Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minek mosol annyit!?

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Még a legegyszerűbb műveletért is véresre kell koptatni a billentyűzetet ebben az országban: 5 éve vagyok a Voda feltöltőkártyás előfizetője. Annyi összezördülésem volt már velük, hogy úgy gondoltam váltok és átmegyek T-Mobile-hoz. A számom szeretném megtartani, ezért 2…..
Attilának nem tűnt fel, hogy egy Shell-kúton félárat fizetett az autópálya-ematricáért, minthogy a pénztáros véletlenül motoros verziót ütött be, így a következő napokban kétszer is megbüntették. A befizetett 27500 forint visszatérítésére kérte az ÁAK-t, akik viszont egy…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Játék! Aki tudja, mikor érdemes hívni az ELMŰ ügyfélszolgálatát, segítsen már naiv ügyfélnek, aki egy hét alatt sem érte el őket:Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen trükkel lehet az ELMÜ ügyfélszolgálatát elérni, anélkül, hogy személyesen bemennék! A héten minden nap…..
Minek mosol annyit!? 2011.10.14 09:36:04
Naiv autóvásárló semmiképpen sem akarta átveretni magát, ezért úgy döntött, inkább többet költ egy új Citroenre most, mint egy használtra majd a későbbiekben. Azonban még sikerült így is megszívnia, a kereskedés a csőd szélén, a pénz a Citroennél, autó pedig…..
Minek mosol annyit!? 2011.10.07 11:11:54
@atpijkamo: A kolleganőmék is cash-re vettek autót, újat, ki is fizették ot helyben, mégi egy hetet kellett várniuk, hogy a készletfinanszirozó kiengedje, és forgalomba lehessen helyezni. Sajnos nem hozható el az autó azonnal, mert ezeken nincs műszaki, és forgalmijuk sincs.
Sajnálom a posztolót, hogy ennyire kibabráltak velük. Remélem, azért a végén megkapják a pénzüket.