stílus egyébként elég szűk kereteit, és elkezdték tágítgatni…..
Korn - The Path Of Totality(Roadrunner) A Korn szupersztár zenekar. Legalábbis ezt a képet próbálják őrizni magukról, pedig bőven túl vannak már a szupersztárságon. Igen, ha a Korn imázsát, viselkedését nézzük, akkor évek óta nehéz velük szimpatizálni. Magas lovon ülnek,…..
spacehead 2011.12.07 12:27:57
Még hivatalosan meg sem jelent a Metallica közös lemeze Lou Reeddel, a zenekar már el is kezdett dolgozni a következő, immár teljesen saját lemezén. "Most nagyon el vagyunk foglalva a dalszerzéssel és a felvételekkel. Van pár új dalunk az előző hetekből. Az új album írása…..
spacehead 2011.10.28 17:02:11
A közhiedelemmel ellentétben a grunge-ra igenis létezik általánosan elfogadható definíció: az a Seattle-i gyökerekkel bíró műfaj, mely a 90-es évek elején romba döntötte a PVC- és a piramisszegecs-ipart. A Soundgarden-Alice In Chains-Nirvana-Pearl Jam négyes közül pedig…..