Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lamarna

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lista jó dolog, mi magunk is több készítésében részt vettünk. Talán éppen ezért azt is tudjuk, mennyire nehéz egy objektív rangsort összeállítani. A legtöbbször ez nem is igazán sikerül, ráadásul vannak olyan témák, amelyek esetében inkább valamiféle (szubjektív)…..
A Salar de Uyuni a világ legnagyobb kiterjedésű és egyben legmagasabban fekvő felszíni sómezője. Sósmocsárként illetve sós sivatagként is meghatározható, mivel általában száraz, viszont időszakosan néhány cm-es vízréteg borítja. Bolíviában, az ország…..
Jackpot Jacht 17 milliárdért 2011.10.07 00:36:00
A Rossi Navi olasz hajógyár által gyártott 70 méter hosszú Numptia keresi új tulajdonosát! A teljesen egyedi kialakítású vízijármű, híres itáliai cégek keze munkáját dicséri. A csodaszép jacht 16 csomós utazó sebességéről 2 darab 3416 lóerős Caterpillar motor gondoskodik.…..
lamarna 2011.10.07 14:54:41
@movhu: a szenátor jachtja abban a filmben, amelyben az amerikai flotta visszamegy az időben a pearl-harbour-i csata napjára?
lamarna 2011.10.07 15:04:25
@pit.stop.boys: "Nem hiszem, hogy ilyet egyetlen ember birtokol"

A burzsujban éppen a napokban ismertették az egyik szaúdi herceg nagy létszámú kíséretét, amely a jachtján kísérni szokta. Az sem lehet kisebb.
Ez egy referenciahajó lehet, amellyel a gyártó megmutatja, hogy mire képes. Az egekbe árazták, hogy jobb pozícióból induljanak az egyedi rendelések ártárgyalásain.
T.E. tapasztalatai szerint tíz percet késik a Volán jegykiadó automatája Újpest-Városkapunál, és csak a sofőr "jókedvén" múlt, hogy nem kellett kétszer kifizetniük ugyanazt a jegyet. Érdemes hát időben indulni otthonról, megkockáztatva, hogy egyáltalán indul a…..
26-an vannak a nyomában és ő ezt élveziSzámos opció közül választhatnak azok, akik hatalmukat, vagy vagyonukat akarják érzékeltetni, de ezek a visszafogottabbak közé tartoznak a nyugati kultúrában. Egy méretre szabott olasz, vagy angol öltöny, egy sokmilliós óra, de még egy…..
 Ne akarjátok tudni mi ez és miért így néz kiEgy barátom mesélte az élményt: budapesti házibuli, 4 karton Billecart-Salmon Brut Rosé francia pezsgő, és egy furcsa alakú, furcsa állagú izé, amit a francia házigazda tolt eléjük. „Kóstoljátok meg, és találjátok ki mi…..
lamarna 2011.10.03 14:03:42
@Ezt a népet sajnáljam?: "sajt ROHADT TEJ a távol-keleten nem is eszik"

Fogalmam sincs, hogy a távol-keleten esznek-e tejből készült sajtot, de szójából készültet biztosan. Ne a nálunk is kapható enyhe tofura gondolj, hanem a jóval durvább natto-ra. Állítólag borzalmas íze és szaga van.
Egyébként pedig a savanyú káposzta szintén rothasztott, a bor pedig megbuggyant szőlőlé leszűrve:-)
Az elektromos fogkefe meg arctisztító után most itt van egy kettővel bonyolultabb masina is, a hajmosó robot. A Panasonic állítólag még tavaly állt elő a 16 ujjú hajmosó robottal, amire idén októberben egy 24 ujjas változattal licitálnak rá. A robot elvégzi a samponozást,…..
lamarna 2011.10.03 09:49:24
@A szerelő: "A masszázst lehet kérni boldog befejezéssel? :)"
@spacegirl: "rendeltetés szerint a fejedet kell beledugni..."

Akkor ez egy olyan robot, amely kielégíthető orálisan.
A világon több mint 10 millió dollármilliomos él! Ugye, nem csoda, ha a szupersportautókra mindig lesz kereslet. Az egyetlen gond, hogy a kínálat igencsak korlátos, sőt a cégek maguk is próbálják „nehezíteni” a dolgot. A Toyota IQ alapjaira épített 37 995 eurótól…..
lamarna 2011.10.02 21:03:36
"Milyen autót vegyünk, ha van legalább egymillió eurónk?"

@¿Qué tapas hay?: Egyetértek, egymillió eurós vagyonhoz néhány tízezer eurós autó passzol.

Persze béna a cím megfogalmazása, valójában a csak autóra elkölthető összegről volna szó. Ebben az esetben a válaszom az, hogy sokfélét vásároljunk egyszerre. Olyan autó nincs, amely mindenre egyformán jó. Tehát jöhetne például egy kényelmes négyajtós, egy kemény terepjáró, egy sportkocsi, egy kisbusz, egy városi autó, mindez egyéni stílus és igények szerint összeválogatva. Persze, ha valaki bevadul, vehet pálya-versenyautót, kétéltűt, vagy hatkerék meghajtásos terep-teherautó alvázas lakóautót is.
Tudni kell, hogy nem mindig a legdrágább modellekkel a legjobb autózni. Például egy Ferrari vezetése nem mindenki számára élvezet, sokaknak inkább izzasztó, kemény és veszélyes munka. Ők sokkal boldogabbak lehetnek akár egy Mazda MX-5 volánjánál. Nem véletlen, hogy sokan megunják a Ferrarijukat egy-két év elteltével, és lecserélik valami komfortosabbra. Persze, most nem a gyűjtőkről beszéltem, hanem azokról akik használatra vásárolnak autót. De a luxusautóknál is hasonló a helyzet, csak talán nem ennyire hangsúlyosan. A hozzáértők a V8-as motorral szerelteket általában jobbnak tartják a V12-eseknél. A V12-esek nagyobb tömege orrnehézzé teszi ezeket az autókat és a menettulajdonságaik rosszabbak.
Nos, ha megvettük a kompromisszum nélküli életvitelhez szükséges 4-6 autót, jó eséllyel marad még pénzünk. Erre szükség is lesz, mert az autóinkat használni akarjuk, nem nézegetni, jól jöhet egy kis tartalék. Égés ha nincs pénzünk a cserékre és a javításokra, vagy más fontos céloktól kell azt elvonni. Ha a tartalékképzés után is marad, akkor abból vegyünk egy nagy buszt, és ajándékozzuk el gyermekek kirándultatásához.
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
lamarna 2011.10.01 15:17:24
@kisfaszú: én pedig tenger gyümölcsei boltba jelentkeztem, de azt mondták, hogy csigák nem kellenek:-)))
lamarna 2011.10.01 18:54:03
@TrueY: "Én tűzló vagyok, most akkor én mit tegyek???"

Ha tűzló vagy, akkor feltétlenül kerüld a gázlókat a robbanásveszély miatt:-)
lamarna 2011.10.01 19:36:39
@Netszamuráj: "Hahaha! Három HR-est ismerek személyesen, aki foglalkozik az asztrológiával"

Alkalmazzák is a munkájuk során? Mert ha a hobbijuk az magánügy, a téma szempontjából lényegtelen.
Szerinted van idejük arra, hogy asztrológiai elemzéseket készítsenek pályázókról, amelyhez egyébként a születés óra-perc pontosságú adata szükségeltetne, ami ugye nincs meg?
A londoni székhelyű Mr Jones Watches és William Andrews brit humorista együttműködése nyomán született meg a The Last Laugh, avagy az Utolsó Nevetés elnevezésű karóra. A téma a jól ismert halál, ennek megfelelően a tervezők kinyírták a hagyományos mutatós elrendezést, a…..
lamarna 2011.09.30 00:15:44
@Scy___: "Ezt latom mar egy honapja ha belepek ide."

"Az utolsó kacaj ...". Szerintem befejezte egy halálvigyorral:-)
Varánusz SkiccPali törleszt 2011.09.27 11:48:22
SkiccPali tegnap aláírta a végtörlesztésről szóló törvényt. Nincs ebben semmi meglepő, hisz nem létezik olyan agymenése a kormánynak, ami alá a kézjegye helyett legalább egy halvány kérdőjelet tenne. Engem most is csak a lelkiállapota érdekelne. Milyen érzés lehet…..
lamarna 2011.09.27 14:06:51
@yoda-jedi: és aki Or-ja levest eszik az pedig nyilván német, ja! És Or-mán-ságban él mán legalább 300 éve, Or-ló községet képviselve a Nemzeti Vágtán, amíg a lova Or-ra bele nem akadt a palánkba és Or-ra nem esett.
lamarna 2011.09.27 14:14:18
@yoda-jedi: ku-VIK vagy!
lamarna 2011.09.27 17:51:15
@NA YA!: abban hasonlítanak, hogy ugyanaz a feladatkörük, és egyikük sem ért túl sok dologhoz:-)
A világ legkiterjedtebb méretű kormánybunkerének pontos helyszínét egy dokumentum birtoklása miatt, mindvégig tudta az ellenség. Az 5,7 milliárd német márkáért megépített 20 kilométer hosszú szuperbunker ráadásul "csak" egy Hirosimára ledobott atombomba ereje ellen…..